Hjem og familieBørn

Sådan lære et barn at tygge fast føde? Relevansen af spørgsmålet

Sådan lære et barn at tygge fast føde? Dette spørgsmål er af interesse for alle forældre. I dette tilfælde, om støtten ydes sult. Det var ham, der, som et stærkt incitament til at tilpasse hjælper den nyfødte til hendes bryst. Lær at tygge et barn er meget vanskeligere. Ja, og processen med overgang til fast føde nogle gange komplicere barnets forældre, der kun bruger purerede fødevarer i sin kost.

Hvordan er kosten forandringsprocessen?

Ingen grund til at opmuntre dit barn til at tygge. Gradvist, i løbet af fodring bør føjes til mere fast føde, hvilket ikke er nok blot at sluge barnet i kosten. Så røgen er nødt til at begynde at arbejde kæber, tunge, læber og danner en klump af fødevarer, og derefter fremme det til halsen, og derefter hjælpe ham udløst synke refleks.

Mange mødre er bekymrede, at de ikke selv kan finde svaret på spørgsmålet om, hvordan man kan lære et barn at tygge fast føde. Dette er helt legitimt bekymring. Da skadeligt lang tid at beholde barnet på kartoffelmos og korn. Fordøjelsen skal arbejde i overensstemmelse med udviklingen af barnet, og bør ikke blive "dovne" på grund af det faktum, at kun flydende og bløde foderet til stede i kosten. Enzymer og mavesaft producerede lidt, fordi fødevarer er næsten mættet med spyt. Hvis tilbuddet voksne blød barn fad, tilstrømningen af blod til organerne i fordøjelsessystemet aftager gradvist, hvilket fører til en svækkelse af arbejdet i maven. Manglen på uddannelse af tyggemuskler person kan påvirke dannelsen af sin form og ovale, men det værste - at bide udvikling.

Sådan at lære dit barn at tygge på?

Hver kid egen karakter og individuelle præferencer for visse fødevarer. Hertil kommer, at organismer af mennesker arbejder på forskellige måder. Derfor er der ingen særlige instruktioner om, hvordan at lære et barn at tygge fast føde. Dette faktum skyldes den manglende praktisk behov, den enkelte og natur.

Oftest pipsqueak doven til at tygge, fordi forældrene selv benægte ham selv den mindste mulighed for at prøve. Madlavning tager lang tid at varme op og klar butik smoothie - et spørgsmål om minutter, jo mere barnet spiser dem med glæde og få den nødvendige vægt. Men i virkeligheden er der intet kompliceret om spørgsmålet om, hvordan man kan lære et barn at tygge mad på egen hånd. Dette er en forholdsvis simpel proces, men det tager tid og skabe de nødvendige betingelser. Normalt børn uden problemer at håndtere fast føde. Men nogle alle de samme, og efter ni måneders hårdt for at beskæftige sig med forseglede retter. Dette er et midlertidigt fænomen mest på grund af det faktum, at børnene forstyrre erupting tænder, som gør ondt i løbet af tyggegummi, hvilket skaber en følelse af smerte.

Når det er bedre at lære et barn til en ny mad?

Fra omkring otte måneder med jævne mellemrum at tilbyde krummer lidt sammenpressede klumper af kløver, små stykker frugt eller grøntsager, brød, kiks eller tørring. Vigtig tid til at skifte til en mere tæt ernæring, barnet lærer at arbejde med sin læber, tunge og kæbe. Generelt tidligere tilføjede til kosten og tætte mad, jo bedre. Så snart de første tænder af baby, selv om fortænder - et signal til det faktum, at du kan begynde at tilføje til sin kost af fast føde.

Sådan lære et barn at tygge fast føde hurtigere? Gradvist, kan barnet sidde for voksne bordet. Dette er en af de effektive måder. Alle børn elsker at prøve tætte mad, sensationsprægede stykker af grøntsager eller kødretter med voksne. Hvis barnet gør det med glæde, da otte måneder, kan du give ham nudler, kartoffel suppe eller frikadeller, dampet. De vigtigste ting - at følge nøje, at barnet ved et uheld kvalt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.