HjemlighedReparationer

Hvordan laver gulve i badet varme dine hænder korrekt? Hvordan man laver en varm betongulv i badet?

I form af varmeisolering kvaliteter af rummet er helt specifik struktur. Især i damp vigtigt at overholde de optimale temperaturforhold samt fastholde et tilstrækkeligt fugtighed. Typisk er disse parametre beregnes individuelt, men spørgsmålet om, hvordan man kan gøre de gulve i badet varm, ikke mister sin relevans. Det synes nok til at indse designet i overensstemmelse med projektet, og hvis konstruktionen planen blev udført af eksperter, er de problemer med at opretholde varmen ikke opstå. Men der er tilfælde, hvor der ud over den grundlæggende isolering af ejerne badet beslutter at udføre yderligere opvarmning via gulvvarme.

Gulvisolering enhed med

En af de mest vanskelige at isolere et betongulv. Derfor, selv i den fase af dets opståen skal tage hensyn til nogle af nuancerne i isolering. At fortsætte med at være mulighed for at lave deres egne hænder et varmt gulv i badet uden større ændringer, skal du stole på teknologi enhed isolerede støbte gulv. Primært fundamentet hældes, og derefter kan gå videre til lægning af betonpladen.

Dernæst du fugtisolering, der er spredt isolering. Dette efterfølges af et lag af beton med forstærkende net. På dette stadium er muligt lægning af gulvvarme og efterfølgende topcoat. At vide hvordan man gør gulvene i varmt bad, for at hjælpe i valget af den øverste dekorative gulve, som også vil deltage i processen med varmeoverførsel. Til opløsningen selv blev isoleret så meget som muligt, bør anvendes som et fyldstof i betonblok. Også, giver det mening at lægge en særlig flygtningecenter efter hvert lag af beton.

Materialer til varmeisolering

Hvis der kun planlagt yderligere isolering, er det vigtigt ikke at miste materialet. For at forstå, hvordan man laver et varmt gulv i badet bør være bekendt med de særlige kendetegn ved sådanne isolatorer som skum penopolistrirol og perlit. Den mest overkommelige er skummet. Desuden er det nemt at behandle og ikke tungt materiale, plader, som ikke nedbrydes og ikke absorberer fugt. Lægge gulvpladerne udføres i to lag, hvor docking rum skal forsegles med skum eller rester af skummet.

Letvægts perlite på grund af dens funktioner kræver tilvejebringelse af særlige foranstaltninger under installationen. For eksempel, bad Værelset er bedre til helt tæt, ellers materialet vil sprede vinden. Disse ulemper kompensere for den lave varmeledningsevne af perlit, som det vil give efter ibrugtagning. Der er en særlig opskrift på hvordan man kan gøre gulvene i varmt bad ved hjælp perlit. For at gøre dette, bland materialet med vand i et forhold på 2: 1 og tilføje til kapaciteten af cementen. Den resulterende opløsning bør lægges på betonfundament med et tyndt lag. At erstatte traditionel mineraluld og granulære isolatorer egnet polystyren. Under brug monteringspanelet hvis tykkelse er 25 cm, og sprøjtning materiale.

Gulvvarme på komfuret

For en mere grundig system opvarmning af gulvbelægningen bør anvendes ressource sten komfur. Grundlaget for opvarmning struktur vil være metallisk "skjorte" omfattende et langsgående rør, som vil blive udført af fingrene. Forbindelser haner tilvejebragt mellem rørene og lukket som følge af det samlede system. Indstil "skjorte" over forbrændingskammeret i ovnen selv. Vandcirkulation realiseres ved anvendelse af en pumpe eller vandudveksling indtræder pga temperaturforskellen.

Denne model demonstrerer teknikken med hvordan man laver en varm betongulv i badet ved hjælp af en vand ressource. Moderne systemer til varm gulve operere på et lignende princip (at blive yderligere beskrevet). Den forgrenede ledningsnet er integreret i et gulv af badet, opvarmning i varmeperioderne. Med andre ord, det metal "skjorte" fungerer på princippet om kedlen, varme vand. For fuld drift af systemet og kræver bufferkapacitet, som skal installeres uden for ovnen og er forbundet med "kappe" gennem metalrør.

Gulvvarme

Til enheden vand gulvvarme skal købe et specielt kit, som vil omfatte en temperaturregulator og et sæt beslag med forbindelseselementerne. Vi bør også se på rørene - det kan være stål, plast eller plast modeller. For at forstå, hvordan man laver et vandbad for at varme gulvet, skal indledningsvis planlægge layoutdiagrammet rør. Derudover kølevæsken har en værdi, som vil cirkulere i rør, opvarmning bad gulv, - Ud over vand kan det være ethylenglycol, frostvæske eller anden særlig løsning.

For at minimere varmetabet, bør sættes på røret isolator. For at forbedre varmeoverføringen er nødvendigt at supplere design og aluminiumfolie. Der er to muligheder for konfiguration af rør under gulvet - "rulle" og "en slange". I det første tilfælde vil installationen være svært, men det vil være muligt at opnå en mere ensartet opvarmning. Stacking "slange" af enklere og lettere, men mindre effektiv.

Elektriske felter i badet

Dette system er baseret på princippet om varmekabler på samme etage af vandet, men i stedet for rør, der anvendes trådnet lagt på basen. Det vigtigste spørgsmål er, hvordan man kan gøre gulve i badet varm med kabler, så de ikke er i kontakt med vand. Den eneste løsning ville være om kvalitet imprægnering. I princippet en sådan ordning er mulig i badet, som producenterne ofte producerer anbefalinger og styling i badeværelse områder. Fordelene ved et sådant gulv tilskrives automatisk indstilling af temperatur og kompatibiliteten med enhver form for endelig dekorativ belægning. Ved ulemper omfatter behovet for at skabe imprægnering og afhængighed af energiforsyning henholdsvis er uundgåelige og fødevarer omkostninger ved systemet.

Dækslet gulvvarme efter installation?

Selvom isolerende kvaliteten af køn i et bad hovedsagelig påvirker lagene under det dekorative dække, har denne del af "kage" også bidraget i æstetiske udseende af dampbad og termisk ledningsevne. Følgelig er det nødvendigt at beslutte, hvordan man laver et varmt gulv i badet til det endelige overtræk ikke forstyrrer den termiske isolering, men samtidig tiltalende udseende.

I form af varmeanlæg med varmeledningsevne og kompatibilitet den bedste løsning ville være en keramisk flise, der er lagt over rørene eller kablerne på en speciel substrat. Også værd at overveje linoleum og laminat - begge versioner er i stand til at modstå og termisk belastning, og direkte kontakt med et vandigt medium. Men det er nødvendigt at vælge den specifikke model som en del laminat materiale er et træ, og er bange for vand, og for linoleum kan være farligt mekanisk belastning og høje temperaturer.

konklusion

Uanset hvilken teknologi der vælges opvarmning bade, bør være styret af kravene i sikkerhed, brugervenlighed og holdbarhed af materialer rummet. Men det er vigtigt at vide, hvordan man laver et varmt gulv i badet med forventning om muligheden for yderligere modernisering af systemet. Fremkomsten af vandfaste syntetiske materialer, forbedre varmeteknik og indførelsen af automatik - disse og andre nyskabelser er ved at blive aktivt implementeret i moderne saunaer og bade. Over tid, kan du ønsker at forbedre den eksisterende gulvvarme, så det er bedst at forudse muligheden for at udføre denne ideer med minimale tab.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.