Hjem og familieGraviditet

Graviditet uge for uge. fosterudvikling

Udvikling af barnet i livmoderen er virkelig fascinerende og unik proces. Kun få celler i de første ni måneder dannet en komplet barn. Og mor, beregnes på en kalender hver uge, er det interessant at vide, da han er nu, hendes baby? Graviditet uge for uge, barnets udvikling, hvad der sker med dem - det er, hvad hendes interesser.

Graviditet uge for uge. Udvikling begynder. Første trimester.

1. Inden udgangen af den første uge af embryoet kun få celler har forvandlet til en blodprop af hundredvis af celler og ligner en boble.

2. Bagsiden af embryonet bliver tykkere organer æglæggende begynder.

3. Du modtager den første nervecelle, og lægger hjerte rør.

4. Der er en yderligere fane organer: nyrer, tarme, knogler, lever, ører, øjne, hud vises forudsætninger. Udvikling af hjerte, dets struktur er allerede mere kompliceret.

5. Der er håndtag som finner, den begyndende tungen og lunger. Og vigtigst af alt - den femte uge hjerte begynder at fungere!

6. at tage form af fosterets hoved, hans fødder og hænder. Starter kredsløbssygdomme.

7. iøjnefaldende bryst og mave. På små håndtag vises fingre. Myndighederne er ved at blive mere sofistikerede. embryo størrelse 10-15 mm.

8. Dannet ansigt. Hovedet er stort, lige store krop. Alle organer er dannet helt, og nogle er allerede begyndt deres arbejde. De kønsorganer af drenge og piger har forskellige. embryo længde 25-30 mm, vægt 13 g.

9. Personen er fuldt dannet. Nu er det ikke embryo og foster, længden på 30 mm.

10. Det begynder med dannelsen af skelettet. Tydeligt forskellige øjne og mund, er tungen dannet. Det menes, at den tiende uge af fosteret begynder at føle moderens humør.

11. klart forskellige kønsorganer, hvilket er meget muligt at se en god ultralyd maskine.

12. Frugten flyder i amniaticheskoy flydende navlestrengen udviklet og giver ham mad og ilt.

Graviditet uge for uge. Udviklingen i andet trimester.

Den sværeste - første trimester bag mange af de trusler gik, starte nye stadier af graviditeten uge for uge.

13-14-15 uge. Frugten begynder at bevæge sig! Håndterer allerede vokset op og røre hinanden. Huden er meget tynd, kan det ses gennem blodkarrene. føtal længde 10 cm.

16. Der er en aktiv vækst, frugtstørrelse mere end 15 cm. Begynd gribe bevægelse og tommelfinger sugende. Dannet det muskulære system.

17-18-19 uge. Mor føler bevægelse, frugten har en længde på 20 cm. Og vejer 250 g hud er dækket med en lys fuzz, det begynder at blive udskudt spæk.

20. I tarmene dannede oprindelige cal - mekonium.

21-22. Den knægt havde ikke et rynket bryn og vipper frem. I denne periode, før det begynder at nå de lyde.

23. Der er hår. Længde på 30 cm. Om 600 g vægt

24. picks reaktion på moderens berøring, kunne han høre hendes stemme. Organer er udviklet nok til at begynde ekstrauterin liv (kun i meget gode betingelser og tilpasset).

Graviditet uge for uge. Udviklingen i tredje trimester.

25-26. Begynd at lidt åbnede øjnene. Den reagerer på pludselige lyde og ændring af kropsholdning mor aktive bevægelser.

27-28. Nogle gange fosteret hikke. Født på denne term barn har en god chance for at overleve. Dens længde er 35 cm., Vægten af ca. kg.

29-30-31. Tiny omvendt hoved ned. Han er ikke så krøllet som før. Hud rød.

32-36 uger. Den knægt er virkelig ikke rød og pink hud glat. Grow hår, negle forlænget. Ved fødslen er lungerne rettede uden lægehjælp, barn græder højlydt.

37-40. Udviklingen er afsluttet. barns længde er ca. 50 cm., den gennemsnitlige vægt af 3500 g Dette er et fuldt dannet barn med veldefinerede reflekser, klar til fødslen.

Dette er svaret på spørgsmålet: "Hvordan forløber graviditet uge for uge?". Wonderful transformationsproces, evolution og udvikling af et nyt liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.