HjemlighedReparationer

Hvordan at fastsætte sidespor højre: ekspertrådgivning

Ingen vil hævde, at ved at gøre reparationer i huset, for at se bort fra den ydre finish af væggene er simpelthen umuligt. Faktisk så ivrig, så alt var indrettet i samme stil. Og garagen skal svæve skønhed. Men her igen opstår spørgsmålet i prisen. Hvordan man laver reparationer, således at og penge nok, og det var smukt, og praktisk. Kom til ved hjælp af vinyl sidespor. Hvad er det? Hvordan at fastsætte sidespor? Den bogstavelige oversættelse af dette ord betyder "ydre finish." I praksis - dette er en lille bar, som er fastgjort til hinanden ved hjælp af specielle forbindelser. Resultatet er en stærk, fast overflade, der beskytter væggen fra de eksterne faktorer.

typer af sidespor

Undertiden materiale af træ, vinyl og metal. Forgængeren for træ kan kaldes simple planker, der blev syet på væggen en lille overlapning. Denne teknik er blevet anvendt med succes i USA, men vi havde ikke fange den. Og så det blev opfundet af en lidt anden metode for fastgørelse. Men at kalde en moderne træ sidespor kan være en strækning, fordi det er lavet af komprimeret savsmuld. Og prisen er ret høj, og levetiden er meget lille.

Metal sidespor bruges primært til væggene i lager- og industribygninger. Hvordan at fastsætte metal sidespor? Ja, præcis på samme måde som træ. Det har en slot: slids og tap, som yderligere sikret med en skrue. I dette tilfælde skrues på metal. Og sådan form er fremstillet af galvaniseret stål materiale.

Og den sidste type - vinyl sidespor. Den er lavet af plast og har en masse fordele i sammenligning med de andre.

Valget af materiale fremstillet af vinyl

Før du køber materialet, bør det være et godt kig. Farven på sidespor bør være den samme for alle paneler fra samme parti. Ingen pletter eller striber i hvert fald ikke bør være til stede. Ikke mindre omhyggeligt undersøge behovet for at skære i siden. Det skal være den samme på overfladen. Først når du har sørget for, at sidespor er ideel, kan du gå til kasseapparatet.

Hvordan at fastsætte vinyl sidespor

Installationen begynder med installationen af sine kasser. Dette gælder især, hvis væggene i dit hjem er langt fra ideel. Kan dette anvendes kantede brædder eller bjælker. De er installeret på et obligatorisk grundlag i hvert hjørne af huset og alle vinduer og døre. For at sikre, at alle elementer er blevet sikret, brug galvaniseret søm. Af den måde, sidespor har en tilstrækkelig stor termisk opløsning, og derfor har brug for at vide, hvordan man korrekt fastgøre sidespor. Fastsættelse et par nuancer: neglen bør kun gennembore centrum for en særlig huller i sidespor og søm-hovedet skal ikke skubbe panelet meget. Dette vil ikke give det til at knække under ekspansion eller sammentrækning.

Installationen bør begynde med placering forret strimmel på det laveste punkt over for. Hvis et band ikke er nok, kan du slutte dig til dem. Så montere profiler af indvendige og udvendige hjørner. Når alt tilbehør er installeret, kan du starte installationen af paneler.

Hvordan at fastsætte sidespor ret? Cut panel er ganske let, fordi den let kan skæres og saks. Det bør ikke passe stramt ind i åbningerne til ekspansion ikke sprænges. Så alle paneler er installeret. Men for ikke at ødelægge alt, hvad du behøver at vide nogle regler. Siding er ikke nødvendigt at trække sit panel skal være sikkert fastgjort den ene efter den anden. Men ved udgangen af arbejdet er stadig den sidste panel kan placeres ikke på det niveau. For at undgå dette, skal du sætte et mærke på væggen langs kanten og navigere til dem.

Nå, nu er du fortrolig med de grundlæggende trin i at arbejde med vinyl sidespor. At kende dem og nøje følge dem, vil du aldrig deltage til spørgsmålet: "Hvordan at fastsætte sidespor ordentligt"

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.