SundhedSygdomme og betingelser

Indadvendte brystvorter

Kvindelige brystvorter, nemlig deres udseende er ret vigtigt, ikke kun ud fra et æstetisk synspunkt. Utvivlsomt, med henvisning til brystvorten og glorie er givet en masse opmærksomhed. Men det skal bemærkes, at de også har et funktionelt formål.

Indadvendte brystvorter er ofte kvinder specifik hindring for amning. Hovedsageligt fordi barnet selv er ganske vanskeligt at tage gennem munden brystvorte normal, og endnu mere trukket.

Et lignende problem kan løses ved hjælp af bryst beskytter, men det garanterer ikke mange kvinder ammer uden besvær. Desuden er disse nipler og forårsage en række andre problemer, såsom udblødning og akkumulering af en række små partikler direkte i sammenløbet af sutten.

Når det kvindelige bryst er funktionelt fuldstændig, brystvorter veldefineret og har en anden farve, som afhænger af de genetiske karakteristika af det menneskelige legeme. Indadvendte brystvorter er såkaldte fordi de er involveret i en halogen (areola), mens de normalt skal stige over det.

I dag er en sådan patologi ganske let korrigeret og behandlet.

Dens årsager er arvelige faktorer og deprimeret funktion eller hypoplasi af de endokrine kirtler og genitalier, såvel som den ufuldstændige udvikling af mælkekanalerne i brystet. Derudover er der ydre årsager til manifestationer: iført ubehageligt og stram bh i lang tid.

Typisk summeres til niplen 15 til 25 mælkekanaler strækker sig fra mælkekirtler. Derimellem (kanaler) er nogle forbindende tråde strækker sig ind i dybere lag af prostata. Når disse ledninger er meget kort, så er det omvendt brystvorten inde.

Ifølge statistikker, 50% af kvinder med denne lidelse er funktionelle lidelser direkte i mælkekirtlerne. Og i det tilfælde, hvor sådanne overtrædelser er milde, brystvorter efter amning er normale, fordi det fremmer strækning af visse forbinder bjælker.

Indadvendte brystvorter er af to typer: skjul og tæt omvendt. Først når ammer eller seksuel stimulation tendens til forlængelse, og det andet niveau af glorie vises ikke nogensinde.

Skjule brystvorter leverer hovedsageligt psykologisk og æstetisk ulejligheden, men tæt inverteret fyldt med funktionsnedsættelse. De har alle den samme umuligheden af amning bekymringer, betændelse og irritation af brystvorterne selv.

Dette problem er underlagt regulering i de ikke-kirurgiske hjælp hardware teknikker. Til dette formål, pre-smurt med vaseline for at forsegle brystet pålægges en særlig vakuumdyse, som patienten skal bæres i løbet af dagen.

Det blev trukket tilbage om aftenen for at tjekke brystvorter for revner og irritationer. Et sådant kursus under tilsyn af mammalogy varer adskillige uger. Efter denne tid det strækker bundter bindevævssygdomme, derved strække brystvorten fremad.

Det skal bemærkes, at den tilbagetrukne brystvorten ikke altid behandles på lignende måde. I visse tilfælde er det ikke effektivt (tæt indadvendte brystvorter), men ofte det bruges som en præoperativ behandling. Efter alt, kan disse brystvorter drages kun ved at ty til radikale indgreb.

Hvis en kvinde lider sådanne lidelser, under alle omstændigheder skal det afprøves for tilstedeværelsen af nogen skjulte patologier. Da de kan være årsag til en sådan tilstand af brystet. For eksempel kan et grundlæggende princip i indadgående retractions patter være en tumor direkte i brystet.

Når kvinden beslutter sig for at korrigere indadvendte brystvorter kirurgisk nødvendigvis foretaget en grundig undersøgelse af hendes bryst, og det viser sig at hun agtede at få børn eller ej. Det afhænger af denne metode til behandling.

Du kan gemme alle funktionerne på mælkekanaler hjælp mikrokirurgisk korrektion. Ellers udførte kosmetiske indgreb, når blot spredt ud bundter af bindevæv, men amning er ikke muligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.