TravelingRetninger

Hvordan kommer man til Adler tog? Train Moskva - Adler: anmeldelser. Train Saratov - Adler

Sommer - tid til ferier, og mange russere er allerede begyndt at tænke over, hvor de skal gå til hvile. En af de mest populære feriebyer i vores land er Adler. Hundredvis af tog hvert år drevet her feriegæster fra hele landet. I de seneste år, mange kompositioner konverteret til fast, og rejse blev mere praktisk for dem.

købe billetter

Rejsen til havet - det er altid en fornøjelse. Til en god feriestemning ikke blev ødelagt, at købe billetter behøver at være bekymret på forhånd. Ønsker at komme til Adler tog i feriesæsonen er mere end nok, og rejsedokumenter for en planlagt dag på kontoret kan simpelthen ikke være. billetter Bestil mindst bedre end en måned før turen. I dag, hvis du ønsker det, kan du skille dig af lange stående i kø for at bestille billetter via hjemmesiden Jernbaner eller netbank.

Som anført i rejsedokumentet af tiden skulle komme til stationen, så glem ikke at medbringe et pas. Det, sammen med en billet bliver nødt til at vise dirigenten. Passagerer uden et pas i bilen gå ikke glip af.

Hvis vi taler om komfort niveau i forskellige tog det kan være anderledes. For nylig har JSC "Russiske Jernbaner" købt en masse nye biler. Men gamle - halv-rådne - der var masser. Hvis du ønsker at komme til Adler tog med komfort, købe en billet til virksomhedens struktur. Særlige garanterer, at du vil nå din destination uden besvær, ikke i dette tilfælde, men chancerne stadig meget mere.

Tog 102 Moskva - Adler

Udsigt over passagererne på toget overlegne havde meget god. Guider ham høfligt og betingelser temmelig godt. Hylder i biler bløde og polstrede kunstlæder ikke, og klud. Hvert rum har et tv og en personlig radio. Hovedtelefoner til at lytte til den sidste udgange dirigent. Punkt-forbindelse har både den øverste og nederste hylder.

Det er meget praktisk og kan betragtes som det faktum, at bilerne er udstyret med toiletter er ikke let, og bio. Det betyder, at de ikke er lukket ved stoppesteder. Derudover vil det være toiletter sædvanligvis ren. I gangene af alt andet hængende resultattavler, rapporterer, at toilettet er gratis eller ej. Så passagerer, der vælger at køre til Adler tog 102 vil være helt skånet fra at have stående i linje.

104B træne Moskva - Adler

Dette antal går op, ikke så længe siden forårsagede interesse hele landet. Det faktum, at dette er ikke nogen almindelig tog, og to etager. På den positive side passagererne af denne forbindelse note især tilstedeværelsen af frit Wi-Fi (som er endnu undertiden fungerer), butikker i rummet og rene kompostering toiletter. Ulemperne omfatter graden af toget i et rum, de gange og trapper. De øverste hylder er billigere, men også en særlig komfort ikke anderledes. Sid på dem, for eksempel, vil ikke lykkes. Det faktum, at den tredje hylde til bagage i rummet af sammensætningen der. Afstanden fra overfladen af den anden til loft ret små. Især på anden sal. Der er også et loft let faldende.

Dette tog Moskva - Adler anmeldelser på nettet, som har en mere eller mindre positiv eller negativ, tilsyneladende, er ikke meget bekvemt, men at rejse i det uden at forårsage nogen problemer og komplikationer som muligt.

Tog 014S Saratov - Adler

Denne del af anmeldelser fra passagererne temmelig modstridende. rejse komfort niveau deri uafhængig af vognen og dirigenten kompetence. Nogle siger, at dette tog service er meget god, den vejledning altid går til at opfylde ønskerne fra passagererne. Andre mener medarbejdere 014S personale uhøflig og doven.

Tilsyneladende, Saratov - Adler - toget er ikke særlig behageligt og i form af udstyr. Ikke for pæn til dig selv det vil kunne mærkes, for eksempel folk, der ikke kan tåle varme. Guides i biler, ifølge nogle internetbrugere er tvunget til at lukke vinduerne, fordi klimaanlægget er i drift. Men da hastigheden på toget ikke er for stor, er det uden nytte. Afhængig af sammensætningen af toget, og toget kan være enten toiletter eller konventionel.

På den positive side, passagererne meget komfortable madrasser og puder. Også mange mennesker som der i linnedpakke indeholder dynebetræk.

Tog 38 Minsk - Adler

På trods af at denne struktur er erklæret som en virksomhed med en særlig trøst for ham at ride er usandsynlig. Toiletter i konventionelle biler, og guider dem ikke engang tæt på den sanitære zone. Generelt i denne henseende, toget Minsk - Adler ligner eventuelle gamle indenlandske tog med den traditionelle mangel på service. Nogle passagerer også meget utilfredse med vasketøjet, der er udstedt i biler. Det faktum, at det er omfattet af en form for hvidt pulver, som forbliver på tøj og i deres hår. Oven i dette den hurtige tog er ofte sent.

Tog 035A St. Petersburg - Adler "Northern Palmira"

"Northern Palmira" feedback fra passagerer har opnået meget god. Sammensætning 035 - den mest populære toget i St. Petersborg, besluttede at hvile på havet. Ikke en dårlig udtalelse fra de rejsende mod syd og dannet omkring en tjeneste og niveauet af komfort i bilerne. Skema fra toget 035 er meget bekvemt. Stop gør han længe nok for passagererne at komme ud på platformen, slappe af og tage en tur. Billetprisen inkluderer morgenmad. På trods af, at toget selskab, det også har en bil med reserverede pladser.

Det eneste, der kan forårsage en vis kritik - er, at togbilletter Petersburg - Adler "nordlige Palmyra" er meget vanskeligt at købe. Men i dette tilfælde, er alle forklares ved sammensætningen af popularitet. Købt rejsedokumenter det bare med det samme. Derfor ønsker at nå havet fra komfort i billetten skal passe på forhånd (mindst 45 dage før afrejse).

Tog 087G Adler - Nizhny Novgorod

Sammensætningen af denne temmelig komfortabel. Billetprisen inkluderer sengelinned, se licenseret videoer, magasiner, tøj børste, brætspil, hygiejne kit, mad. Bilerne er udstyret med stikkontakter 220 og transportable toiletter.

Tog Adler - Nizhniy Novgorod ny (første gang i flyvningen, blev han løsladt i oktober 2014), og derfor serviceniveauet er det stadig umuligt at finde oplysninger. Måske denne sommer nogen og skrive om deres indtryk af turen. Men under alle omstændigheder, det hele skal være nyt og moderne.

priser

Næste, lad os se på samme tid, hvor meget vil det koste at komme til Adler tog. Prisen på optagelse i forskellige formuleringer kan variere. Tabellen viser den omtrentlige pris til hylden i forskellige tog (i rubler i foråret 2015). Ved præcis hvor meget turen vil koste i Adler fra en bestemt by, kan du ved at kalde box office Jernbaner eller hjemmeside i selskabet.

Billetter til toget til Adler

tog

kupé

NE

reserveret plads

102 Moskva - Adler

4685

27.380

4014

104B Moskva - Adler

3500

9500

-

014S Saratov - Adler

2900

-

2200

035A Saint - Petersburg Adler

7300

-

4500

087G Nizhny Novgorod - Adler

4800

-

4500

Hvad er værd at vide?

Der er nogle regler for den rejsende, der skal overholdes:

  • Tag ikke på vej med letfordærvelige produkter.
  • Gravide kvinder, passagerer med små børn og ældre mennesker i lokale tog truffet for at vige på den nederste hylde.
  • Ikke meget vel ændre sig i rummet ved de andre passagerer, selv om de er samme køn som dig. Spørg naboerne i et par minutter at komme ud på gangen.
  • Mænd normalt hjælpe kvinder hæve bagage på tredje hylde og tage den derfra. Også accepteret bringe kufferter ensomme damer ud af bilen til exit.

Nå, vi håber, at vores artikel vil være nyttig for dem, der går i sommeren til havet. Vigtigst er det, købe dine billetter til tiden. Forbigående vanskeligheder ved den måde - selv om de er - intet sammenlignet med en behagelig ferie under den varme sydens sol. Glad dig vejen!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.