Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Blive gift! I drømmen ... Hvad vil der ske?

Denne drøm kan drømme og piger og kvinder. Selv mænd er undertiden ses som et mareridt om, hvordan de er gift med en repræsentant for dit køn - det er ikke at blive misundt! Men hvis du ikke er distraheret af det ekstreme, kan det betyde, at drømmen om ægteskabet, siger, at downers?

Piger og damer, der ikke er gift med den tidligere

Vågne op om morgenen, du kan huske: "Jeg så, at blive gift i en drøm. Hvad betyder det? "Hvis man ikke har en fast kæreste, så glæde sig, det vil snart være tilgængelige! Hvis der er, men du er ikke gift med ham, bør du analysere dit forhold. de ikke kan lide dig entydigt. Ikke engang forsøge at overtale mig selv, at det - perfekt. Din sjæl aspirerer til noget andet. Det mangler romantik, brand, eller måske bare opmærksomhed. Du er i et spind af kedelig roman, der gør dit liv kedeligt og uinteressant.

familie kvinder

Som regel respektable damer analysere nærmere drømmen. At gifte sig med manden - har rimelig sikkerhed for, at forholdet styrke, for en fremmed - "at gå til siden" har ikke rigtig rene hensigter Måske er du selv ikke er klar over, hvor meget du træt af den monotone rytme i livet, der kræver øjeblikkelig genopbygning.

brude

En anden betydning denne aften scene er for kvinder, der har besluttet at "All'm giftes!" I drømmen ceremoni for dem vil betyde en korrekt opbygget liv. Alle, der er planlagt til at ske nødvendigvis, ikke at støde ind i forhindringer. Eller hun bare bekymret om den kommende fest. Hvis billedet er dyster, det forårsager negative følelser, bør du tænke over, om du er skyndte til beslutningen. Ideen: "Når jeg ikke var at blive gift i en drøm" - kunne være spidsen af det underbevidste over udvalgte. Det er ikke så åben og "ren" som det ser ud ved første øjekast i kærlighed.

enke

Hvis en kvinde, der mistede sin mand, drømte en drøm, at hun ikke skal forvente en hurtig ændring i formuer. Ligegyldigt hvor tæt gentaget: "Jeg havde en drøm om, at blive gift. Søvn - i armen, "Intet som dette ... Det er bare en afspejling af dens skjulte (eller åbenlyse) forhåbninger !. Selv en drøm siger, at den ønskede hændelse indtræffer en meget lang tid. En kvinde er bedre at gøre med deres helbred, så for ikke at lide af en alvorlig sygdom.

særlige situationer

"Og hvis jeg ? M at blive gift i en drøm uelsket?" - du vil spørge, og med rette. Denne nattesyn har en separat fortolkning. Gifte sig med den person, som du ikke kan lide det, så hvad du "ikke går på den måde." I dette tilfælde advarslen gælder ikke kun i forholdet. Måske den forkerte beslutning foretaget i erhvervslivet, uddannelse af børn (hvis de har nogen) for familie eller husstand organisation. Det er muligt, at din økonomi har brug for opmærksomhed. Du er nødt til at se på andre mindeværdige drøm omstændigheder.

Gifte sig med en kvinde

Hvis messen køn (uanset dens aktuelle position) sav, der gifter sig med en kvinde, så problemet er allerede på dørtrinnet. Bedre huske gamle kvinder rådgivning, bare sige tre gange: "Hvor nat der og sove" Sandsynligvis dit helbred vil lide. Sygdommen er sådan, at man ikke bare fortælle dine venner: "Har du set, at blive gift i en drøm for en kvinde! Hurt så næppe fik ud! "

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.