ModeTøj

Størrelse XXL - dette er hvad: forholdet mellem størrelser

Som du ved, er shopping altid meget interessant for alle borgere. Har du nogensinde tænkt på hvilke værdier vi er opmærksomme på først og fremmest, forsøger på denne eller den ting i en almindelig butik eller bestiller den i en onlinebutik? Ubetinget for den størrelse, der er markeret på etiketten. Efter at have bemærket det på en papiretiket eller i produktbeskrivelsen spørger vi igen spørgsmålet: " Størrelsen på XXL er hvad, og hvad betyder disse 3 bogstaver?" Du finder svaret i denne artikel.

Så lad os se på detaljerne: Størrelsen på XXL er hvilken størrelse?

Betegnelsens oprindelse

Bokstaver i alfabetstørrelse findes først i USA. Der blev det oprindeligt brugt, men i øjeblikket bruges det næsten i alle stater, og det anerkendes som praktisk internationalt. De symboler, der betegner denne størrelse (XXL) repræsenterer direkte forkortelsen af den engelske sætning eXtra-eXtra-Large, hvilket betyder "meget meget stor".

Korrespondance af størrelser i forskellige lande

Størrelse XXL - dette er hvad? Mød alfabetets størrelse er mulig i næsten alle toiletartikler, undtagen sko. I næsten alle stater er deres egne standarder for bestemmelse af dimensioner vedtaget, hvilket betyder, at dekodningen af XXL-symbolerne vil være tvetydig. Så for eksempel i Amerika svarer denne dames størrelse til størrelsen på "20" og i Europa - "46". Derfor er det vigtigt at vide, at den russiske størrelse XXL står for den sædvanlige klassificering af størrelsesområdet i Den Russiske Føderation. Meget ofte er populære butikker og butikker præsenteret for besøgende med specielle tabeller med dimensioner for nemheds skyld. Det anbefales også at lære din størrelse eller have den rigtige tabel med dig til indkøb.

XXL til kvinder

Det skal bemærkes, at fortolkningen af denne værdi vil være forskellig for kvindelige og mandlige modeller, da disse parametre ikke altid er ens. Det er ikke svært at skelne modeller med en sådan notation.

XXL - dette er hvilken størrelse kvindelig?

Hvad angår damerne toilet, er ændringerne iboende i følgende kategorier af tøj:

  • Kostumer og kjoler;
  • Trøjer og bluser;
  • undertøj.

Således er dameredragter og en kjole med betegnelsen XXL i Rusland klassificeret i størrelse 56, i Hviderusland - 112, i Storbritannien er det 22, og i Europa - 50.

Typisk er følgende forhold typisk for undertøj: russisk 56. 108. hviderussisk og 22. amerikansk.

Til damerbluser med trøjer XXL: 50 i Rusland, 44 i England og 42 i USA.

XXL for mænd

Mandstørrelse XXL - dette er hvilken størrelse? Opdeling af ting i et mandlige toilet er ikke det samme som i et dameværelse.

Det ser sådan ut:

  • Frakke, trøje og jakkesæt;
  • shirts;
  • Variationer i vaskeri.

Ofte opstår der interessante øjeblikke i forhold til jakker og skjorter.
Med den 1. kategori, som omfatter modeller af kostumer, trøjer og trøjer, er alt elementært. Størrelsen på XXL er her egnet til den russiske 56th, European 58th og American, som næsten er identisk med briterne, 48th.

Man bør huske på, at der som regel er en ekstra bogstav tildelt jakkerne, når de angiver dimensionerne, hvilket indikerer væksten. For eksempel kan du opfylde notationen XXLL, hvor det sidste brev viser væksten.

I forhold til vaskeri er alt elementært: Størrelsen på XXL er russisk 52, tysk - 7, tjekkisk og slovakisk - 10. og fransk - 6.

At kende din egen størrelse og aldrig glemme dem er meget vigtig, da du ved den næste shoppingtur ikke vil gå tabt og ikke skabe problemer for personalet, når du vælger passende tøj. Og viden om overholdelse af andre regeringsstørrelser kan være nødvendigt for at købe på nettet.

Nu ved du hvad XXL betegnelsen er.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.