Kunst og underholdningFilm

Prøve rørende historie - "Cloudy"

En prøve af, hvad der bør være en virkelig rørende historie, afslørede skaberne af tegneserien "Klart," om livet i frodig Tucek. De er højt på himlen, er ikke bare dig selv "hænge" rundt.

Stork og trist sky

Det viser sig, at hver af disse velnærede guder i stand til at forme en lille baby til nogen af de dyr og endda mennesker. Alle ved, at storken distribuere børn mødre og fædre. Men her er hvor gik de tage dem? Her er hvordan! Enhver storken ved, at han kan stige til skyen, og skyen blændede ham en dejlig små dyr. Nogen ved, hvordan man forme hvalpe. Nogle mennesker formår at kyllinger, nogen rigtige børn får bedre.

"Overskyet" - en tegneserie om en trist sky og meget scruffy stork.

En off-hvid sky, som ligger lige under den anden, en eller anden måde i stand til at skabe kun tandede, tornet og forfærdelige lidt dyr. Hans stork har alle bidt, hvilket bringer krokodiller og pindsvin til deres forældre, har det ikke forladt beboelsesrum. Sad sky med misundelse se på resten af deres brødre, der har opnået alle nice og fluffy.

Men udmattet Stork gentagne gange vender tilbage til en ny cub skræmmende at nogle mødre og fædre, også fik deres.

Glædelig udsigt

"Klart" sandsynligvis vil medføre, at barnet ønske om at revidere den tegneserie et par gange. I løbet af denne tid, kan forældrene diskutere med dit barn erfaringer og gøre ham opmærksom på særligt vigtige punkter.

Kritikere straks påpegede, at efter at have set en baby kan revidere tegneserie stumper efter en pause. Hver små dyr står forklaret. I denne søde historie, ud over de sædvanlige hvalpe og høns, kan findes: fry hajer, elektriske ål og et pindsvin. Kognitive virkninger af at se denne tegneserie bare indlysende. I hvert tilfælde kan du spørge igen i et barn, hvis han forstår, ungen af det pågældende dyr? Og forklare.

Faktisk er det meget godt, når barnet tegneserie provokerer spørgsmål og kan derfor give nogle nye viden. Denne fantastiske historie kan blive en favorit i enhver samling af tegnefilm.

nyttige tegneserie

Forfatterne til filmen "Cloudy" formået at søde, virkelig sjov historie væve vægtigt i betydning moral. I verden er der ikke kun søde hvide og fluffy små dyr. Barnet skal forstå, at det kan omgive modsætning ham stikkende og ubehagelige mennesker. Men skal også være et sted i himlen for dem. Disse mennesker, også, nogen bringer en stork - af en person, der elsker og venter i denne verden - at undervise til tolerancen.

Snarere komplekst emne slå i en utrolig sød og rørende måde og samtidig opretholde en god stemning af publikum. "Klart" har allerede samlet en masse fantastiske anmeldelser fra forældre til en fælles foto med barnet. God stemning held supplerer de uddannelsesmæssige og kognitive effekter. Ud fra disse historier danner et barn kun den bedste kvalitet tegneserie "Overskyet" vil bringe åbenlyse fordele for barnet. animatorer sådanne projekter tjene som et udmærket redskab i undervisningen af børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.