Mad og drikkevarerSalater

Sådan koger oprindelige salat af avocado og ost

For ikke så længe siden blev avocado anset eksotiske frugter, og er i øjeblikket den værtinde ofte bruger det til at gøre ferie, og ikke bare mad. Dette er forklaret i en stor del, af, at kødet har en behagelig smag, noget, der ligner en valnød. Frugten er rige på vitaminer og protein og er i det væsentlige fri for frugtsyre. Den mest populære er en salat af avocado og ost, som smagen af disse produkter perfekt.

For at forberede denne parabol hurtigt og enkelt brug for osten (det er bedre at tage feta eller ost), salat og basilikum, avocado, citronsaft. Grønne vaskes, rives med hånden eller groft udskårne stykker. Ost skæres i terninger, rullet i krydderier efter smag. Avocado vask, skåret i to halvdele, som hver er flåede. Kødet skæres, let trampet gaffel på toppen drysses med citronsaft (dette er nødvendigt for at sikre, at det ikke er formørket). I en salatskål, kombinere alle ingredienser, klædt med sauce. For det separat pisket blender (du kan bruge en gaffel) et par spiseskefulde olivenolie, en teskefuld honning, salt, peber og lidt citronsaft. Klar avocado salat med ost i et par minutter, sættes i køleskabet. Før servering fadet spækket med hakket persille.

For dem, der foretrækker fisk og skaldyr, kan meget vel bruge dem sammen med smagen af frugten. For eksempel er den originale og har en lys smag avocado salat med æg og rejer. Det sidste er bedre at tage en mellemstor. Seafood kogt, renset fra skallen, skåret i små stykker. Bedre til at forlade nogle stykker intakt, de er egnede til at dekorere retter. Frugt avocado skrællet, skåret. Lille løg hakket, hæld kogende vand og er forbundet til pulpen. Dette er også lagt rejer ingredienser rigt vandes med citronsaft. Sådan en salat avocado ost anbefalede position naturlige (ingen tilsætningsstoffer) yoghurt. I stedet er det muligt at bruge mayonnaise eller creme fraiche, men det vil være mere højt kalorieindhold mulighed. Lagt oven på kogte æg, skåret i skiver, hele rejer, alle drysset med revet ost.

Krydret smag har en salat af avocado med blæksprutte. At koge det, kan du tage en hvilken som helst dåse skaldyr eller frosne blæksprutter slagtekrop, der er kogt i forvejen. Renset Avocado skåret i stykker, straks vandes citronsaft, fordelt i forberedt fad. Dette tilføjer skiver tynde strimler af agurk og sød peber. Kogte æg er æltet med en gaffel, sat i en salatskål med de øvrige ingredienser. Blæksprutte skæres i små stykker. Friske æbler (fortrinsvis søde og sure sorter), skrællet og gnides på et medium rivejern. Ingredienserne blandes, tilsæt lidt salt og lidt mayonnaise. Det kan bruges i dette tilfælde, og creme fraiche.

Følgende opskrift, som du kan lave en salat af avocado og ost, er ganske enkel, og resultatet er en original skålen, som har en interessant smag. Ud over de vigtigste ingredienser brug kogt kylling renset valnøddekerner, mayonnaise og mandarin.

Frugt avocado skrællet, skåret i to halvdele, er knogle fjernet, og den resterende pulp skæres i skiver (det er bedre at drys citronsaft). Mandarin renset, opdelt i dele, som fjernes fra filmen. Pladen lagt salat, som er placeret skiver mandarin, avocado udsnit, nedbrydes på kyllingekød fibre revet ost. Klædt salat med mayonnaise, drys med knuste nødder.

Jeg må sige, at avocado salat til ost giver vide muligheder for kulinariske eksperimenter husmødre, da begge produkter med succes kombineres med mange andre, herunder kød, grøntsager, fisk og skaldyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.