Kunst og underholdningFilm

Anna Samokhin: biografi, filmografi og dødsårsager

For næsten 4 år, døde hun en talentfuld skuespillerinde Anna Samokhin. Hun var kun 47 år gammel. Det brændte blot to måneder. Den officielle årsag til hendes død - mavekræft. Men indtil nu er der publikationer i medierne, hypoteser om de sande årsager til død skuespiller.

Anna Samokhin: dødsårsag, liv biografi

Barndom og ungdom

En af de smukkeste skuespillerinder i det postsovjetiske periode af russisk Anna Samokhin, født bærer efternavnet Piemonte, født i 1963. Med syv år studeret gammel pige musik i skolen studeret på fast "fem" var en flittig og beskeden. Hendes mor drømte, at hendes datter efter skole for at gå til musik skole. Men Anna levede ikke op til sine forventninger og føres til skuespillerinden ved at tilmelde dig i drama skole i byen Jaroslavl. Senere fortalte hun mig, at hun besluttede det på grund af ulykkelig ung kærlighed, fast besluttet på at bevise genstand for hans tilbedelse, at hun er den bedste. I college, mødte hun med Sashey Samohinym og snart giftede sig med ham, fik et nyt pas i navnet Anna Samokhin. Biografi hende i flere år ganske banalt: hun fødte en datter, Sasha, travle rundt i huset, boede med sin mand og datter i et herberg. Det er her, hun blev fundet medarbejdere i Odessa Film Studio. De blev overrasket over at se skuespillerinden i så unpresentable formular. Imidlertid har den unge kvinde overbevist agenterne, der ved, hvordan man se godt ud, og så blev hun inviteret til audition til rollen som en smuk Mercedes i seriel film "Fangen fra Chateau d'If." Og fra det øjeblik biografi Anny Samohinoy brat ændrer kurs.

Sti til film

En vellykket debut i filmen George Jungvald-Khilkevich bragte den unge skuespillerinde anerkendelse, blev det opfordres til at møde og andre direktører. Et år senere, hun spillede rollen som Rita i et af de mest indbringende film i slutningen af 1980'erne - "tyve i loven". Publikum flere gange gik på billedet for at se den sexede babe Rita. Dens lidt skæve øjne og fulde røde læber Dement mange sovjetiske mænd. Nu kan alle vidste, hvem Anna Samokhin. Biografi af denne periode det har mange roller. Hun igen spillet i en film med den berømte sovjetiske "D'Artagnan" - Mihailom Boyarskim - i en farverig kostume Jan Frida "Don Sezar De Bazan". Smukke Maritana igen få sympati for millioner af seere.

Hele landet er at se sine nye roller. Hun og hendes mand og datter flyttede fra Rostov-na-Donu i Leningrad og finder et job i Lenkom Teater. Senere, Anna bliver leder af 'Range' Studio. I midten af 1990'erne er det i nogen tid væk fra skærmene. Og hendes publikum undrer hvor den manglende Anna Samokhin? Biografi af hende som en skuespiller, heldigvis slutter ikke der. Ved udgangen af halvfemserne, hun vender tilbage til tv-skærme og spillede i mange tv-serier og film. Her er nogle af dem: "Chinese service", "Streets of Broken Lamper", "Black Crow", "Gangster Petersburg" osv På dette tidspunkt Anna Samokhina skilt hendes første mand og er re-gift .. Med sin anden mand, begynder hun at lære det grundlæggende i restaurationsbranchen, og det er en stor fornøjelse. Men skuespillerinden fortsætter sin skuespillerkarriere. Snart Anna og skiltes med sin anden mand, så gift for tredje gang til en tolder i pension, men dette ægteskab heller ikke længe, da den meget liv i Anna.

Pludselig sygdom og dødsårsag

Ingen kunne tro, at dette 47-årig døende kvinde blomstrende. Hele landet var chokeret, da jeg sprede frygtelige nyhed, at Anna døde Samokhina. Biografi hende på dette blev afbrudt. Selvfølgelig, alle ønskede at vide, hvad der er årsagen til hendes død? Diagnosen stilles ved lægerne var forfærdeligt - fjerde fase af mavekræft. Men i medierne og andre offentliggjorte hypoteser om årsagerne til den pludselige død af skuespillerinden.

  • Monodiet ved hjælp af tre produkter: øl, kaffe og kål.
  • Overdreven solarium.
  • Injektioner af stamceller.
  • Stress af den nylige tab af sin mor.
  • Fordeling på grund af tabet af store summer af penge.

konklusion

Ifølge datter af Anna Samokhina Aleksandra Samohina, hendes mor var meget bange for alderdommen og ønskede at dø ung.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.