Kunst og underholdningFilm

Filmer af Kusturica: En liste over direktørens bedste værker

Emir Kusturica er en kultdirektør, der blev født i Jugoslavien i 1954. Kritikere og fans af maestroen er enstemmige, fordi der er meget få mennesker, der sammenligner med ham, når det kommer til at skabe tragicomedier. I en alder af 60 lykkedes det at frigive omkring 20 filmprojekter. Hvorfor ikke huske de bedste film fra Kusturica, som er angivet nedenfor? Dette er en prøve af alle de billeder, som en talentfuld direktør har skudt i sit liv.

Filmer af Kusturica: Liste over først

"Kan du huske Dolly Bell?" Er et lyrisk drama, der optrådte i 1981, da dets skaberen endnu ikke var 30 år gammel. Det er med dette melodiske arbejde, at vi bør begynde at studere fænomenet Kusturica's film. Listen åbner med et billede af de vanskeligheder, som bosniske unge og piger måtte stå over for i 1950'erne. Her er de første møder med popkultur vist, erfaringerne fra den første kærlighed er smukt præsenteret. Vil en almindelig fyr fra Sarajevo vinde skuespillerinden Dolly Bell?

"Far på forretningsrejse" er et vidunderligt spændende drama, udgivet i 1985, men ikke så kendt som andre film fra Kusturica. En liste over hans fremragende skabninger kan ikke kun omfatte et bånd, hvor tragedien af mennesker, der har været ofre for totalitarisme, ses set ud fra et 6-årigt barns perspektiv.

"Gypsies tid" (1988)

Da en af journalisterne spurgte maestroen, hvorfor han var så interesseret i sigøjnere, kaldte han dem lyse repræsentanter for den marginale kultur, hvis bevidsthed ikke var påvirket af indflydelsen af det programmerede liv typisk for det moderne samfund. "Gypsies tid" er hans første berøring om dette emne, som er rettet til senere film fra Kusturica. En liste over fremragende mestermalerier kan ikke kun omfatte dramaet præget af prisen på Cannes Festival.

Historiens hovedperson er en talentfuld ung mand, der har evnen til at flytte objekter med et blik. Hans økonomiske situation tillader ikke ham at gifte sig med sin elskede kæreste. Men fyren har ikke til hensigt at træde sig tilbage til denne situation. Billedet er værd at se på grund af Bregovics uendelige musik.

"Sort kat, hvid kat" - En anden historie fra romaernes liv, der blev præsenteret for offentligheden i 1998. Og uden denne surrealistiske farce vil der ikke være en liste over Kusturica's bedste film. Listen indeholder en historie om et vanvittigt bryllup, som pludselig kan blive til en begravelsesrit. Hovedpersonerne - de gamle gypsy baroner, på grund af deres rigdom af ulovlige transaktioner, men som formåede at blive i årevis, levede trofaste venner.

"Underground" (1995)

Ofte bliver beundreren af instruktøren bedt om at nævne Kusturica's bedste film. Komedie blandt de mest populære bånd forekommer ikke ofte, men "Underground", som dukkede op i 1995, vedrører ikke dette. Fokus er opmærksomheden på antifascisternes historie, der skabte en våbenfabrik under Anden Verdenskrig. Militære år forbliver sikkert i fortiden, men venner fortsætter med at engagere sig i en virksomhed, der ikke længere interesserer nogen.

Denne komediedrama er en fantasmagorisk lignelse, dens plot er lånt fra Kovacevic's værk.

Andre interessante værker

"Liv som et mirakel" - oprettelsen af 2004, som mesteren skabte efter en langvarig kreativ krise. Afkastet viste sig at være værdigt, hvilket bekræftes af talrige priser, som blev tildelt tragikomediet, blandt andet den franske pris "César". Båndets handling finder sted i kampens år på Balkan. I centrum af opmærksomheden er simple værdier, såsom kærlighed, familie.

Opmærksomhed for publikum og "Arizona Dream" - en god filmdirektør i betragtning af processen med at vokse en person, der vender sig fra en ung dreng til en mand. Billedet skal helt sikkert ses af fans af Johnny Depp, som den berømte amerikanske skuespiller i det medvirkede.

Anmeldelser af seere og kritikere

Folkets holdning til skabelsen af Jugoslavien er ikke meget entydig. Nogle betragter hans værker kedeligt og svært at opfatte, unødigt dramatisk. Andre, efter at have set på et par billeder, der ikke kunne lide i starten, kom ind i smagen. Stadig andre bliver forelsket i Kusturica's bedste film. Anmeldelser af publikum er forskellige.

Hvad angår kritikerne, genkender de direktørens talent, såvel som tilstedeværelsen på listen over hans bånd af ærligt mislykkede film. For eksempel kaldte mange loyale fans fra Emir Kusturica "Arizona Dream" blandt hans bedste værker, mens offentligheden blev mødt med en meget cool, negativ kritik.

Er det værd at kende bekendtskab med den jugoslaviske regerings arbejde? Hver seer bestemmer selvstændigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.