SkønhedHår

Hvor ofte skal jeg vaske mit hår

Spørgsmål "hvor ofte at vaske mit hår" er indstillet, selvfølgelig, kvinder. På den ene side, trichologist læger hævder, at daglig hårvask kan krænke den naturlige tilstand af hår og hovedbund, angiveligt shampoo, balsam, og postevand er, trods alt, har en negativ effekt på håret, vaske væk "nyttige stoffer". På den anden - og det er et faktum, at vi ser - hår på andendagen (selvom hele sit liv) allerede ser sjusket, bliver fedtet, mister lethed og volumen.

Og det er yderst nødvendigt at finde et kompromis mellem sundhed i hovedbunden og smukke hår, der er, for at finde ud af for sig selv, hvor ofte skal jeg vaske mit hår til pænheden af udseende gik ikke på bekostning af sundheden.

Først skal vi nødt til at forstå, at tilstanden af håret (og dette er ikke en publicity stunt) påvirker miljøet, den mad, vi spiser, stress, sundhed generelt, etc. Faktisk skader fra hyppig vask er ikke så stor.

Ofte er svaret på spørgsmålet "hvor ofte skal jeg vaske mit hår," lyder som følger: Uanset om andet. Bedøm sammensætning brugt shampoo, balsam eller skyl. Nu denne information er i det offentlige domæne. For eksempel siliconer tungere hår, sulfater ophobes i væv i hele organismen etc. Hvad skal man gøre, og hvordan man kan vaske dit hår? Vælg en shampoo med den mest naturlige sammensætning. Heldigvis, moderne kosmetikindustrien tilbyder dem i partier. Enhver vil finde til din smag. For det første vil håret være lunefuld, vant til en nyttig shampoo, men det er som regel en tilpasningsperiode.

Selvfølgelig, jo højere "naturlighed", jo højere pris - det er loven. Hvis der på dette tidspunkt er der ingen måde at bruge penge på dyre midler, bruge hjemmelavede opskrifter, der nu uretfærdigt glemte. Brug for eksempel som et middel til at vaske dit hår sort brød. Billige og munter, men så godt!

Det er , hvor ofte skal jeg vaske mit hår, også afhænger af brugen af styling produkter. Ved hjælp af disse, du stiltiende accepterer det faktum, at, oftest, hældes på hans krøller ekstremt usunde stoffer. Sov med en grød på hovedet efter arbejdsdagen - visse død for smukke hår. Så vi er nødt til at vælge mellem to onder, og vaske dit hår oftere.

Bemærk også strukturen og den generelle tilstand af håret. Det er ingen hemmelighed, at tynde kræver mere hyppig vask, tilbøjelige til fedtindholdet - så godt.

Med andre ord, hyppigheden af vask - denne parameter, som igen, afhænger af flere faktorer. Eksperimenter, der har til formål var at vise, at den reduktion i hyppigheden af hårvask forårsager hår, "selvrensende" til kroppen.

Er det skadeligt at vaske mit hår hver dag? For at give et konkret svar vil ikke fungere. Kun en analyse af tilstanden af hår, den anvendte sammensætning shampoo, livsstil, tilstedeværelse eller fravær af styling produkter, du kan skubbe til en passende reaktion. Under alle omstændigheder, for at begrænse skadevirkningerne af en hypotetisk daglig vask, undgå brug af specielle "bløde" shampoo designet til hverdagsbrug. Øget brug af masker og balsam, sætte dem på spidsen af krøller.

Revurdere din kost. Miljøændringer, kan vi ikke, men hjælpe huden fra hovedet bliver sundere kan. Måske, så vil de krøller bliver mindre beskidt, og som følge heraf mistede behovet for daglig rengøring.

Det er underligt, men nogle gange problemet med hyppig vask beslutter ... korrekt valgt frisure. Og det hår, der på den anden dag efter vask mister volumen, med professionel frisure stand til at opretholde det meget længere!

Som praksis viser, enhver kvinde befinder sig som svar på et spørgsmål om, hvor ofte skal jeg vaske mit hår. Hvis du har brug for hyppig vask krøller, skal du følge ovenstående tip. Forkælet stemningen og selvtillid - en langt mere farlige konsekvenser end en hypotetisk skade forårsaget af daglig vask.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.