ComputereOperativsystemer

Hvad er en hukommelse dump

I dag taler vi om, hvad en hukommelse dump. Denne fil indeholder visse oplysninger, der var til minde om en bestemt computer på et givet tidspunkt. Det repræsenterer også en værdifuld kilde til information for fagfolk og udviklere af forskellige software. Når et nedbrud dump, disse mennesker er i stand til at se, på hvilket tidspunkt det skete og hvorfor. Dette gør det muligt at korrigere fejlene og bugs af software. Enhver fejl af Microsoft hukommelse dump altid skabt operativsystemer.

Hvis du har brug for at finde placeringen og størrelsen af den fil, du har til højreklikke på ikonet for den computer. Hvornår vil kontekstmenuen, kører det, og klik derefter på Egenskaber for at få flere oplysninger. Så under opstart og nyttiggørelse skal klikke på knappen Indstillinger. fejlfindingsoplysninger indgang vindue vises. Fra listen over muligheder, du kan vælge en af de følgende funktioner.

Lille hukommelse dump vil være lig med fireogtres kilobyte. I dette tilfælde vil det kun optage de mest relevante oplysninger om problemet. Næste er en kerne hukommelse dump. Dens størrelse er normalt også er fireogtres kilobyte. Den indeholder debug Oplysninger om systemets kerne. Flyt til det sidste element. Det hedder "fuld Windows 7 Memory Dump". Den leveres komplet bevarelse af hele systemets hukommelse. På dette tidspunkt, de nødvendige filer, hvis størrelse svarer RAM, der er installeret på din enhed.


Du kan også manuelt at tildele et sted, hvor det vil være i filen, men også at ændre parametrene relateret til en overflade optagelse til en eksisterende fil. Vi anbefaler, at du ændrer disse indstillinger, vil de forblive som de var som standard.

Også værd at bemærke er, at denne fil kan du oprette din egen hånd. For at gøre dette, hente menuen start, starte tjenesten, som kaldes "Run", og i det, skriv "regedit" og klik på "OK". Du vil se Registreringseditor operativsystemet. Der er brug for at finde en nøgle, der ser sådan ud: HKEYS LOKALE MASKINER / Systema / CurrentControlSets / service / i8042prt / Parametre.

Når du finder det, skal du højreklikke din pagaj på højre side af vinduet og vælge at oprette DWORLD. Så skriv navnet "CrashOnCtrlScroll" tasten, og derefter sætte værdien til "1". Luk derefter redaktør og genstarte din computer eller bærbare computer. For at oprette en ny fil, der indeholder hukommelse dump, tryk og hold Kontral, og dobbeltklik derefter trykknap Scroll Lock.

Det er alt. Jeg håber, at ovenstående oplysninger blev præsenteret i en tilgængelig form. Men uden visse årsager ikke behøver at udføre proceduren, da dette system ressourcer. Hvis du laver en fejl kan opstå uoprettelige konsekvenser for dit operativsystem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.