Hjem og familieGraviditet

Epidural anæstesi bør udføres erfaren anæstesiolog.

  Epidural anæstesi - den mest udbredte metode til bedøvelse, som anvendes på hospitaler. Injektion af bedøvelsesmiddel gøre i lænden, det gælder for organerne for lille: vagina og anus, og nedsætter følsomheden af den nedre del af kroppen. Epidural anæstesi anvendes under fødsel, dette stof ikke har nogen negativ indvirkning på barnet, hjælper det at reducere blodtrykket, hvorved blodtilførslen til moderkagen.

I nogle tilfælde kan du bruge denne type af anæstesi.

Epidural anæstesi - en slags bedøvende effekt på nerverne i rygmarven. Hvis under fødslen mor ikke kan stå smerten, kan bruge denne type af anæstesi, at en injektion eller et kateter levere og for sammentrækninger gradvist introducerer smertestillende. Men på dette tidspunkt, du har brug for den konstante tilstedeværelse af en anæstesilæge, han overvåger trykket af patienten.

I nogle tilfælde er den anvendte anæstesi i kirurgi, til at mindske smerter i den postoperative periode. Nogle kvinder vælger at bruge epidural anæstesi til operation kejsersnit. Kvinden er ved bevidsthed og kan straks se barnet og på tidspunktet for operationen selv tester ikke og heller ikke nogen smerte.

Anvendelsen af denne fremgangsmåde til anæstesi er der kontraindikationer: det er forbudt at bruge det, hvis en person lider af multipel sklerose, en sygdom i nervesystemet, eller der er akutte infektionssygdomme.

Epidural anæstesi udføres erfarne narkoselæge med et særligt sæt.

Det gør ondt at gøre, hvis en epidural?

Hele proceduren tager omkring 20 minutter, bør en kvinde være i fuldstændig ubevægelighed, på samme tid, det tager en anledning "et foster eller kat" liggende på sin side eller sidder foroverbøjet. Før du går ind i kateteret, området mellem hvirvlerne i lænden smertestillende obkalyvaya dette sted (på smerte sensation, proceduren kan sammenlignes med en injektion i en vene). Så lægen, ved hjælp af et sæt til epidural anæstesi, indsætter en nål mellem ryghvirvlerne. For at være sikker på, at nålen er i det rigtige sted, anesthesiologist holder prøven sprøjte forsinke, hvis ikke modtaget blod, eller i hans cerebrospinalvæske, så nålen er i den korrekte placering.

Derefter nålekateter træder narkoselægen, til det niveau, der svarer til roden af følsomheden af den nederste halvdel af kroppen. Derefter fjernes nålen kateteret fastgjort til bagsiden og gennemført et forsøg for indførelsen lægemiddel til at kontrollere for allergiske reaktioner på anæstesi hos kvinder. Derefter nødvendige dosis indgivet omtrent den tid, det opererer ca. en time, derefter lægemiddel indgivet gentages om nødvendigt.

Efter et stykke tid, en kvinde ophører med at føle smerte under fødslen, forbedre arbejdskraft. En kvinde bør være under konstant opsyn af fødselslæger. Hvis mødre har forhøjet tryk, derefter efter indtastning af lægemidlet, bliver det normen, og hvis den skal indtaste anæstesi blev reduceret, så vil du sætte en pipette for at øge blodvolumen. Alle disse lægemidler ikke har en negativ indvirkning på barnet.

I nogle tilfælde kan komplikationer forekomme efter epidural anæstesi.

-Head smerte kan opstå som følge af nederlag af væggene i hjernehinden, kan det vare i 1-2 uger.

-I tilfælde af, at på tidspunktet for anæstesi blev brudt sterilitet, kan det forårsage inflammation på injektionsstedet.

-Bare under indføring kan styrtdykke dit blodtryk og forårsage forstyrrelser i hjertet.

Med korrekt manipulation sjældent oplever bivirkninger eller komplikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.