SundhedPræparater

"Morenazal Immun": anmeldelser, brugsanvisning

Om brugen af dråber og næsespray er meget kontroversielle meninger dannes. Især spørgsmålstegn anvendelse af immunstimulerende sammensætninger. En af de mest populære medicin er "Immuno Morenazal". Anmeldelser om det er forskellige. I denne artikel vil du lære om nogle af dem. Også vil være i stand til at sætte sig ind i brugsanvisningen af lægemidlet.

Sammensætning og generelle egenskaber

Om medicin 'Morenazal Immuno "anmeldelser sige, at dens sammensætning er sikkert. I modsætning til mange andre medikamenter til nasal anvendelse af dette værktøj kan bruges i lang tid. De vigtigste aktive lægemiddelsubstanser er natrium, dipeptid og havsalt. Også her er der vand til injektion , og sporstoffer.

Fås i to typer medicin. Forbrugernes valg præsenteres dråber og spray. Det stof "Morenazal Immuno" pris afhænger af formen af frigivelsen narkotika og omfanget heraf. Spray af 50 ml koster omkring 500 rubler. Dråber for indførelsen af bihuler vil koste en lille smule billigere. Også producenten tilbyder at købe løsninger, der adskiller sig i komposition fra "Immuno Morenazal" stof. deres pris spænder fra 200 til 300 rubler. Sammensætningen af sådanne medikamenter omfatter havsalt uden tilsætning af et immunmodulerende komponent.

Indikationer for

På præparat "Morenazal Immuno" gennemgår de læger siger, at lægemidlet kan anvendes til forebyggelse eller behandling. I hvert tilfælde anvendes separat valgt ordning. I høj grad det afhænger af symptomer og alder af patienten. På trods af udtalelser fra eksperter, er det også nødvendigt at tage hensyn til oplysninger fra undervisningen. I sammenfatningen givet sådanne indikationer for stoffet:

 • virale sygdomme i de øvre luftveje;
 • bakterielle komplikationer af almindelig forkølelse;
 • hyppig sygdom (mere end 10 gange om året hos børn og hos voksne er 5 gange);
 • akut og kronisk rhinitis, sinusitis og sinusitis;
 • proliferation og inflammation af polypper;
 • vask af næsen;
 • forebyggelse af komplikationer efter kirurgi;
 • nødvendigheden af at indføre i de nasale passager i lægemidler;
 • under epidemier og i den kolde årstid.

Restriktioner for anvendelse

Om betyder "Morenazal Immuno" instruktion om brugen af lægemidlet har sine kontraindikationer. På trods af den sikkerhed struktur, kan det ikke bruges, hvis der er overfølsomhed over for indholdsstofferne. Du kan ikke lave deres egen beslutning om brugen af medicin under graviditet. Forud for dette, er det nødvendigt at rådføre sig med din læge.

Udnævnelsen af lægemidlet til børn under et år, er kun mulig i form af dråber. Sprayen påføres først efter 12 måneder. I så fald bør disse anbefalinger giver en børnelæge.

Vejledning til brug

Medikamentet handelsnavnet "Immuno Morenazal" (spray eller dråber) indføres udelukkende i de nasale passager. Som du allerede ved, kan værktøjet bruges til forebyggelse og til behandling.

hygiejne

Som en forebyggende foranstaltning og renser sinus medicin bruges på følgende måde:

 • børn første leveår 1 dråbe 2 gange om dagen, efter at rense nasal aspirator gennemføres;
 • voksen forberedelse administreres som en spray af en injektion per dag, så er du nødt til at blæse sin næse.

behandling af sygdomme

Hvis lægen ordinerer et medikament til terapeutiske formål, er det normalt anvendes som følger:

 • babyer op til et år til 2 dråber i hvert næsebor tre gange om dagen;
 • fra 12 måneder til 7 år er tildelt 2 dråber 4 gange om dagen;
 • op til 16 år kan indgives medikament nasal 6 gange om dagen i 2 eller 2 dråber af spray.

Stoffet bruges til forebyggelse efter behov. Hvis den foreskrevne behandling, det varer normalt fra to uger til en måned.

Virkningen af lægemidlet: anmeldelser

På præparat "Morenazal Immuno" De fleste anmeldelser føjes til det positive. Forbrugerne sjældent klager over bivirkninger eller bivirkninger. Dem, der normalt forekommer ved misbrug eller overdosis af medikamentet. De er udtrykt ved en allergisk reaktion. Det stof på det forkerte brug kan forårsage mellemørebetændelse. Især ofte det sker hos spædbørn i det første leveår.

Forbrugerne siger, at de er langt mindre syge efter at have brugt de beskrevne midler. Selv om der er en kold, det gik hurtigt og uden nogen komplikationer. Dette er fordi lægemidlet kommer ind dipeptidet. Det øger antallet af immunceller, ansporet sin egen og erhvervede beskyttelse. En opløsning af havsalt renser slimhinde og accelererer regenereringen af beskadigede væv. Sporstoffer have en positiv indvirkning på menneskers sundhed.

Lægemidlet kan udskiftes?

Det har drug "Morenazal Immuno" modstykker. Mange af dem er billigere. Derfor forbrugerne har tendens til at købe disse lægemidler. Men det er ikke altid bliver en god mulighed. Erstatter det ofte ikke har en sådan virkning, som forventes.

Ved analoger af lægemidlet omfatter følgende sammensætninger: "Akvalor", "akvamaris", "Dolphin", "Saline", "Rinostop" og så videre. De indeholder alle en del af havsalt. Hvis vi taler om immunmodulerende medicin handling, vil de erstatninger være "Grippferon", "IRS", "Derinat", "Ingavirin", og andre.

Hvis du har brug for at udskifte medicinen, skal du ikke forsøge at trimme den analoge alene. Håndtag til eksperthjælp. Din læge vil vælge den rette betyder for dig i overensstemmelse med de individuelle egenskaber af din krop.

Endelig en lille

Drug "Morenazal Immuno" viste sig at være en god side. Vasker medikament nasale passager, det letter vejrtrækning eliminerer patogener med slimhinder. Også stoffet øger kroppens forsvar. Den kan anvendes i lang tid, hvis det er nødvendigt, hvilket adskiller den fra mange andre sprays. Sådanne midler som "Immuno Morenazal" bør være i enhver medicinskabet. Jeg ønsker dig succes og et godt helbred, ikke bliver syge!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.