Hjem og familieGraviditet

I hvor mange uger 3 screening? Rutinemæssig screening af gravide

Screeningen Testen udføres kun en gang på hver trimester. I hvor mange uger 3 screening nødvendigt at foretage, vil lægen forklare i detaljer. De vigtigste ting - at have tid til at udføre en ultralydsundersøgelse i perioden fra 32 th til 36 th uge. I den sidste ultralyd endeligt bestemt af staten og position af fosteret (på dette tidspunkt frugten bør tage en langsgående stilling med cephalic præsentation).

Hvad undersøgelsen omfatter screening af tredje trimester

Sidste screening består af flere procedurer. For alle gravide kvinder er obligatoriske kun ledende ultralydsundersøgelser og andre procedurer udføres af en læge. Rækken af diagnostiske funktioner omfatter:

 • Doppler - 3 i graviditeten screening fokuseret på rigtigheden af placeringen af fosteret og placenta modning trin (i denne periode skal være den 2. modning trin).
 • CTG - cardiotocography (undersøgelse af frekvensen af føtalt hjerte).
 • Biokemisk analyse af blod (en tredobbelt - med definitionen af totale hCG, PAPP-A og ɑ-føtoprotein).

Biokemisk analyse tildeles kun for visse indikationer. I det sidste trimester, i modsætning til den første, skal udføres i stedet for en dobbelt tredobbelt test til mere fuldt ud at evaluere udviklingen af fosteret.

Hvad udføres i ultralyd 3. trimester

I hvor mange uger 3 screening nødt til at tilbringe hver læge vurderer individuelt. Det afhænger af mange faktorer. I den sidste ultralyd får stor opmærksomhed på følgende karakteristika:

 • Af det kardiovaskulære system, tilstedeværelsen af hjertesygdom eller andre patologier, lokaliseret i dette område.
 • Siden sidste uger hurtigt vokser og udvikler hjerne, er en ultralyd undersøgelse af kroppen særlig opmærksomhed (især hjernen og medulla oblongata).
 • Undersøges Vienna Galena, beliggende i den kraniale kavitet og har en vigtig funktion for den normale funktion af de tilstødende organer.
 • Det vurderer tilstanden af den person - især nasolabiale trekant, overlæben og øjenhuler. Datoer 3 screening kan præcist bestemme den korrekte udvikling af fostrets ansigtet og forebygge nogen sygdom.
 • Vigtigt at en hensigtsmæssig udvikling og tilstand af rygsøjlen, mave, uorgenitalsystemet.
 • Diagnosticeret tilstand fostervand, navlestreng og placenta (tykkelsen deraf, lokaliseringen og graden af modenhed).
 • Også være sikker på moderen studerede kønsorganer: livmoderen og vedhæng.

Ud over disse parametre, vurderer lægen det særlige arrangement af fosteret i livmoderen, og tilstedeværelsen af ledningen entanglement føtalt præsentation. Når halssnor entanglement kan kræve yderligere beholdning ultralyd i en uge eller to for at se, om situationen har ændret sig, og om fosteret at fjerne sammenfiltring. I nogle tilfælde kan det kræve et kejsersnit.

Regnskabsmæssig Doppler

Doppler er en undersøgelse af en blodgennemstrømningen i navlestrengen, føtale og uterine fartøjer. Nødvendigt at bestemme karakteristika blodgennemstrømning, kan det detektere iltmangel, tilstedeværelsen af abnormiteter i centralnervesystemet, eller kardiovaskulære system.

I hvor mange uger 3 og Doppler ultralyd screening kan gennemføres? Som regel i nærvær af en egnet anordning, som gør det muligt at diagnosticere blodgennemstrømningskarakteristika er disse undersøgelser gennemføres samtidigt. Derfor, når der er behov for Doppler gynækolog vil sende til laboratoriet, hvor det er muligt adfærd af to undersøgelser. Desuden vil denne tilgang spare en masse penge.

Regnskabsmæssig CTG

HIC er udført for at bestemme mulig føtal hypoxi. Det giver dig mulighed for at bestemme mængden af barnets hjerte i hvile og under fysisk aktivitet. Hvordan til at gøre denne form for screening? Undersøgelse ligesom ultralyd, den eneste forskel er, at når CTG fosteret og dets blodgennemstrømning ikke visualiseres og projiceret på skærmen kun funktioner hjerte - langsommere eller hurtigere og hurtigere (afhængigt af de udførte test).

3 screening kan bestemme graden af lungevævet modenhed og parathed af barnet til fødslen. Ved detektering af dårlige resultater kan kræve hospitalsindlæggelse gravid og i nogle tilfælde, præ-sigt levering er at bevare liv og helbred af mor og barn.

Hvordan screening: Funktioner af CTG

Hvis funktionerne i den amerikanske alt er klar, teknikken af CTG er hos gravide kvinder en masse spørgsmål. Inspektion er at anvende en ultralydssensor, kan det være konveks eller flad. Sensoren er fastgjort til maven på en gravid med en blød rem på det sted, hvor det bedste sted er aflyttet fostrets hjerteslag.

En kvinde på dette tidspunkt give et særligt panel, det er nødvendigt at trykke på det tidspunkt, føtale bevægelser. Gennemførelse af proceduren tager i gennemsnit 40 minutter. Hvis det er nødvendigt, kan lægen anbefale årsag føtale bevægelser irriterende bugvæggen eller spise et stykke chokolade.

Hvis årsagen føtale bevægelser i måder ikke er muligt, kan lægen benytte indførelse af ikke-specifikke lægemidler, med hjælp af hvilket vil blive vist på stoffet, hvad enten den føtale hypoxi.

Biokemisk analyse af blod

Udover de ovenstående undersøgelser er det nødvendigt også biokemisk analyse af blod, som omfatter tre screening. At se i denne analyse? Udover standard indikatorer totale hCG og PAPP-A er forpligtet til at overskue tildelte indekser for fri estriol og placenta lactogen.

Alle indikatorer er normal skal være mellem 0,5-2 IOM. Hvis målingerne finder sted i andre enheder, vil reglerne i en anden kolonne blive vist i laboratoriet. Da hvert laboratorium har sine egne særlige forhold i beregning af normale indikatorer for graviditet hormoner i blodet.

Disse indikatorer peger på den normale udvikling af fosteret, hvis deres koncentration er inden for normale grænser. Oftest er det biokemi af blod ordineret kun i tilfælde af dårlige analyser, der er blevet gjort i andet trimester af graviditeten.

Datoer tredje screening

"Hvornår 3 screening?" - et spørgsmål, hvis svar kan kun læge. De endelige vilkår for undersøgelsen afhænger af de individuelle karakteristika og graviditet satser.

Oftest, ultralyd udført på 32-34 th uge, hvorefter de opnåede resultater skal sendes til biokemi af blod. du kan begynde at udføre CTG og Doppler siden 28. uge, især hvis det har særlige indikationer læge.

Rettidig screening for at eliminere muligheden for forekomst af føtal hypoxi og andre skadelige ændringer i dets udvikling.

Hvilken uddannelse omfatter tre screening

Hvad læger ser, i høj grad påvirker funktionerne i forberedelse gravid. Så holder ultralyd, CTG og Doppler ikke kræver forudgående træning. Mens en blodprøve kræver overholdelse af visse kost. På listen over forbudte produkter omfatter:

 • fede og stegte fødevarer;
 • krydret og salt mad;
 • røget;
 • chokolade.

Det er også værd at huske, at lige før leveringen analyse nødvendige for at opretholde en 4-timers pause i måltidet. Slankekure er nødvendig for at opretholde den normale tilstand af blodplasmaet, som i brugen af fedtholdige fødevarer i det deponerede fedt dråber, der fordrejer resultaterne, og i nogle tilfælde gør det umuligt at udføre diagnostik.

Tredje screening normer

Afkodning 3 screening kræver pleje fra læger. I tredje trimester, er der visse indikatorer og deres standarder. De vigtigste er:

 • Tykkelsen af placenta. Normalt, ved tidspunktet 32-34 uger tykkelse varierer mellem 25-43 mm.
 • Graden af modenhed moderkagen. På 32 uger moderkagen er placeret på 1. eller 2. grad af modning.
 • Fostervand vand i indekset. Det spænder fra 80-280 mm.
 • De interne cervikale bør lukkes, og dens længde - ikke være mindre end 3 cm.
 • tone af livmoderen skal normalt være fraværende. Ellers er det sandsynligt i begyndelsen af for tidlig fødsel eller placenta abruption.
 • Vægt fosteret er i området fra 2 kg og 45 cm højde, anomalier og patologi i normalt fraværende.

Korrekt dechifrere resultaterne af undersøgelsen kan kun læge, som oprindelig er gravid, og kender alle nuancerne i sin strøm. "I hvor mange uger 3 screening optimalt adfærd?" - er et spørgsmål, som afhænger af mange individuelle faktorer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.