ModeShopping

Hvordan man binder en mand tørklæde? Real macho ved ...

En af de største misforståelser om tørklæder er, at de udelukkende er til kvinder. Men historien afviser denne fordomme. Nogle af de mest modige repræsentanter for fortidens stærkere sex havde oplysninger om, hvordan man binder en mands tørklæde.

I mere end 2.000 år har tørklæder demonstreret magt, dominans og blandt asiatiske krigere, de tjente ikke kun for komfort, men også for at betegne titlen. Dette bekræftes af terracotta statuer af kinesiske soldater fundet i begravelsen af den første kinesiske kejser.
Fortsættes

Derudover blev nogle af de mest modige Hollywood mænd set i tørklæder: John Wayne, Bruce Willis, Daniel Craig (James Bond) og Al Pacino, Godfather, har et mørkt rødt tørklæde. De ved allerede, hvordan man binder en mands tørklæde smukt . Ja, denne modeattribut lægger aktivt vægt på ejerens styrke og karakter. I sidste ende, lad os se det, det er ikke moderigtigt, uden et tørklæde er det forkølet koldt. Fremragende demonstrere maskulinitet i kulden uden et tørklæde, og så lægger kylling bouillon i sengen og opfordrer til hjælp fra din mor, så hun retter dig med et tæppe ... Dette er ikke alvorligt.

Så ... Hvordan man skal bære og hvordan man binder en mands tørklæde?

1. Vær lettere. Gå ikke ud på gaden med en "knude", der er tæt bundet rundt om halsen. Du risikerer at virke for pompøs og snooty. Ingen kan lide pretentiøse snobs.

2. Tørklæde er ikke et slips. Det skal ligge frit og behageligt, ikke tæt og ikke indelukket. Tørklædet skal give dig selvtillid og ikke inspirere følelsen af en hængt anti-helt.

3. Husk at tørklædet er for dig, ikke du for det. Øv dig at binde et tørklæde hjemme, forstå, hvornår du føler dig mest behagelig. Du kan bære det på forskellige måder:

Bag skulderen

Dette er den mest almindelige måde at bære et tørklæde på. Du skal bare lægge den bag din nakke og kaste den ene ende bag din ryg. Og nu lærer vi at binde en mand tørklæde på en mere kompliceret måde.

Gennem en loop

Tørklæde, bundet på denne måde, vil skabe varme og komfort i nakken, og det er ligeledes et slips. Du skal blot forbinde endene på tørklædet ved at folde det halvt, pakke det rundt om halsen, træk de hængende ender gennem den resulterende sløjfe og træk dem ned til et passende sted.

node

Han taler for sig selv. Bare vip det eksperimentelle tørklæde gennem halsen og lav en forholdsvis stram knude foran dig. Placer de hængende ender over hinanden, så den øverste ende forsigtigt dækker knuden. Så, hvordan man knytter en pioner slips, er kun denne knude ufærdige.

Hængende knudepunkt

Hvordan man binder en mands tørklæde, har du sikkert gættet. Gentag de samme trin som i det foregående tilfælde, kun noden denne gang skal være placeret nedenfor.

Pak om halsen

Send begge ender af tørklædet bag ryggen, tag højre med venstre hånd, og venstre ende med højre hånd trækker du fremad og placerer dem som vist.

Tørklæde - en mands tilbehør!

Der er ikke noget svært i at binde et tørklæde - en mands fashionable og stilfulde egenskab af en rigtig macho. Selv om det i begyndelsen kan virke svært, men tro mig, meget snart, med øvelse vil det være din anden natur at bære et tørklæde. Derudover vil du begynde at opfinde dine egne måder, fordi der ikke er strenge regler, som i tilfælde af et slips. Så prøv nye muligheder og få en unik fornøjelse!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.