SundhedPræparater

Enzymet laktase - et væsentligt element for vækst og udvikling

I stigende grad ved næste undersøgelse, børnelæge diagnosticeret lyder "lactasemangel". Laktase enzym mangel er udbredt blandt børn i de første leveår og bliver en enorm skala. Blandt voksne er sygdommen ekstremt sjælden - kun nogle få tilfælde er blevet registreret.

Betydning af laktase til kroppen af barnet

For det første leveår er den vigtigste fødevare af modermælk eller tilpasset mælk formel. De nødvendigvis indeholde mælkesukker - laktose. Det er nødvendigt for den fulde udvikling af hjernen og næsten halvdelen det daglige behov tilfredsstiller barnets energi.

Indtastning tarme af barnet, lactose undergår spaltning. Det er kun muligt med en speciel enzym - laktase. Enzymet lactase nedbryder lactose til to komponenter - glucose og galactose. Glucose er ansvarlig for levering af energi, og galactose er vigtig for den fulde udvikling af nervesystemet af barnet.

lactasemangel

Når lactose i tarmen ikke modificeres på grund af fraværet eller manglen på enzymet lactase, akkumulering opstår med hver fodring. Store mængder af laktose skabe et gunstigt miljø for mikroorganismer. Deres levebrød bidrager til udseendet af hyppige diarré, svære smerter og gasdannelse i tarmen. Det sure miljø i flydende afføring negativ virkning på tarmvæggen og forårsage skade.

I dette tilfælde oftest anbefales at passere fækal prøve Benedikt. Det giver oplysninger om den procentdel af kulhydrater, hvis den er steget, diagnosen "lactasemangel".

Årsager laktase-mangel

Faktorer, der påvirker begrænsning eller mangel på aktivitet af enzymet lactase kombineret i 2 grupper: primær og sekundær.

Primær lactasemangel er yderst sjældent, det sker:

 • medfødt, forårsaget af en genetisk fejl;
 • hos præmature børn på grund af manglende modenhed af tarmen ved fødslen.

Sekundær lactasemangel - fælles diagnose, det udvikler sig på baggrund af allerede eksisterende sygdomme i mave-tarmkanalen. Den første behandling til formål at fjerne infektionen. Typisk, når genvinding til normal produktion af enzymet lactase.

Symptomer på lactasemangel hos nyfødte

Grunden til at gå til lægen og øjeblikkelig levering af analysen er fremkomsten af symptomer:

 • hyppig diarré hos barnet eller omvendt, forstoppelse;
 • under fodring, eller umiddelbart efter at barnet bliver lunefuld;
 • flatulens, oppustethed (infantil kolik);
 • regurgitation i store mængder;
 • utilstrækkelig vægtforøgelse;
 • stede i fæces ufordøjet klumper af mad og slim med greens.

behandlingsformer

Når sæt ordinerede lægemidler mangler enzymet lactase. De bør indtages ved hvert måltid, der var rettidig fordøjelse af laktose.

Enzymet laktase til nyfødte og større børn, der sælges under følgende navne:

 1. "Lactase".
 2. "Laktase Baby".
 3. "Laktazar".

Vejledning til brug af kosttilskud er ens: 1 kapsel til spædbørn til 100 ml modermælkserstatning eller modermælk på 25 ml. Indholdet af kapslen opløses i en flaske med blandingen og straks tilbyde et barn. Ammer først givet mælk med et enzym, i et par minutter - brystet.

Disse anbefalinger er af generel karakter, er udvælgelsen af individuelle dosering været en børnelæge, et barn ser. Den nøjagtige mængde af lactase er tildelt afhængigt af analyseresultaterne, bemyndigelse information om graden af mangel på enzymet.

Voksne og ældre er også vist præparater indeholdende lactaseenzym. Normalt, i denne alder, værre fordøjelige mejeriprodukter - lægemidler har en positiv indvirkning på denne proces. Desuden er enzymet anbefales efter undergår tarminfektioner på at normalisere den mikroflora og genoprette funktionerne af mave-tarmkanalen.

Lactaseenzym er afgørende for den fulde udvikling af barnets krop, den nødvendige mængde energi, der leveres i spaltningen af kulhydrat mejeri normalt udvikler centralnervesystemet. Laktase har også en stærk støtte til assimilation af fordøjelsessystemet af mejeriprodukter hos ældre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.