ModeShopping

Tsvetotip "Mørke Efterår": tøj, makeup, hår farve

"Og hvert efterår, jeg blomstre igen", AS Pushkin ....

Kvinder, der passer tsvetotip "Mørke Efterår", har en særlig charme. Varm hudfarve og mørkebrune hår giver ejerne af denne tsvetotipa bløde dragende billede. Efterår kvinder er kendetegnet ved deres særlige temperament - de brænder, lyse, fed, romantisk, i stand til vanvittige handlinger. Selvfølgelig er disse træk afspejles i hele billedet af "falde".

For at forstå de elementer i "Mørke Efterår", se på alle de farveskemaer efteråret mennesker.

Tsvetotip "Autumn"

"Efteråret kom pludselig Så kommer følelsen af lykke fra de mest obskure ting -. Fra det fjerne skibets fløjte på Oka eller tilfældige smil" K. G. Paustovsky.

I udseende af en kvinde med efteråret typen kombinerer varme og mørke toner. Typisk kvinden har en fall-rød eller brunt hår, kan farven på øjet være nogen. Den væsentligste forskel mellem mennesker med efterårets farver - hudfarve.

Der er tre tsvetotipa falde: blød, varm (naturlige) og mørke (dyb) efterår.

Tsvetotip "Soft Fall"

I makeup kunstnere anses det neutrale, da denne form for udseende er kombineret med masser af blomster. Tsvetotip "Soft Fall" minder om sensommeren og det tidlige efterår dage, den er rig på de varme, røgfyldte nuancer af farvepalet. Denne type er kendetegnet ved sin naturlighed i farverne - der er en varm guld farve kombineret med grå nuancer i håret eller øjenfarve. Mild efterår - er en rig og samtidig let efterår-sommer billede :

 1. Håret er normalt til stede guld eller røde nuancer. Det kan også være en varm brun eller mørk rød nuance.
 2. Øjnene er brune, blå-grøn, olivengrøn.
 3. Hud toner er sikker på at varme.

Tsvetotip "Soft Fall" har stjerner som Merayya Keri, Hilary Duff, Dzhennifer Lopes.

Tsvetotip "Varm efterår"

"Varm efterår" meget lyse, rig, tyk, dyb. Det er svært at forveksle med andre tsvetotip på grund af vold i lyse, varme, bløde farver og nuancer. Det er i dette efterår, der synger i sine skrifter, digtere, kunstnere, store tænkere. Kvinder med varmt efterår rækkevidde normalt besidder træk såsom lidenskab uhæmmet, for frihed. "Varm efterår" - en lidenskabelig, varm billede, rig overflod af lyse farver:

 1. Mørk hud med en beige nuance, ofte med fregner.
 2. Brun eller grøn, er blandet nøddebrune øjne.
 3. Pige efterår slid rød, brun, mørkebrun eller kobber-farvet hår.

Blandt stjernerne med dette tsvetotip kan skelne Lindsay Lohan, Yuliyu Savichevu, Miranda Hobbes.

Tsvetotip "Mørke Efterår"

Til pigerne denne tsvetotip også præget af varme farver, men udseendet bliver mere adel på grund af manglen på klare farver i billedet. Dette er faldet, som stadig er tilfreds med varme dage og maling, men minder om tilgangen af de kolde vinde. Tsvetotip "Mørke Efterår" - er gavmildhed, tilbageholdenhed, elegance.

 1. brun, nøddeagtig, dyb mørkegrøn.
 2. En af de væsentligste forskelle mellem piger er egnede til tsvetotip "Mørke Efterår" - hårfarve: brun med en varm mellemtone, sort.
 3. Den mørke farve af huden med en varm mellemtone, oliven, beige eller beige-pink.

Berømtheder, der passer tsvetotip "mørk (dyb) Efterår" - Michelle Obama, Kira Naytli, Dzhuliya Roberts, Natalie Portman.

Tsvetotip "Mørke Efterår" kræver en særlig holdning og tilgang til det ydre. Overvej de vigtigste kriterier, der vil hjælpe dig med at vælge den perfekte garderobe for denne type kvinder.

Regler for valg af tøj tsvetotipa "Mørke Efterår"

Fashion stylister rådgive pigerne med dette tsvetotip at foretrække dybere nuancer i tøj: varme røde og brune farver, marineblå, oliven eller mørk grøn. Det er bedre, hvis farverne er kombineret, så billedet bliver mere intens og ikke kedeligt.

Nye modetrends forbyder ikke "Mørke Efterår" i tøj lyse og lette farver, så længe de ikke var optaget og havde ikke kølige farver. Især er det nødvendigt at undgå en kold og lys rosa nuance, hvid og blå. Bedst egnet pastel - beige, creme, elfenben.

påklædning i efteråret piger bør være fri - det kan være en safari stil, land, gade, folkemusik. Kvinder er egnede til tsvetotip "Mørke Efterår" garderobe bør bestå hovedsageligt af varmt tøj, tunge stoffer, såsom fløjlsbukser, fløjl, ruskind.

Billedet af pigens fald er bedre at supplere voluminøse tilbehør: store poser af ruskind og ægte læder, store øreringe og ringe, læder perler, elfenben, bronze, kobber og mørk guld. Af stenene er bedre at vælge en topas, rav, onyx.

Kvinder er egnede til tsvetotip "Mørke Efterår", bør tøjet være udtryksfuld. Grå og kølige farver kan gøre et billede er repræsentativt for efteråret typen kedeligt - mørke efterår abhors bleg og grå.

Garderobe til alle lejligheder

"Mørke Efterår" giver sin ejer til at være anderledes og interessant:

Jakkesæt kan være en flerlags, en mørk brun eller mørk grøn farve fra tætte væv. Det er bedre at kombinere farverne på tøjet, så billedet vil ikke kedeligt. Tøj skal være fri for kontrasterende mønstre. Tilføj et billede forbedringer kan fx være, en større smykker lavet af bronze og mørkebrun taske lavet af ægte læder.

En anden hverdag arbejder billede: pritalennoe brun kjole i en celle med en indsnævret bund og knæ beige sko. Tilbehør: smykker lavet af kobber og mørkebrune ruskind taske.

Tøj til hvile skal primært være fri. Harmonisk vil se pullover neutrale toner med fluffy skørt beige eller brun.

Andre fritid jakke elfenben med løse bukser, brune eller beige. Tilbehør kan vælges blandt elfenben eller kobber. Bag behersket farver - brune eller beige.

Aften kjole i smaragdgrønne gulv vil se blændende på "Mørke Efterår". Billedet skal suppleres smykker mørk guld og taske i et grunge stil.

Til aften image og farve passer perfekt: guld, dyb lilla og mørk rød. Sko er bedre at vælge en beige eller mørk brun. Sort i billedet bør ikke være.

Makeup for "mørke efterår"

Hvis tøj til piger efterårets lyse farver er tilladt i små doser, er de prangende makeup paletter forbudt. Efteråret tsvetotip og så mættet med varme farver, så lyse nuancer Maiko gøre "Mørke Efterår" absurd og latterligt. Når du vælger det rigtige billede må ikke glemme, at tsvetotip "Mørke Efterår" - er først og fremmest, højhed og adel. Og fra dette er det en start, at vælge kosmetik.

Vi fashionistas der passer tsvetotip "Mørke Efterår", bør makeup være så behersket. Særlig bør foretrækkes til mat nuancer. Men denne pige er tilladt at bruge i skygger eller hudfarve guld og kobber.

Stylister rådes til at bruge de tonale fundament under huden farve. Det er ikke nødvendigt lysere eller mørkere ansigt og forsøge at matche de andre undertyper - en taber indstilling. Efterår kolde nuancer i makeup kan alder elskerinde og for at understrege manglerne i huden.

Når du vælger en læbestift er også nødvendigt at være opmærksom på de varme farver: dyb rød, brun, creme, rød og sort, kobber, appelsin. Det er vigtigt at huske, at lyse makeup kan være én ting - eller læber eller øjne.

Almindelige fejl i form af "Mørke Efterår"

De vigtigste og almindelig fejl piger med efteråret tsvetotip - en fiasko for mig selv og forsøge at ændre. Nogle repræsentanter for efteråret typen forsøger at med vilje lysere eller mørkere hudfarve og eksperimentere med farvepalet i tøjet. Stylister og makeup mestre anbefaler ikke sådanne forsøg på at tilpasse billedet af en anden type, da dette ikke tåler tsvetotip eksperimenter.

Hvad du skal undgå "Mørke Efterår":

 1. Tøjet bør undgås alle de seje farver, såvel som grå, hvid, gul, orange og lyse lyserøde blomster.
 2. Ved farvning af hår du har brug for at vælge en maling, der ikke indeholder et blåt pigment.
 3. Den make-up er vigtigt ikke at overdrive det med sort blyant eyeliner. Sorte øjenbryn kombineret med sorte malede øjne gør en person "falde" tung og grov.
 4. Undgå kontrasterende mønstre i tøj.
 5. Sort kulør, hvis det er sko eller taske. I andre tilfælde må sorte ikke være. Tilladt sorte skær på tøj og sorte makeup blyant podvodochny.

"Mørke Efterår" er ganske rig på farvepaletten, det vigtigste - husk to enkle regler: efterår - det er varmt og ædelt.

Og endelig,

"Efterår - en anden fjeder, når hvert blad - blomst". Alber Kamyu.

Efterår - en tid, når du ønsker at ombryde dig selv i et tæppe og nyde farveorgie af naturen: grøn, gul, brune farver giver denne sæson en særlig charme. Piger falder tsvetotipa som efteråret selv, udmærker sig ved en særlig charme. Beauty "Mørke Efterår" er meget kontroversielt og er forbundet med varme og komfort, med lidenskab og generøsitet, rigdom og raffinement, med ømhed og stædighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.