SundhedPræparater

"Priorix" vaccine. instruktion

Drug "Priorix" - en vaccine, der anvendes til forebyggelse af sygdomme såsom fåresyge, mæslinger og røde hunde. Sammensætning - liofizilat beregnet til injektionsvæske subkutant eller intramuskulært. Det ligner en homogen porøs masse af lidt pink eller hvid. Opløsningsmidlet blev fastgjort til en emballage er en transparent væske med ingen farve eller lugt. 3 vaccinevirus stamme har "Priorix". Sammensætningen omfatter en vaccinestamme af fåresygevirus, mæslingevirus, røde hunde, og hjælpestoffer: neomycinsulfat, sorbitol, aminosyrer, lactose, mannitol.

Undersøgelser har vist, at vaccinen er yderst effektiv. Antistoffer mod mæslingevirus blev fundet i 98 procent af vaccinerede, fåresyge virus - 96 procent, virussen er mæslinger - mere end 99 procent.

Drug "Priorix". Instruktioner: Dosering

Normalt vaccinen administreres subkutant, er dosis 0,5 mg. Intramuskulær vaccination er tilladt, men under alle omstændigheder er det umuligt at indføre det intravenøst. I forskellige lande, er den anvendte vaccine på forskellige tidspunkter. Men de fleste af vaccinen "Priorix" opretstående børn i alderen år, derefter holdt revaccination i en alder af seks. Vaccinen kan gives til piger i en alder af tretten, hvis de ikke er blevet vaccineret tidligere.

"Priorix" vaccine. Instruktion: Fremgangsmåden til fremstilling af opløsningen

Før brug tilføje hætteglassets indhold af sprøjten, der er bundet eller ampul med et opløsningsmiddel. Hætteglasset skal være omhyggeligt rystes for at opløse. Når lægemidlet er opløst, bør det være næsten transparent væske med en svagt orange eller bleg rød farve. Hvis opløsningen har nogen fremmedlegemer eller løsning er en anden farve, kan vaccinen ikke anvendes.

For indførelse af vaccination er det nødvendigt at anvende en ny steril nål. Hvis du bruger vaccinen i multi-dosis emballage, prøveudtagning stoffet hver gang du har brug for at gennemføre en ny sprøjte og kanyle. Det opløste lægemiddel, som er indeholdt i et multi-dosis emballage, bør anvendes til højst otte timer, og forudsat at den opbevares i køleskab. Uddrag fra hætteglasset vaccine er nødvendig i overensstemmelse med alle regler aseptik.

"Priorix" inokulering. Instruktioner: bivirkninger

Efter påføring af vaccinen kan være uønskede virkninger. Det kan være en række af luftvejsinfektioner, i sjældne tilfælde - mellemørebetændelse. Der var også udviklingen af lymfadenopati, anoreksi, opkastning, diarré. Fra nervesystemet kan forekomme søvnløshed, nervøsitet, usædvanlige gråd og feberkramper. Ofte efter injektion af vaccinen synes udslæt, hoste og bronkitis. Meget ofte er der en let rødmen på injektionsstedet, samt smerter og hævelse. Der er også feber og conjunctivitis. Meningitis tilfælde blev rapporteret, tværgående myelitis, artritis, artralgi, Kawasakis syndrom.

Utilsigtet intravenøs administration kan føre til alvorlige konsekvenser og endda chok. I sådanne tilfælde har brug for akut lægehjælp.

Drug "Priorix". Instruktioner: kontraindikationer

Ikke ordineret til mennesker, der lider af primær og sekundær immundefekt stof "Priorix". Vaccination også er opretstående personer, der lider af akutte sygdomme. Det er strengt forbudt brugen af vacciner under graviditet, eller hvis du er allergisk over for komponenter i komponenterne i produktet.

Vaccinen er frigivet fra apoteker med kun recept.

Advarsel! Denne vejledning henvender sig kun til orientering. Før du bruger stoffet, er det nødvendigt at konsultere en læge. For at få mere information, foreslår vi at kontakte producenten anmærkninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.