Sport og FitnessVægttab

Hvordan til at drikke ingefær at tabe sig hurtigt? Et par tip

For nylig, flere og flere glimt af anmeldelser af mennesker på nettet, der har mistet vægt på grund af ingefær. Hvad er det? Svig eller en ny og effektiv måde at behandle overvægt? Som ingefær er med til at løse problemerne med fuldstændigheden? For at besvare disse spørgsmål, må vi undersøge produktet i detaljer for at finde ud af, hvordan det påvirker de metaboliske processer i kroppen. Det er dette, og er dedikeret til vores artikel. Det vil blive forklaret i detaljer, hvordan at drikke ingefær til at tabe sig hurtigt.

Hvad er ingefær?

Ginger - er en flerårig urt hjemmehørende i Sydasien. Til brug mad, som regel sin grundstamme. Vi var på bordet, det kommer hovedsageligt jorden. Selvom de store supermarkeder ofte bliver fundet og ingefær i ren form. Dette produkt anvendes ved at tilføje en lang række fødevarer og drikkevarer som krydderi. Der er flere unikke og opskrifter derfra forskellige snacks, fx syltede ingefær rhizom pulp. Dette anlæg er ofte brugt i medicin. For eksempel te med honning og ingefær perfekt kæmper med forkølelse, reducerer temperaturen. Slankende roden af denne plante begyndte at bruge relativt nylig. Om, hvor det hjælper at dumpe overskydende vægt, og hvor meget at drikke ingefær at tabe sig, vil det blive diskuteret nedenfor.

Sammensætningen og egenskaberne af ingefær

Ingredienser helt unik. Det indeholder mange kritiske makro- og sporstoffer (phosphor, magnesium, jern, calcium, natrium, zink, kalium, etc.), vitaminer (A, C, B1, B2). Antal æteriske olier i det - omkring 1,5-2%. Dette er en meget højt tal. De vigtigste nyttig komponent - det tsingiberen der giver planterødder en bestemt smag. Brændende smag af produktet modtager særlige gummi - gingerol, har et bredt virkningsspektrum. Nyttige egenskaber af planten er vanskeligt at overvurdere. Det anvendes til behandling af forkølelse, kvalme, at øge immunitet. Ingefær skyldes højt indhold af æteriske olier øger dannelsen af mavesyre og forbedrer optagelsen af næringsstoffer. Det katalyserer også de metaboliske processer i kroppen, forøgelse af lipolyse. Lad os tale om, hvordan man forbereder og hvordan at drikke ingefær til at tabe sig. nogle drink opskrifter vil blive præsenteret.

Hvordan til at lave mad, og hvordan at drikke ingefær at tabe sig hurtigt? opskrift №1

En knivspids stødt ingefær føje til tekande og kog som sædvanlig sort eller grøn te. Drik denne drik kan være 3-5 kopper om dagen. Du vil nyde smagen og duften af ingefær te.

Hvordan laver og hvordan at drikke ingefær at tabe sig hurtigt? opskrift №2

Tør ingefær rist eller skæres i små stykker, sat i en termokande, hæld kogende vand og derefter alle vægten og give det brygge i en time. Tag en halv kop drink bør være på en dag før måltider.

Vi overvejede to grundlæggende opskrift madlavning velsmagende og sund drik, som hjælper med at tabe sig godt, og talte om, hvordan at drikke ingefær til at tabe sig hurtigt. Men i brugen af denne te glem ikke om kost og motion. Så effekten af brugen af ingefær er maksimeret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.