Nyheder og SamfundØkonomi

Indkøbscentre i Kazan. Høj kvalitet shopping

I Kazan, kan du finde en lang række indkøbscentre. De kan være stor skala, såsom "MEGA" eller "tandem", og kan optage et lille område. Men de kan finde en masse tøjbutikker, fødevareprodukter. Næsten hver indkøbscenter i Kazan tilbyder ikke kun shoppe, købe ting, men også have det sjovt med hele familien.

GUM. Moderne shopping i historiske bydel

Næsten hver by har indkøbscentre. Kazan - er ingen undtagelse. Her er de er ofte placeret i bygninger beliggende i den historiske del af byen. Disse bygninger kan tilskrives, og GUM. Det ligger i nærheden af afkørslen til metro. I gåafstand af flere store hoteller. GUM ligger på Bauman Street. Det hører til de seværdigheder i byen. Denne gade er en fodgænger på det er shopping centre, caféer og restauranter, en biograf.

GUM - højeste bygning. Seks etager besat af butikker. Her kan man købe tøj, smykker, smykker, sko. Turister kan købe souvenirs med Tatar smag. For eksempel skullcaps, magneter med billedet af byen og de lækre traditionelle slik såsom Chak-Chak.

Naboer GUM "Søde Hall" og "The Ring"

Indkøbscentre i Kazan er ofte placeret helt tæt. For eksempel er en ung og moderne kompleks "Søde Hall" ligger næsten overfor GUM. Dette kompleks er helt unge. Der er butikker og restauranter.

I denne mall kan du købe undertøj, souvenirs og tøj. Desuden kan institutionen og har en snack. er "Omnomnom" restaurant i stueetagen. Det tjener Pan-asiatiske køkken. For eksempel tror mange, at det er her, du kan prøve de lækreste i Kazan tom yum.

Placeret "på taget" restaurant på øverste etage. Interessen er primært veranda. Besøgende befinder sig på en åben balkon. Synlig fra vinduerne i Bauman Street, et par interessante bygninger. Steder på verandaen er nødt til at booke på forhånd.

"The Ring" - en anden indkøbscenter, som ligger i nærheden af GUM. Denne struktur er interessant, fordi dens tag er virkelig en enorm mock forgyldt ring. Indkøbscentre i Kazan tilbyder de besøgende at se en film, tage en pause fra shopping. "Ringen" - er ingen undtagelse. "Karo" Der er en biograf. Også på tredje sal kan du finde et formål til området med en café. Af de populære "CFS", "McDonalds". Selvfølgelig kan du prøve og etniske køkken eller bestille ruller. I denne butikscenter ligger mange butikker. I stueetagen er der en købmand "Edelweiss".

En af de største indkøbscentre

Indkøbscentre (Kazan), hvis adresser er ikke knyttet til gaden Bauman, også tiltrukket opmærksomhed. For eksempel er den "Mega" placeret på Victory Avenue 141. Det er placeret ikke ligesom de andre indkøbscentre i Kazan. På sit område kan du finde en bred vifte af underholdning. Med udgangspunkt i den skøjtebane, efterbehandling legepladser. Placeret på det område af butikken "Ikea", som tilbyder borgerne et møbel og husholdningsartikler.

Også i indkøbscenter "Mega" butik er "Ob", som ofte købt ting til haven. Her kan du købe hjemmelavede blomster eller planter. Shoppingcentret er udstyret med rigelig parkering.

"Tandem" - en kombination af shopping og mad

Indkøbscentre i Kazan findes i mange dele af byen. Så "Tandem" ligger i Moskva-regionen. Han er i gåafstand fra metroen. Bygningen består af tre etager. Besøgende opfordres til at købe tøj, sko, undertøj. Her kan du også finde produkter til hudpleje og hårpleje, kosmetik, certifikater til spa.

Den tredje etage har også mange caféer. Du kan finde de mest populære "Burgerking", "CFS". Du kan også smage trekanter, varm mad, ruller. For ikke så længe siden her blev åbnet med et nyttigt junkfood. tilbydes Besøgende til at prøve de sandwich, salater, lækre desserter.

Også denne butikscenter i Kazan tilbyder at besøge biografen "Kinomax". Flere værelser er designet til at nyde film. Du kan købe popcorn, drikkevarer og nachos, velsmagende at fordrive tiden. Ved siden af teatret er et børneområde med spilleautomater, karruseller.

Novo Savinovskij distriktet - "Park House"

I New Savinovsky område af byen afgjort også deres institution. Indkøbscentre i Kazan tiltrak en masse butikker og supermarkeder med produkter. "Auchan" ofte besøgt i dette center. Denne butik tilbyder en række fødevarer, herunder sit eget mærke, samt non-food produkter.

I den anden, den sidste etage er det område med en café. Du kan besøge de "McDonalds", prøv ruller eller behandles med pizza. Også på gulvet i toget kører til børn. I butikkerne kan du købe kosmetik, apparater, tøj og sko. Dette indkøbscenter i Kazan ligger på Avenue Yamasheva.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.