HobbyHåndarbejde

Sådan binde et tørklæde mænd

Lang tørklæde bundet mandlige kvinde hænder, varmer krop og sjæl af en elsket. For at give produktet, skabt af hænder, du har brug for at lære enkle teknikker til at arbejde med nåle eller hæklet.

I det første eksempel vil blive beskrevet, hvordan at binde et tørklæde eger. For klassisk tørklæde med en længde på 155 cm og en bredde på 23 cm skal en 150 c uld garn. Om ønsket kan kanterne være udformet børster.

Engelsk tyggegummi - den mest hensigtsmæssige udstyr til jobbet. Til kanten af produktet var ikke over, når sættet af løkker, garnet taget to gange.

Du er nødt til at ringe til et ulige antal loops, for en given bredde - 95. Tilgængelig fra en boring. Det fjernede en perle sløjfe over kaldte.

Så provyazyvaetsya en løkke foran. Sæt tråden før arbejde, er den næste løkke fjernet fra fm.

Yderligere bevægelser gentages - én foran, bør fjernes så godt. Mønsteret ændrer ikke indtil udgangen af serien. Kanten provyazyvaetsya forkert.

Arbejdet er vendt. En kant, som i første række, og alle efterfølgende, skyde, gør ikke provyazyvaya. Bag det vil gå galt løkke, der er fjernet fra fm.

Efter provyazyvaem foran den forreste væg.

Det er ved at udvikle en rækkevidde på op til enden. Sidste loop - som i første række.

Alle rækker er udført på samme måde. Tjek arbejdet skal være frit uden at trække. Kan lukkes med en nål løkke.

Der er mange andre teknikker til at binde mænds tørklæde strikning. Men denne - den mest enkle, tilgængelige for begyndere. Det ser flot binding og tager ikke meget tid.

Simpelthen det kun strikning hækling tørklæde. For det første dem, der aldrig strikke, svært at holde i hænderne på lange nåle, ser det ud til, at med disse sløjfer er ved at glide og falde fra hinanden arbejde. Erfarne mestre ved, at der sker nogle gange, men at samle alle sted er let, afskedige en række. Når du arbejder hækles ikke sådanne problemer.

Valget er håndarbejde hvilken teknik til at bruge og hvordan man kan forbinde. Hæklet tørklæde ser anderledes ud. Ved hjælp af krogen, er det bedre for kvinder at strikke fishnet tørklæder, samt produkter fra Dantel tråd. Mand tørklæde kræver en streng stil.

Men for dem, der har valgt en krog nedenfor opsummerer anbefalinger om hvordan man kan knytte den mandlige krog tørklæde. Afhængigt af længden ringet 150-200 sting. Længden af kæden svarende til længden af den valgte tørklæde. Nål skal matche tykkelsen af garnet.

Teknikker til at strikke en flerhed af kroge, men en nybegynder at få arbejdet gjort, nok til at beherske en af de mest simple, såsom en søjle, uden fm.

Når rekrutteret kæde med ønsket længde, arbejdsmiljøet tråd krog strækker sig ind i anden sløjfe. det således opnåede to sløjfer. Arbejde tråd samles op og ledes gennem dem. De samme bevægelser gentages i hele serien.

Provyazyvaniya til næste række er nødvendig, før at dreje strikning at gøre en ekstra luft løkke. Alle trin gentages, indtil den er knyttet til den nødvendige bredde. Ved slutningen af tråden strammes, så længe arbejdet blev ikke stærkt sammensnøret

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.