SundhedPræparater

Metamizolnatrium

"Metamizolnatrium" har sin egen antiinflammatoriske, antipyretiske og smertestillende virkning på grund af det faktum, at syntesen af prostaglandiner fra arachidonsyre er blokeret, smerteimpulserne er brudt, varmeemissionen stiger og tærsklen for smertefølsomhed stiger.

Dette lægemiddel absorberes ret godt i fordøjelseskanalen, hvor det hydrolyserer, og den dannede aktive metabolitten knytter næsten halvdelen til blodproteiner. Dette lægemiddel udskilles sammen med urin, og det trænger også ind i modermælken.

"Metamizol sodium" - brugsanvisning

Lægemidlet er ordineret for at reducere smertsyndromet af enhver oprindelse, uanset om det er neuralgi, hovedpine, myosit eller ischias. Det er også taget med influenza, febrile tilstande af reumatisme og andre sygdomme.

Det anbefales at tage "Metamizol sodium" fra 250 til 500 mg indenfor gøre det 2-3 gange om dagen. Den daglige dosis må ikke overstige 3 g, og enkeltdosis må ikke være mere end 1 gram.

Børn i alderen 2-3 år anbefales at tage op til 50-100 mg af lægemidlet i en alder af fem år -100-200 mg, op til syv år -200 mg og op til 14 år -250-300 mg af dette lægemiddel, det tages i overensstemmelse med disse anbefalinger.

Også "Metamizol sodium" kan tages og intravenøst og intramuskulært, mens det administreres op til tre gange i løbet af dagen, men ikke mere end 2 gram dagligt, og for børn anbefales det at tage 0,1-0,2 ml for hver 10 kg kropsvægt krop.

Kontraindikationer til brug

Det anbefales ikke at tage denne medicin i nærværelse af bronchospasme, høj følsomhed overfor metamizolnatrium, hæmatopoietiske sygdomme, arvelig hæmolytisk anæmi, nyre- eller leverinsufficiens under amning og graviditet.

Mulige bivirkninger

Brug af stoffet "Metamizol sodium" kan forårsage sådanne fænomener som interstitial nefritis, oliguri, urin bliver rød, proteinuri, anuria. Der kan også være allergiske reaktioner i form af conjunctivitis, urticaria, Quinckes ødem, undertiden anafylaktisk shock, bronchospastisk syndrom, Lyells syndrom kan udvikles . Leukopeni, nedsættelse af blodtryk, agranulocytose, trombocytopeni, infiltrater på indgivelsesstedet kan også være som bivirkninger af dette lægemiddel.

Med forsigtighed er "Metamizol sodium" nødvendigt for flere traumer, med tilstedeværelse af arteriel hypotension, myokardieinfarkt, kronisk alkoholisme og startchok.

Hvis der er behov for langvarig brug af dette lægemiddel, skal du nøje overvåge sammensætningen og tilstanden af perifert blod.

Ved samtidig administration sammen med chlorpromazin kan hypertermi udvikles. "Metamizol sodium" kombineres ikke med benzylpenicillin med kolloidale blodsubstitutter og med radioaktive stoffer.

Indgivelsen af dette lægemiddel sammen med hormonelle præventionsmidler, ikke-narkotiske analgetika, allopurinol og tricykliske antidepressiva kan medføre en forøgelse af toksiske virkninger.

Også produceret "Metamizol sodium-Pitophenone-Fentiverinia bromide", som er et kombineret middel, der har antispasmodisk og analgetisk virkning.

Når en overdosis af lægemidlet opstår kvalme, oliguri, kramper, gastralgi, et fald i blodtryk, hypotermi, dyspnø, takykardi, tinnitus, delirium, døsighed, akut agranulocytose, lammelse af respiratoriske muskler, nedsat bevidsthed, hæmoragisk syndrom.

I sådanne tilfælde udføres mavesaften ved hjælp af en sonde, saltvandslaksanter og nødvendigvis aktiveret trækul tages. Også hæmodialyse, tvungen diurese og konvulsioner - iv diazepam og hurtigtvirkende barbiturater kan udføres.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.