SundhedPræparater

"Valvira" Tabletter: brugsanvisning, anmeldelser

I hvilken dosis ordinerende læger "Valvira"? Instruktioner til anvendelse af præparatet og doser er vist nedenfor. Også i materialerne i denne artikel vil du finde information om narkotika indikationer, dets bivirkninger og kontraindikationer.

Sammensætningen, formen og emballering af lægemidler

drug "Valvira" solgt i enhver form? Brugsanvisning er indesluttet i emballagen med den hvide ovale og bikonvekse tabletter (i blisterpakninger), filmovertrukne.

Den aktive bestanddel af lægemidlet er valaciclovirhydrochlorid hydrat. Med hensyn til de yderligere ingredienser, fabrikanterne bruger dem som povidon og mikrokrystallinsk cellulose.

farmakologiske egenskaber

"Valvira" lægemidlet er et antiviralt middel. Efter indtastning af aktivstoffet i kroppen under indflydelse valatsiklovirgidrolazy det straks opløses i acyclovir og L-valin.

Dette stof hæmmer aktiviteten af varicella zoster-virus, herpes simplex og cytomegalovirus.

Tabletter "Valvira" instruktion, som følger nedenfor, langsom syntese af virus-DNA. Med andre ord er lægemidlet aktive bestanddel inkorporeres i DNA-virus, og det efterfølgende bryder kæden og blokerer replikation.

farmakokinetiske parametre

Hvor absorption finder sted "Valvira" stof? Instruktioner angiver, at lægemidlet absorberes i det systemiske kredsløb fra mavetarmkanalen. Efter en enkelt dosis i mængder op til 2 g koncentration maksimal lægemiddel opnås i blodet efter to timer. Biotilgængelighed er ikke afhængig af fødeindtagelse og er omkring 54%.

Kommunikation aktive lægemiddelstof til plasmaproteiner er temmelig lav (ca. 15%). Men de hurtigt distribueres til alle kroppens væv. Acyclovir detekteres i muskel, lever, lunge og nyre. Desuden trænger ind i de herpes vesikler, cerebrospinalvæske og vaginal sekretion.

Halveringstiden af dette stof er tre timer. Dens udskillelse udføres med urinen.

Hvad skal man bruge?

For nogle indikationer patienter ordineret sådan medicin som "Valvira" (500 mg) Instruktioner oplyser, at dette værktøj effektivt manifesterer sig i:

 • herpes zoster;
 • labial herpes;
 • tilbagevendende infektioner i hud og slimhinder (også anvendes til forebyggelse og behandling), der blev forårsaget af herpes (når nydiagnosticerede og tilbagevendende genital herpes);
 • cytomegalovirus infektion (som profylakse), der blev dannet under organtransplantation.

Ud over ovenstående er det aktive stof, der anvendes til at reducere sandsynligheden for kontaminering af sunde partner (i forbindelse med et kondom).

Kontraindikationer

Drug "Valvira" anbefales ikke til brug under graviditet. Desuden bør tabletten ikke ordineres, hvis:

 • knoglemarvstransplantation;
 • i barndommen;
 • klinisk alvorlig form for HIV-infektion;
 • nyretransplantation;
 • overfølsomhed over for lægemiddelstoffet.

pleje ekstreme aktiv medikamentet administreres til patienter med lever- og nyresvigt, såvel som under amning.

Drug "Valvira": brugsanvisning

Tabletter udnævnt interiør. Deres dosis afhænger af sværhedsgraden og typen af sygdom.

 • Når herpes zoster udpege 1 000 mg af lægemidlet tre gange om dagen i en uge.
 • Når labial herpes lægemiddel gives til patienten, 2 g to gange om dagen. Den anden dosis bør tages efter 12 timer.
 • Når herpes simplex læger anbefaler brug af 500 mg af lægemidlet to gange om dagen. I tilfælde af tilbagefald behandling bør være 3-5 dage, og i den indledende episode - omkring 10 dage.

 • Til forebyggelse af cytomegalovirus infektion hos personer over 12 år skal anvendes til fremstilling af 2 g fire gange om dagen. Behandlingsvarigheden var 90 dage.
 • Forebyggelse af tilbagefald af infektioner forårsaget af vira sædvanligvis herpes, folk med normal immunitet udpege 500 mg af lægemidlet en gang om dagen til voksne patienter med immundefekt - 500 mg to gange dagligt, med hyppige gentagelser - 250 mg med samme frekvens. Behandlingens varighed er 7-12 måneder.

tilfælde af overdosering

Hvad er tegn på overdosering opstår, når højere doser af medicin "Valvira" herpes? Gæst eksperter siger følgende symptomer: hallucinationer, kvalme, uro, forvirring, hovedpine, opkastning, koma, nyresvigt, kramper, øget kreatinin koncentration (serum) i blodet.

Hvis du har nogen af disse tilstande bør straks søge læge. I tilfælde af overdosering bør patienter observeres kontinuerligt af specialister med henblik på at opdage tegn på toksicitet.

Hæmodialyse tillader acyclovir helt fjernet fra ofrets krop.

Tabletter "Valvira": Side Effects

Mens du tager stoffet, "Valvira" Patienterne klager ofte af bivirkninger såsom vedvarende hovedpine og kvalme. Desuden lægemidlet forårsager ofte ganske alvorlige og negative effekter i form af akut nyresvigt, trombotisk trombocytopenisk purpura, neurologiske lidelser, og hæmolytisk-uræmisk syndrom.

Det skal også bemærkes, at i nogle tilfælde kan patienter lider af de følgende bivirkninger (på baggrund af lægemidlet):

 • abdominalt ubehag;
 • dyspnø;
 • leukopeni og trombocytopeni;
 • nyrelidelser;
 • anafylaksi;
 • sløret syn;
 • hallucinationer, ophidselse, psykotiske symptomer, svimmelhed, encephalopati, agitation, konfusion, depression, dysartri, nedsat mentale evner;
 • erythema multiforme;
 • hududslæt, lysfølsomhed og kløe;
 • hypercreatininemia, nedsat hæmoglobin;
 • angioneurotisk ødem og urticaria;
 • trombocytopeni thrombocytopenisk purpura, neutropeni, aplastisk anæmi og leykoplastichesky vasculitis;
 • dysmenoré, luftvejsinfektion, feber, takykardi, dehydrering, ledsmerter, nasofaryngitis, træthed, hævelser i ansigtet, tryk og næseflåd.

Anbefalinger til at modtage medicin

Ifølge den kunst, er biotilgængeligheden af lægemidlet ikke afhænge af fødeindtagelse. I denne forbindelse kan du tage tabletterne under måltider og efter. Det anbefales at observere tilsvarende interval mellem doser, som indtages.

Ældre dosisjustering er ikke nødvendig. De eneste undtagelser er de tilfælde, hvor patienten har nedsat nyrefunktion.

Oplevelsen af den kliniske anvendelse af lægemidler til børn under 12 år er ikke tilgængelig. Derfor tildele den i denne alder bør ikke være.

Udtalelser om medicin

Hvad patienterne siger om dette præparat som "Valvira" (herpes)? Feedback fra dem, der nogensinde har brugt stoffet, fastslår, at dette middel fremmer hurtig og effektiv fjernelse af alle herpes sår (slimhinder, kønsorganer, etc.).

Desuden det aktive lægemiddel i det væsentlige forbedrer patientens fysiske og følelsesmæssige trivsel.

Det skal bemærkes, at disse midler kan tildeles ikke kun at behandle herpes virus, men også for dens forebyggelse. Et stort antal patienter hævder, at kontrolleret indtagelse af denne medicin kan reducere hyppigheden af forekomsten af vesikulære læsioner til et minimum. Vi kan ikke sige, at brugen af anbefalede doser hos mennesker næsten aldrig give bivirkninger.

Sammen med den positive tilbagemeldinger om de piller Valvira", er der også negative. Som regel er de forbundet med en høj pris af lægemidlet. I dag kan 10 tabletter af lægemidlet købes for 630-680 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.