HjemlighedReparationer

Flydende Nails "Øjeblikkelig installation": fordele og funktioner i programmet

Hvis du ønsker at fastsætte enhver detalje af interiøret og ikke bruger skruer, hammer og boremaskine, kan du bruge flydende søm "tidspunktet for installationen." Produktet har mange fordele: fremragende fiksering, som giver høj kvalitet vedhæftning præparat til overfladen, fleksibilitet, modstandsdygtighed over for fugt, så det ville være fantastisk at handle selv i badeværelset. Desuden klæbemidlet er elastisk og kan binde størstedelen af byggematerialer.

Flydende negle "Moment Montering" kan bruges til indvendige og udvendige anvendelser, som modstandsdygtige over for atmosfæriske påvirkninger. Endvidere kan den anvendes over et bredt temperaturområde fra -40 til + 80 grader. Stoffet er lugtfri, selv om det kan have en anden nuance, afhængigt af arten.

Flydende Nails "Montering Ekstra højt moment" har en højere kvalitet. Den eneste forskel fra andre typer af fonde er en beige nuance. Anvend det er muligt at lime dekorative elementer på alle overflader inde i huset og udenfor. Og stoffet er i stand til fast fastgøre dørkarmen i døren, vindueskarme, fodlister, trim, keramiske fliser, træ og andre materialer. Elementerne i dette tilfælde kan have en stor størrelse.

Flydende Nails "Øjeblikkelig installation" er meget let at bruge. Men der er flere nuancer, der er nyttige at kende brugeren. Først og fremmest at anvende sammensætningen til overfladen, der skal anvendes særlige pistol, uden hvilken ingen undlader at presse klæbemidlet ud af røret. maskiner koster lav, især fordi du kan købe det i enhver isenkræmmer. Sæt ballonen i sådan en pistol er meget enkel.

Flydende Nails "Øjeblikkelig installation" nem at åbne. For at gøre dette, skære plastik forsegles på dækslet og skru det. Hvis du har købt anlægget i en metallisk spraydåse, vil forsvaret nødt til yderligere at gennembore neglen. Påfør nødvendig for at rengøre og tørre overflade materiale. Et element er godt fastklæbet, bør behandles med en base primer. Efter fuldstændig tørring af overfladen på en af dem, du har brug for at anvende lim. Hvis produktet er lille, er det bedst at presse ham et fuldt sortiment af materiale. Ellers kan du anvende spot-on-metoden.

Efter lim "Flydende negle Moment installation" er allerede på produktet, skal det være tæt lænet mod bunden af basen og hold i ca. 5 minutter. Når dette element kan være nemt rasle knytnæve. På denne måde vil du sikre en stærk tilknytning.

Hvis agenten har fået den endelige finish eller selvstændig limet produkt, bør du ikke fjerne det, indtil det tørrer, fordi ellers du bare smøre sammensætningen af overfladen og gøre den beskidt. Det tørrede stof skal være meget omhyggeligt og præcist skåret gennemvædet i vand med en skarp kniv eller blad. Det er alle de funktioner, som flydende negle. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.