HobbyHåndarbejde

Hvordan man laver sko til dukker: papir, perler, stof, uld

Så det åbnede som barn drenge leger med legetøjsbiler og piger - med dukkerne. For de yngre repræsentanter for rimelig halvdel af deres kæledyr bliver den første kæreste, der ønsker at klæde pænt og sætte på sko. Derfor er det nødvendigt at forstå, hvordan man laver sko til dukker fremstillet af forskellige materialer. Hver mulighed er interessant for sin originalitet og garanti til den unikke resultat.

Hvordan man laver sko til dukker Monster High?

Blandt moderne piger er for nylig blevet meget populære i disse tegneseriefigurer. Men den funktion er ikke helt de sædvanlige dukker er formen af foden. Men i starten har de sko med høje hæle. Derfor sko produktionsteknologi til Monster High er som følger:

- rigeligt obmazhte fod på alle sider med flydende fløde;

- Anvend flere lag af finthakkede stykker af hvide papirservietter, promazyvaya PVA lim;

- i stedet for at sikre hæl stykke af en tandstikker og behandle alle som i det foregående afsnit;

- Vent indtil limen er tørret;

- lille saks omhyggeligt lave et snit på det rigtige sted til fjernelse af layoutet af sko;

- at give den ønskede form og sko til "genoplive" det, dekorere maling og yderligere elementer (perler, pailletter, bånd, etc.).

Beaded sko til dukker

Fremstilling af produkter fremstillet af dette materiale gør det muligt at opnå virkelig sofistikerede favoriserer. Disse rigt-off sko kan gøres på flere måder.

- Weave Bead fast produkt. Med henblik herpå bør der indledes en cirkel med en sok, efterhånden udvide til at stige. Næste for at fortsætte udførelsen af en rektangulær klud, som derefter rulles for at opnå det område af hælen.

- "grain" kun gøre top sko. Sål med syet fra tykt stof i tone perler. Efter fremstilling stoffet af perler alle dele er forbundne blinde sting.

- gøre sandaler. Ønsker du at få en elegant kjole sko, men ved ikke, hvordan man laver sko til dukker med hæle? Dette er den eneste rigtige beslutning! Danner den eneste af lim og papir, vedhæfte vulsten hen over strimlen, mens den bageste bånd til montering på benet. Og superfashionable sko klar!

strikkede sko

Needle kvinder, der er venner med egerne eller krogen, at den nemmeste måde vælger denne måde at sy sko til Barbie. Erfarne craftswomen har brug for, måske, ikke mere end en halv time til nyt tøj dekoreret ben lille ven af hendes datter eller barnebarn. Men desværre, ikke i alle tilfælde, du kan lave sko på denne måde. For skønheder som Barbie og Monster High, kan du prøve at lave sko til sandaler type fastgørelse strikkede stykker af en færdig såler med hæle. Den nemmeste måde tingene er enkle dukker, der ligner børn, der buttet ben med en flad fod. Som grundlag for arbejdet kan tage en af de følgende fremstillings almindelige støvletter. Forskellen er kun i små mængder.

Trinvis implementering af arbejdet

I første omgang måle længden af foden dukke. Derefter strikkes rækkerne:

1 række - kædetype loops lig med 4/5 af nævnte målinger;

Nummer 2 - bindebånd på begge sider polustolbikami ved at lave en gevinst i begge ender til runde;

3. række - gentag tidligere serier, øge antallet af sløjfer i tå og hæl områder for at opnå den ønskede form;

Række 4 - gøre hem at gå fra basen til hoveddelen. Til denne strik med et antal søjler i nakida øjet fra indersiden (ikke gennem to, som sædvanlig);

5 line - i en sok provyazyvaem vifteformede søjler med baser 2-3 og en vinkelspids.

Regelmæssig montering vil hjælpe dig med at forstå, hvordan man laver sko til dukker mere sammenhængende.

Næste simulere sko valgfri. Har du lyst til at åbne sko? strik cirkel vil være helt op til det øjeblik, hvor hælen er helt lukket. Hvis du planlægger at fremstille overtrækssko eller støvler, gøre de tværgående rækker til sko er blevet fast. Og glem ikke at spænde. Det kan være både bånd og blonder vdet.

Produktion af detaljer

Overvej, hvordan man laver et papir mønster af sko til Barbie. A valgmuligheder sko fremstilling kan være sin syning. Af den måde, med eftersøgningen af materialet sandsynligvis vil være nogen problemer. Ja, i hvert hus er der altid en masse smukke, tilsyneladende ubrugelige stykker. Især størrelse bør være, kan vi sige lille. Men først vil det være nødvendigt at lave et mønster. For at gøre dette, skal du bruge følgende metode.

- Tag et stykke papir og sætte det på dukken.

- Circle pennen, afvige fra foden af 1-1,5 cm (fremtidige sømrum). Sole sko klar.

- Så anvende et papir klippe toppen fra forsiden. Holding en lille, få det fra begge sider af ryggen, forsøger at forbinde over promenaden (kan sættes sammen).

- Tryk ned på papiret i en cirkel og markere skærelinjen.

Og hvordan man laver sko til dukker, så de passer stramt til benet? For større nøjagtighed før opskæring foretage målinger og overføre dem til mønstret.

Sy sko lavet af stof

Således er måling foretaget, mønster lavet og smukke stykker stof venter i kulissen. Før du går i gang, skal du overveje, hvordan man kan lette processen. Efter behandlingen med den lille størrelse, kan det være noget forenklede fremstillingsteknikker. I første omgang, at gøre foringen, duplikere væv under anvendelse proklamelinom jern. Og først efter denne adfærd skæring. Som det eneste passende stift karton eller tykt farvet papir væv tone. Dobbelt-lag for at fjerne væv i mellemrummet. Gratis open sektioner er ikke nødvendigvis putte, kan du manuelt håndtere efterbehandling søm eller den smalle smukke indlæg.

Indstillinger for fremstilling af sko til mange dukker! Vælg de bedste mestre i glæden ved børn!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.