SundhedPræparater

Moderne beroligende "Persien": en gennemgang af det og oplysninger om sammensætningen og virkemåde

I vores hurtig bevægelse alder, folk er mere tilbøjelige til at lide af nerve overbelastning og stress, der plaget både hjemme og på arbejdspladsen. Dette er meget farligt. Som det er kendt, den selvhelende proces med nervecellerne er meget langsom. Dette dramatisk forværres hukommelse ydeevne reduceres, lider hele kroppen. Hvad skal man gøre? I sådanne situationer er altid ved hånden, skal afprøves og effektiv beroligende, ikke-vanedannende. Det er meget bedre, hvis det vil være sammensat udelukkende af stof af vegetabilsk oprindelse. En af disse stoffer er i dag medikament "Persen". En gennemgang af det forbrugerne ofte positive. Folk skriver, at den er betroet af lægemidlet. Efter alt, ingen "himiii" den ikke indeholder. Det er et produkt af vegetabilsk oprindelse. Det forårsager ikke afhængighed. Tool er i høj efterspørgsel blandt patienter neurolog. Vi ved, hvad det består af, hvordan de skal handle, hvordan man kan tage det.

Sammensætningen af produktet

Dette stof findes i to varianter: filmovertrukne tabletter og kapsler. Dens sammensætning er som følger:

• Tør ekstrakt af jordstængler og rødder af Valeriana officinalis. I mennesker, anlægget kaldet kat græs. Om den beroligende effekt af baldrian har været kendt for læger i det gamle Grækenland. Det er ofte brugt som et beroligende middel og antispasmodic i migræne, søvnløshed, med den øgede nervøs ophidselse, hjerte-neurose, med "tidevandet" hos kvinder i overgangsalderen, og så videre. Hvad kan man sige om indholdet af denne urt i lægemidlet "Persien"? Consumer anmeldelser påpege, at selv smagen af denne søde produkt, "baldrian". Se instruktionerne over 50% aktive stof er en ekstrakt af "kat græs".

Blade tør ekstrakt af Melissa officinalis. Det er en urteagtige aromatiske planter, som anvendes i folkemedicinen i over 2.000 år. Kendetegnet sedative, antidepressive, antispasmodiske og antivirale virkninger. Ofte bruges med neurose, forhøjet blodtryk, visse hjertesygdomme og andre.

• Tør Kold mynte blad ekstrakt (pebermynte). Det er en urteagtig plante dyrkes i haver og frugtplantager. Det er kendt siden romertiden. Så lægerne rådede studerende til at bære på hovedet en krans af mynte. Man mente, at det aktiverer hjernen. Græsset er en del af de sedative, maven, choleretiske te. Det har antispasmodic og beroligende virkning. Ofte brugt i neuralgi af forskellig oprindelse, og som et beroligende middel i nervøs overexcitation.

Forskellen mellem de to former for frigivelse består kun i, at indholdet af ekstrakt af baldrian kapsler drug flere gange højere end tabletterne.

vidnesbyrd

Med øget nervøs agitation, søvnløshed, irritabilitet anvendte lægemiddel "Persia". Tabletter, brugerfeedback, som overvejende positiv, er i stor efterspørgsel blandt vores befolkning, snarere end kapsler. Det er muligt, at en af grundene til dette er prisen på produktet. Tabletterne koster omkring 230 rubler pr pakke (40 stykker), og kapslen - omkring 350 rubler for den samme mængde varer. nogle forbrugere tror dog, at det er for dyrt for den plantestof.

Kontraindikationer

Manuelle stater, som du ikke kan bruge "persere" tabletter til behandling af små børn (under 3 år). Anmeldelse om det forældre sagde, at deres egne midler ingen vovede at give dit barn. Kun på recept. Og det er helt korrekt. Og forældre rapporterer, at neurologer ofte rådgive studerende til at tage værktøj i en tid med øget psykisk stress. Det er godt mindsker stress. Og det ikke forårsager søvnighed i dagtimerne. Kapsler administreret til børn kun fra en alder af tolv. Blandt voksne kontraindikationer for brugen af lægemidlet kan kun være særhed komponenter eller hypotension (lavt blodtryk). Alle data i betragtning til optagelse medicin under graviditet og amning er ikke blevet rapporteret. Her skal vi til at konsultere en læge, ser en kvinde, der forbereder sig på at blive mor. Kun han kan afgøre, om de forventede fordele for gravide eller ammende højere potentiel risiko for komplikationer hos fosteret eller spædbarnet.

Sådan skal du tage?

Og nu om, hvordan man korrekt brug af p-piller "Persien". Anmeldelser af læger på dette produkt indeholder oplysninger, der tager dem selv kan ikke anbefales. Her nødvendigvis specialist konsultation, som vil afgøre dosismængden og behandlingen ved hver enkelt patient, afhængigt af dens vægt og generelle tilstand. Som regel børn fra 3 til 12 år udnævnt den 1 tablet 1, 2 eller 3 gange om dagen. Og voksne og børn over 12 år anbefales at bruge 2-3 ting 2 eller 3 gange om dagen. Hvis bekymret søvnløshed, er det tilladt at øge dosis og tage 2-3 tabletter en time før sengetid. Regime kapsler "Persen forte" er som følger: Voksne og børn i alderen 12 år - 1 eller 2 ting 2-3 gange om dagen. For søvnløshed drikke, sædvanligvis 1 eller 2 kapsler per time før sengetid. Til behandling af børn under 12 år betyder "Persen forte" ikke anvendes.

positive anmeldelser

Hvis vi analyserer kommentarerne fra de "persere" betyder, kan vi konkludere, at der blandt dem er domineret af det positive. Folk har tillid til lægemidlet. Nogle af dem kan forsikre, at det bliver brugt i mange år. Men hvad de fleste tiltrækker forbrugere i udarbejdelsen af "Persien"? Udtalelser viser, at dette stof er virkelig effektiv. Og det gælder ikke kun for søvnløshed og irritabilitet, men også i et dødvande, milten. Folk hævder, at den terapeutiske effekt er allerede en time efter hans indlæggelse. Det stof er med til hurtigt at håndtere søvnløshed. Denne påstand, selv die-hard skeptikere, der tidligere var overbevist om, at der vil være effektiv kun stærk medicin. Nogle kvinder, der tager en beroligende, "Persien" regelmæssigt har lagt mærke til, at det har en bivirkning, som ikke er ubehagelig. Vi taler om at reducere appetitten. Denne egenskab af udarbejdelsen af messen køn hører til en slags "bonus" af lægemidlet. Det er svært at sige, hvad der præcist forårsager en lignende reaktion. Men faktum er.

negative anmeldelser

Blandt kommentarer til dette produkt er der også negative, som er reduceret til det laveste vurdering af effektiviteten af lægemidlet. For eksempel er nogle forbrugere skrive om det faktum, at selv efter en uge med at tage stoffet ikke føler nogen effekt. Mange af dem forklarer det med det faktum, at i sin struktur - kun urteekstrakter. Med den samme succes, de tror, kan gøre enhver indsamle en beroligende drink. Billige og munter. Stor effekt af dette vil ikke opnå. En anden mangel, ifølge de fleste modstandere nævnte midler - er dens høje pris. Der er lægemidler, der har en lignende effekt, men mere effektive, og de koster flere gange billigere. Tja, som de siger, hvor mange mennesker - så mange meninger. Det er svært at argumentere. Nogen medicin perfekt pasform, kunne nogen ikke lide overhovedet. Alt især individuelt.

Vi har gennemgået den sammensætning, virkemåde og dosis regime af medicin "Persien". Consumer anmeldelser af det i de fleste tilfælde taler for tillid til de naturmedicin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.