TravelingRetninger

Den bedste sauna i Mitino: beskrivelse, fotos, priser

Efter lange dage er der ikke noget bedre end en weekend at gå et sted at slappe af. Du kan tilbringe tid sammen med din familie, men du kan med dine venner. De vigtigste ting - at finde et sted, hvor du kan finde fred og harmoni. Dette kan være en form for underholdning komplekse, biografer, museer, en luksuriøs restaurant eller et landdistrikt part i en hytte i landet. Men intet kan sammenlignes med resten af i saunaen eller badehuset. Hvad godt er procedurerne? Det faktum, at resten her ikke kun sjæl, men og krop. Den menneskelige krop er helt fri for alle urenheder: beskidte tanker, sved og så videre. Overvej, hvad repræsenterer en sauna.

Oprensning af hele organismen

Sauna - et rum med en vis tør og våd damp. Høje temperaturer er tilladt for den menneskelige krop, tillader sved, hvorved sammen med sved og støv ud af urenheder fra huden. Dette åbner porerne og epidermis ryddet.

Kan skelne normale og infrarød sauna. I konventionel luft opvarmes, og infrarøde forskellige materialer anvendes til opvarmning: carbonfibre, trækul og lignende. Finske saunaer kaldes, fordi de er en af de vigtigste symboler i Finland. Intet under, at i dette land, hvert hus har sin egen sauna.

Sauna i Mitino - et paradis for elskere af en god tid

De, der ønsker at besøge denne himmelske sted, kan det være tilrådeligt at komme til Moskva i Mitino distriktet. Der er mange luksuriøse og mindeværdige feriedestinationer. Saunaer og dampbade i Mitino berømt for det faktum, at her alle kan finde hvad han har brug for til en rimelig pris. Efter at have været her mindst én gang, vil alle ønsker at komme tilbage. Elegant atmosfære, rolig og hyggelig atmosfære, fred og harmoni, venligt personale og tillader besøgende at slappe af krop og sjæl. Utvivlsomt vil gæsterne glemme alt om alle dine problemer og bekymringer.

Saunaer i Mitino har fremragende dampbad og ren puljer, gourmet mad og et udvalg af drikkevarer. En anden slags underholdning vil ikke efterlade nogen ligegyldig. Ud over disse, er der massage og spa-behandling. Lad os overveje flere saunaer, som er i Mitino.

"Neptun" - et vidunderligt sted at slappe af

Sauna i Mitino "Neptun" - et meget populært sted for fans at varme op. Her er der ni værelser, som hver du vil finde en bestemt type tjeneste:

 • Room "Rom" kan rumme 25 personer, har to stuer. Finsk dampbad plads til 8 personer, Tyrkisk - 6. Der er en pulje på 30 kvadratmeter med en tæller og et boblebad, en anordning til at hælde og et springvand. Gæsterne kan spille russisk billard. Priserne er i intervallet 2000-3600 rubler per time.
 • "Texas" - 12 personer, et afslapningsrum. Tyrkisk dampbad til 8 personer. Pool 18 kvadratmeter med akvagorki sikker på at nyde børnene. På dansegulvet kan du danse til din yndlingsmusik. Priser - inden 1300-2400 rubler.

 • "Stone" - 10 personer, en finsk dampbad til 6 personer. Pool - 15 kvadratmeter med en opvarmet og oplyst. Der er en is værelse. Slap af i saunaen, kan du varierer spillet af airhockey. Priser - 1300-2400 rubler.
 • "Indien" - 8 personer, et tyrkisk dampbad til 6 personer. Swimming pool er den samme som i de "sten", men lidt mindre. Der hookah værelse. Pris - 1000-2000 rubler.
 • Der er også en hal "Cosmos" til 8 personer.
 • "Sea" - 12 besøgende, amerikanske billard.
 • "Rus" - 10 personer.
 • Værelser "Kina" og "Paris" bestemt for en snæver kreds af mennesker. Den "Kina" passer to, er der en pulje på fire kvadratmeter. "Paris" kan rumme 4 personer og har en jacuzzi.

I hvert af værelserne kan du nyde et måltid hjem, kaukasiske eller europæisk køkken. du kan bestille en øl i baren. Derudover kan du bestille et wellness massage. Meget vigtigt er tilstedeværelsen af fri parkering og mulighed for at vælge koste og dufte til parret. Hver gæst med badekåbe, hjemmesko, lagner og håndklæder.

"Neptun" - Mitino sauna med en swimmingpool, beliggende på adressen: Moskva, Stroginsky Boulevard, Bygning 21.

"Azurra" - det perfekte valg for elskere af saunaer

Der er en anden berømt sauna i Mitino kaldet "Azurra". Der er en lounge med en kapacitet på 10 personer. Der er finske og tyrkiske dampbade til 6 personer hver. Vand zone er udstyret med jacuzzi, kolde pool og bruser. Villige til at give plads til en time for 600 rubler. Du kan spille amerikanske billard eller slappe af i den vandpibe rum.

Ekstra service: massage, body wraps, aromaterapi, skønhed og tyrkisk afskalning. "Azurra" er placeret på Meeting DOSFLOT, 2-1 i Moskva.

Restaurant på Shchelkovo motorvej

En sauna med en swimmingpool i Mitino kan sidde billig og elegant. Mange besøgende vælger en sauna på Shchelkovo motorvejen, 30, i Moskva. Dette er ikke overraskende, fordi her og kvaliteten af den service er høj, og prisen behager - 1000 rubler per time. Seating kapacitet - 8 personer. Der er en swimmingpool på 238 kvadratmeter og en kraftig bruser, som forbedrer blodcirkulationen og øger kroppens immunitet. Massage, stripshows, aromaterapi og vandpibe bedes alle, uden undtagelse. En anden positiv ting - specielle kampagner fra virksomheden:

 • hver sjette time på hverdage gratis;
 • Aktiv i mere end tre timer - en gave givet vandpibe og en flaske champagne.

Sauna i Mitino: kundeanmeldelser

Ifølge mange af de besøgende, i Mitino er nogle af de bedste saunaer i byen. På det område af deres enorme antal, og hver dag de bliver besøgt af flere og flere mennesker. Kunderne vælger dem til en dejlig diskret service, afslappet atmosfære, rene værelser og bad tilbehør, lækker mad, ekstra massage og så videre. Jeg er også glad for, at kvaliteten er i overensstemmelse med prisen. Der er også de besøgende, der foretrækker at Mitino sauna til to. Romantisk intim atmosfære, spektakulære landskaber, et udvalg af drikkevarer - en vigtig optakt til elskende par. Mange siger, at saunaen omkostninger i Mitino billig, og kommer ud lempes og opdateres.

Forslag til VIP-gæster

 • Services Banshchikov dygtig virtuos.
 • Et bredt udvalg af varianter, koste og andre bad tilbehør.
 • Den fyr med kost og urter - mindsker stress og forynger, forbedrer blodcirkulationen, helbrede forkølelse.
 • Terapeutisk massage og spa-behandlinger - energi, forbedre stemningen, giver mod.
 • Aromaterapi - forbedrer den generelle krop tone.
 • Indpakning og kosmetiske peeling - huden bliver elastisk, frisk, fade forekomsten af cellulite.
 • Salt Bath - Lindrer koldt, normaliserer det kardiovaskulære system.
 • Honning urtete.

efterskrift

Hvad tiltrækker besøgende i Mitino sauna med en swimmingpool? Billig, ren, pæn og elegant - vigtige fordelagtige forskelle fra andre lignende institutioner. Dette er ganske forståeligt. Efter alt, folk kommer her for at slappe af fra stress, arbejde problemer. Derfor er de vælge, hvad de kan lide og har råd til. Attendants af rekreative forsøger at skabe alle de faciliteter til sine kunder, så de føler sig trygge og godt tilpas. En række tjenester gør det muligt at vælge den type ferie, der vil gøre det muligt fuldt ud at nyde de sundhedsmæssige genoprette vand behandlinger. Dog skal det dog bemærkes, at de læste anmeldelser - denne ene, og besøge en sauna og personligt kontrollere ovenstående - er en helt anden. Så vælg automater sauna, få fat i dine venner og komme - du vil ikke fortryde! Nyd din ferie!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.