TravelingRetninger

Priozersk. Attraktioner unikke by

By Priozersk ligger i Leningrad-regionen. Hvert år besøges af tusindvis af turister, og blandt dem, både russere og udlændinge. Dette sted har vundet sin popularitet på grund af den friske luft og de unikke naturlige forhold. attraktioner Priozersk, som tiltrækker mange rejsende, byder gæsterne hjerteligt velkommen. Her kan du se, hvordan tour grupper og turister rejser på egen hånd. Den sidste nyttigt kort Priozersk med vartegn. Det kan købes i byen til enhver kiosk Rospechat.

Besøger Priozersk, kan du se de unikke bygninger, interessante monumenter og gamle fæstning. En beskrivelse af alle steder af interesse skal vi begynde fra de vigtigste turist stedet.

Priozersk. Attraktioner. fæstning Korela

Denne fæstning ligger på bredden af en stormfuld flod kaldet Vuoksa. Den gamle bygning er flankeret af majestætiske fyrreskove af Karelske næs. Det var et sted, der forener Stammer Karels, i det XIII århundrede. I nærheden af fæstningen var der ofte kæmper over land og magt. I dag er det en meget interessant monument af arkitektur og kultur i vores forfædre. Museet åbnede i fæstningen. Ved at besøge det, vil du være i stand til at lære om alle de drejninger af relationerne mellem Novgorod og Sverige. I det gamle Korela spillede han en rolle, ikke kun militær konstruktion. Fæstningen var også et fængsel. Til denne dag, det holdt det rum, hvor kriminelle tjener deres straf. Guiderne vil fortælle dig mange legender forbundet med dette sted, og også til at blive fortrolig med historien om deres forfædre - de Karelske folk. Priozersk. Attraktioner. Fødselskirken af den hellige Jomfru Maria

Hellige sted for ortodokse kristne er på pladsen i centrum af byen. Set på afstand sine blå kupler og gyldne kors. Borgerne bliver gift og døbt børnene i templet, og det holdt gudstjeneste regelmæssigt. Strukturen blev bygget tilbage i 1847.

Priozersk, Leningrad -regionen. Attraktioner. Central park

Dette sted er en naturlig attraktion i byen. Parken ligger i nærheden af gaden Kalinin og Lenin. Hundrede år gamle træer og gigantiske kampesten glæde mange rejsende og beboere. Lige over gangbroen kan du komme til parken, som ligger på en stenet ø.

Priozersk. Attraktioner. Kirch

Lutherske kirke, som ligger i Leningrad gaden, blev bygget i 1930. Den er tegnet af den berømte arkitekt Helsinki Eliel Armas Lindgren. Ifølge hans plan, strukturen var at minde de gamle fæstningsmure på grund af den grå himmel-raket. I øjeblikket er bygningen udflugter afholdt, som et par år siden var der en brand i det. Facade af kirken blev restaureret ret hurtigt, men indersiden af turister er ikke tilladt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.