HobbyHåndarbejde

Hvordan til at sy en tunika med sine egne hænder

Den længe ventede sommer er lige rundt om hjørnet, og de fleste af de kvinder nu erhverve nemme ting, som ikke vil være varm. En af de mest populære emner af kvinders sommer garderobe er en tunika. Mærkeligt nok, kan du sy en tunika alene, at frigøre sig fra de endeløse indkøbsture.

Denne procedure er ganske enkel og har en masse fordele. For det første vil det hjælpe dig med at spare penge og tid, samt hvordan man kan sy en tunika med sine egne hænder, normalt 2 gange billigere end at købe. For det andet, tværbundet alene, vil det tage hensyn til alle dine fantasier og ønsker: stil, den farve, du kan lide.

Du skal starte med at sy med stof valg. Det er nok til at gøre det rigtige og vælge uhøjtidelig i pleje af materialet, god stil og farve, og så er du aldrig stå ansigt til ansigt med din klon. Og hvis du ønsker at være uimodståelig, giver det mening at lave en tunika med sine egne hænder.

Inden vi går videre til selve processen med at sy, er det nødvendigt at foretage en tilstrækkelig vurdering af deres evner og til at vælge den rigtige metode. Hvis du ikke har erfaring i fremstilling af tøj og en symaskine, samler støv i dit hjem, gør det ikke sømme forarbejdning funktioner, er det muligt at ty til noget andet eller satin tørklæde. Sy tunika tørklæder er ikke svært. For det første, alle af kanterne er blevet behandlet. For det andet, at antallet af samlinger, der skal udfyldes, kan tælles på fingrene.

For at kunne bruge denne metode, skal du købe et sjal 2 størrelser 90-100 cm, egnet tråd, knapper og andre nødvendige tilbehør. Følgende er en af de mest vanskelige etaper - fjernelse af foranstaltninger.

Forårsager begge lommetørklæde lodrette linjer nøjagtigt i midten, er det muligt at definere en hals, som regel den anvendes i en afstand af 10-20 cm fra midten lodret linje. Det var fra hendes stammer skuldersømme, hvilket vil afhænge af afstanden med dig. Når alle målinger er foretaget, er etiketterne identificeret, kan man gå videre til det næste trin og feje tunika. Eksempler på artikler, kan du justere og ændre, så sostrochit baste sting.

Dog er ikke alle på udkig efter den nemme vej ud, og mange kvinder er interesseret i, hvordan at sy en tunika til strand mere kompleks måde.

Ligesom i den tidligere metode, skræddersyning er nødvendigt at begynde med fjernelse af foranstaltninger. Først og fremmest skal du bestemme bredden af produktet, idet der tages hensyn poluobhvat hofter og tilføje et par centimeter til en gratis klip. Yderligere er det nødvendigt at definere halsen, bredden og længden af bøsningerne. Ærmelængde bør der fra den centrale linje af brystet til den ønskede længde dig, plus et par centimeter til sømmen. Det skal bemærkes, at muffen løftes, hvis armen er i den sænkede tilstand. Overvej også poluobhvat hænder.

Dernæst skal du til at behandle al den kant overlock og dobbelt-bøjning. Baste alle sømmene og prøve dit produkt. Hvis det er nødvendigt, at foretage ændringer. Udfør arbejdet på allerede krydret sømmene vil ikke være svært. Den første metode adskiller sig fra den anden i at sy tunika anden måde er langt vanskeligere, da der er et behov for at håndtere sømmene, hvilket gør det mønster, mens den første metode, blot sy sjaler i de rigtige steder.

Endelig kan du dekorere det resulterende produkt med perler, pailletter eller perler. For at sy en tunika, i det mindste, den første metode behøver ikke at have særlige kvalifikationer. Det er nok til at vise fantasi, eksperimentere lidt, og du er sikker på at skabe en unik outfit, der vil gøre forbipasserende look.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.