Mad og drikkevarerSalater

Salat med majs og pølse, samt andre salater til ferien

Festlig tabel uden salater dag svært at forestille sig. Men banale Olivier er usandsynligt, at behage gæsterne, så de kan gøre det usædvanligt, men ikke mindre velsmagende retter baseret på forskellige ingredienser, såsom en salat med majs og pølse. Danner menuen, skal du tage hensyn til de smagspræferencer af gæsterne, så bordet skal altid være kød, fjerkræ, fisk og skaldyr og grøntsager, hvoraf en erfaren værtinde vil gøre ikke kun velsmagende varmt, men også unikke salater. Men hvordan man laver kreative retter og bruge et minimum af tid på dem? Kom til redningen af salat opskrifter med majs.

Salat med majs og pølse "Sea glæde."

For at forberede salat med majs "Marine fornøjelse", vi har brug for disse ingredienser:

- Bank of søde dåse majs ;

- Frisk kål - 9 blade;

- Friske store gulerødder;

- pulprig tomat;

- 350 g af saftige crab stick;

- 200 g røget pølser (eller røget kyllingebryst);

- pakning kiks (med smag af røget kød, pølse eller æg);

- mayonnaise og greens for optankning.

Salat med majs og pølser er perfekt til hovedretter festlig bord enhver familie fest. Så går vi videre til den meget metode til fremstilling af en salat. Vask og shinkuem kinakål meget tynd flap, skrællede og vaskede gulerødder gnides på et groft rivejern, en tomat skåret i små firkanter, og pølse - hakkede små, crab stick - tynde cirkler eller strimler. Alle ingredienserne er spredt i den forberedte beholder, klædt majs, drys croutoner, tilsæt mayonnaise, rør grundigt. For at knuse crunches er ikke tabt, skal de lægge før du serverer.

Salat med majs og pølse fik blid, luft, saftig, med en velsmagende røget smag, og dens fremstilling tager et gennemsnit på 8-10 minutter, med et minimum af redskaber. Denne faktor er meget vigtig for travle husmødre eller dem, der ikke kan lide i lang tid at genere med madlavning eventuelle måltider.

Salat med majs og agurk "Grace"

Denne lækre salat med agurk og majs, også vil blive en uundværlig fad på ferie bordet, eller måske bare en almindelig middag. Tag følgende ingredienser er designet til 4 portioner:

Base:

- fileter af to store, frisk kyllingebryst (500g);

- en saftig, frisk agurk ønskelig;

- en stilk frisk selleri uden defekter;

- pakning af salat;

- 150 ml sød og stor dåse majs;

- salt og peber;

Fyld:

- salat lille løg;

- et par kviste af dild store;

- 45 ml mayonnaise;

- 45 ml syrnet fløde;

- 5,10 ml salt.

For at starte op lån madlavning fyldning, så hun havde tid til at erhverve rig smag. Hakkes fint fennikel, løg, fordelt i en beholder kogte, drys med salt, hæld mayonnaise med creme fraiche og pisk indtil homogen.

Kyllingefilet omhyggeligt og skæres namyvaet præcise enkelte bevægelser af kniven (til kød vidtstrakte) på tynde lag, drys med salt og peber. På en varm pande hæld lidt olie og læg fileter formationer obzharivaya tre minutter på hver side, fjerne og sætte til side. Kølet ned fileter skæres i små tern.

Min agurk, skåret i halve, og derefter skåret i tynde kronblade. Selleri skoldes med kogende vand for at fjerne bitterhed og skæres i tynde skiver. Tag en stor, medium dybde fad, sprede bunden vaskes grundigt salat. I en separat beholder, bland filet, agurk, selleri, majs, prisalivaem og fordeles jævnt på det dias, salat, hæld dressingen på toppen og tjene. For at forberede denne salat tager ikke mere end 15-20 minutter, en rig og usædvanlige, er det sandsynligt at appellere til fans af ikke kun spillet, men også kød.

Salat med majs og ost "Marine sjov"

Og den tredje salat opskrift med majs og ost, også vil være en fantastisk tilføjelse til en familie fest festlige retter. Så tage disse ingredienser:

- 300 ml sukkermajs;

- 300 ml pillede rejer;

- 150 gram frisk flødeost;

- medium løg salat;

- 100 ml citron mayonnaise.

Kog rejer og godt rengøres, gnid med store ost, efter fint shinkuem løg. Sæt kogt mad i en salatskål, tilsæt majs, prisalivaem, dæk med mayonnaise, og ælt grundigt. Klar til at blive serveret. På madlavning tager op til 20 minutter, og salat få yderst bud og vidunderligt saftig smag. Hvis sæsonen med sin yoghurt, så er denne ret vil passe elskende kost.

Vi kiggede på tre måder til hurtigt at forberede usædvanligt i sammensætning og smag af salater, oprettelse af, som vil tage mere end en time, men smagen af disse retter til nåde enhver ferie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.