Åndelig udviklingReligionen

Unsharness er en måde at leve på

S.I. Ozhegov ordet "bessrebrenik" forklarer dette: En uinteresseret person er en uselvisk person, der er fuldstændig ligeglad med penge. Livet af mange af disembodiments er fortalt i de hellige liv. Blandt sådanne mennesker er et særligt sted besat af sådanne hellige som Kosma og Damian, Great Martyr Panteleimon, Hellige Martyr Antipas, Biskop af Pergamon og mange andre. Og fra mennesker, der levede relativt nylig, kan man nævne St. Lukas eksempel, ærkebiskop af Simferopol og Krim. Alle er forenet af en funktion - afvisningen af ejendom og gratis hjælp til mennesker.

Cosmas og Damian

Bessrerenik er en mand, der erobrede lidenskaben for glæde og selvinteresse. Mest af alt manifesteres denne dyd i kristendommen. Hvorfor sker det her? En sand kristen i hver person ser Frelseren og ikke kun nægter at betale, men anser det stadig for ham selv at arbejde for Kristi skyld.

De mest berømte i historien er de kosmiske og Damianes hellige, brødre, hvis mor var kristen og, da de var enkebarn tidligt, kun plejet at behage Herren. Opdraget af moderen, som den ortodokse kirke har rangeret blandt de hellige og husker hvordan munken sammen med sine børn, brødrene gav et løfte: aldrig at tage bestikkelse for deres tjeneste.

Brødrene døde næsten samme tid, deres relikvier blev sat i kræft og begravet på et sted kaldet Fermon, som senere blev ødelagt af tyrkerne.

Bessarabians veneration

I oldtiden og nu var den disembodiedes ærbødighed udtrykt ved, at templer dedikeret til dem blev bygget. I Konstantinopel blev der således bygget fire kirker, dedikeret til Cosmas og Damian, og i Rom dedikerede fire kirker den store martyr og den uforgængelige Panteleimon. Der blev også bygget klostre dedikeret til brødrene Berebreniki og helbredende læge Panteleimon.

Og på Athos bjerge er der et russisk kloster til ære for den store martyr Panteleimon. Tidligere var der en tradition for at bygge klostre og kirker for at skabe specielle lokaler til patienter, der blev kaldt medicinske telte. Desværre er det nu tabt.

St. Luke

Bessrebrenik er en person med høje moralske standarder, en af dem var St. Luke, ærkebiskoppen af Simferopol og Krim. Han blev født i 1877 og levede et hårdt liv i Sovjetunionen. Det mest overraskende er, at denne person kunne forbinde en kirurg, der praktiserede i USSR's klinikker og en hierark for den russisk-ortodokse kirke.

St. Luka led meget af sovjetregimet: tre anholdelser, fængsler, eksil varede elleve år, men selv herinde fortsatte helgen at helbrede sjæle og legemer af mennesker. Han var nødt til at besøge Krasnoyarsk, Yeniseisk, Tyumen, Omsk, Arkhangelsk og mange andre russiske byer. Og overalt mindede folk med taknemmelighed hans engagement og arbejde.

Uncensored er en sindstilstand, der kun gives gratis til dem, der afviser sig og efterligner vor Herre Jesus Kristus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.