Hjem og familieBørn

Brystpumpe Medela Harmony: synspunkter og anmeldelser

Fødsel og opvækst af barnet - en meget kompleks og tidskrævende proces. Hvor meget energi og følelser kræves mødre til barnet voksede op sund og stærk! Valg ammende kvinder ofte står over for en række problemer: manglende evne til at ikke møde på hjem i lang tid og til at holde barnet, tilstedeværelsen af flade eller indadvendte brystvorter, og mælk Hånd udtryk - processen tidskrævende og langvarig. Alle disse problemer kan løses ganske enkelt - erhvervelse af en brystpumpe. Lige hvad slags enhed du vælge?

Virksomheden Medela

Firmaet Medela - en lang og veletableret producent. Det er mere end et årti deres produkter på det internationale marked. De vigtigste produkter masseproduceret på fabrikker i Schweiz og USA. Men firmaet har kontorer i Europa, Asien og Nordamerika.

Det særlige ved virksomheden er brugen af innovative teknologier. Kvaliteten af produkterne og en række forskellige modeller af brystpumper ikke efterlader nogen ligegyldig.

Enheden for manuel brystpumpe Medela mælk

En af de mest populære produkter i virksomheden er en brystpumpe manuel Medela Harmony. Høj efterspørgsel forbruger forårsaget af tilstedeværelsen af to-faset pumpe teknologi. Sådan en unik funktion har ingen andre bryst konkurrerende virksomheder.

Hvad er en tofaset pumpning?

Processen med at pumpe modermælk ved hjælp af brystpumpe omfatter:

 • Diende fase.
 • Stimuleringsfase.

Forskere har fundet, at mens fodring baby suger modermælken på forskellige måder. De første par minutter, han gør korte sugende bevægelser og derved stimulere produktionen af mælk. Først efter at lægemidlet væske vil blive leveret frit flow, barnet begynder at sutte, hvilket gør dyb og sjælden bevægelse.

I betragtning af alle de elementer i den naturlige fodring, forskerne var i stand til at udvikle et system med tofaset pumpning. Det dannede grundlag for oprettelsen af en unik brystpumpe med en lignende funktion.

Fordele ved tofaset pumpning

Du kan fremhæve fordelene ved den nyeste systemet:

 • Pumpning proces er naturlig og mildere måde. Det kvindelige bryst fremstilles først, og derefter begynder processen aktiv pumpning.
 • Udtrykker modermælk finder sted på kortere tid end ved anvendelse af enfasede manuel brystpumpe.
 • Ved hjælp af et sådant system er med til at opretholde et passende niveau af amning i ammende mødre, fordi brystpumpe gentager den samme teknik med bevægelser som et barn.

Princippet om driften af virksomheden Medela brystpumpe er en anden anvendelse af håndtaget. At rastsedit bryst, kvinden presser langstrakte side af håndtaget, og derefter begynder at bruge sin bagside med henblik på hurtigere og mere komfortabel pumpning.

produktmuligheder

En funktion af produktet er, at det bliver solgt uden særlige Medela brystvorter. Harmony manuel brystpumpe uden brystvorter fylder mindre. dens omkostninger er lavere sammenlignet med nogle lignende modeller.

Sættet indeholder:

 • Brystpumpe Medela Harmony bifasisk. Takket være en innovativ teknologi til at gøre processen behageligt og hurtig pumpning. Apparatet kan også bruges med andre flasker, der har den samme diameter af halsen.
 • To slags tragt. Den første er at stimulere og lette processen med produktionen modermælk. Det er fremstillet af blød silikone. Den anden tragt er fremstillet af plast og gør det muligt at udtrykke mælk hurtigt og bekvemt.
 • Håndtag. Den har en praktisk struktur - den er monteret på hængsler. Det tillader en kvinde at vælge en behagelig stilling, og pressen ikke kræver en stor indsats.
 • Beholder til pumpning mælk. Flasken er fremstillet af medicinsk polypropylen. Han reagerer ikke med modermælken, som tillader ham at ikke miste sine gavnlige egenskaber i lang tid forblive frisk.
 • Holder til beholderen.

Fordele ved Breast

Breast Medela Harmony har mange fordele, blandt hvilke er:

 • Ved hjælp af den seneste videnskabelige udvikling og skabelsen af en unik brystpumpe brystpumpe med en to-faset system.
 • Hurtighed. Sådan bruges apparatet giver dig mulighed for at bruge på at pumpe betydeligt mindre tid og kræfter, og derfor vil min mor have tid til andre ting.
 • Yderligere funktioner. Pakken indeholder yderligere brystpumpe dyse, som er perfekt til sjælden pumpning.
 • Bekvemmelighed og komfort i brugen af apparatet. brystpumpe håndtag kan let justeres, og takket være en manuel brystpumpe system kvinden selv kan styre hastigheden af processen.
 • Nem betjening. Medela Harmony brystpumpe er nem at bruge, alle dele er afsluttet nemt og rengøres.
 • Lille størrelse. Enheden er lille i størrelse og ikke optager meget plads i enhver taske, og brugervenlighed giver dig mulighed for at bruge en brystpumpe Medela Harmony næsten overalt.
 • Stille. Enheden kan bruges, selv i samme rum med den sovende baby.

Sådan bruges en brystpumpe Medela Harmony

Til dekantering proces var hurtig, komfortabelt og effektivt, er det nødvendigt at følge nogle retningslinjer og tips:

 • Slap af, gøre en blid massage af brystet eller tage et varmt brusebad. Processen bør ikke tage mere end 5 minutter. Massage bevægelser direkte uret og fra periferien til midten af brystet.
 • Gnid overfladen af hænderne. Ene hånd bliver placeret over brystet, og den anden - under den. Foretag glatte bevægelser i alle retninger.
 • Langsomt strøg hans bryst i urets retning. Dette bidrager til en bedre udstrømning af mælk.
 • Brug en spiralbevægelse, startende fra toppen og bevæger sig langsomt til brystvorten. Massage kan hjælpe med at gøre processen med at pumpe hurtigere og fornøjelig.
 • Efter afslutningen af massage kan du begynde at pumpe. Fastgør tragten til brystet, træk det forsigtigt ud. Start altid med processen med forberedelsesfasen. På dette tidspunkt, hjernen modtager et signal om, at barnet skal være mælken, og brystet er bedre forberedt til proceduren. Først efter væsken begynder at skille sig ud i vandløb, kan du gå videre til den store scene.
 • Hvis der på et tidspunkt vil du bemærke, at mælken begynder at skille sig ud mindre eller slet ikke stopper flyder, og hans bryst er stadig fuld, så skal du ikke gå i panik. Suspendere processen med at pumpe og en massage igen.

Hvor lang tid tager pumpning

Pumpning proces kan tage forskellige mængder af tid for forskellige kvinder. Det hele afhænger af strukturen og egenskaberne ved brystet. Ductus thoracicus kan være smalle og snoede, hvilket komplicerer processen med at pumpe. Hvis kanalerne er brede og lige, er proceduren ikke tage meget tid. Hurtigt afgår rastsezhennoy mælk fra brystet.

Færdiggørelsen af procedurer

Efter fuldstændig tømning brystet nødvendigvis adskille brystpumpe og vaske alle dele med sæbevand. God tør maskine, og derefter yderligere anbefales at tørre alle enheder med en fugtig klud for olierester.

Medela Harmony, manuel brystpumpe: anmeldelser

Breast modtager overvejende positive tilbagemeldinger fra kunderne. Kvinder er glade nyhed - en to-faset pumpe enhed systemet (brystpumpe Medela Harmony Basic). Anmeldelser mødes og bekvemmeligheden ved en hængslet håndtag, som letter en komfortabel og hurtig pumpning. Flaske, som kommer komplet, perfekt til fodring af din baby. Hvis det er nødvendigt, at flytte fodringen kan sættes i køleskabet.

Brystpumpe Medela Harmony feedback ikke kun positiv. Nogle mødre siger besværet med yderligere køb brystvorter for fodring, såvel som den lille størrelse af flaskerne (med en stor mængde mælk). Mange kvinder lider af den høje pris på varerne.

Amning - et øjeblik af samvær baby og mor, så det bør bringe glæde til begge. Medela selskabet var i stand til at hjælpe mødre og lette processen med at fodre og pumpe mælk, hvilket skaber en alsidig bryst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.