Hjem og familieBørn

Hvad vil det sige at være en god datter?

Love ... Ømhed ... Weasel ... Caring ... Hvad kan skrive ord, der er forbundet med vores mor. Husk, i den tidlige barndom, trøstede os, når vi så på gaden en hjemløs killing, men som behandlede os under sygdommen, bragte frugt, hun ikke sove om natten, så hvis vi pludselig vågner op og bad om en drink, hun straks var i stand til at bringe . Kan du huske, hvordan, da han ønskede noget sådant, pludselig dukkede et sted fra chokolade bar. Og hvor mange "ønsker" og "give" blev gennemført?

Og så kom den akavet alder, og pludselig begyndte at føle, at min mor ikke forstår, hvorfor der foregår noget igennem og løse det tidspunkt, hvor du skal være hjemme om aftenen. Hvorfor hun ikke vil lade mig gå som de andre piger og drenge? Hvorfor tror, at noget kan ske? Og nu næsten hver eneste af os har allerede deres egne børn, og vi forstår, hvad det ikke ved, hvor og med hvem dit barn, når han kommer tilbage, hvis ikke komme ind i nogen rod? Det har nu en mobiltelefon, og det var dengang? "Mor, jeg vil være der, så fortvivl ikke!" - og tænke, hvad du ønsker.

Hvad vil det sige at være en god datter til hendes mor og den eneste mor? Hvordan at sikre, at hun var stolt af sin datter, og hun var sikker på, at løftet en god mand?

Ansvarlig for alle handlinger, ikke ved ord, men med handling for at bevise det betyder at være en god datter. Ring til tid, og ikke når koden brug for råd eller for at låne penge. For hver person har deres egne kriterier for , hvordan man er en god datter. Nogen kalder flere gange om dagen for at minde dig om medicin, nogen nok og et par gange om ugen. Nogen kommer efter arbejde med mad til min mor, og nogen nedoprosishsya og en gang om ugen for at bringe kartoflerne. Nogen med god samvittighed flyttet til et andet land og ikke rigtig interesseret i, og hvor der mor, og nogen og ville aldrig gå der, hvor der ikke er mor. Alle har deres egen vision om, hvad det betyder at være en god datter. Alt er så relativt og individuelt, at det er umuligt at drage nogen ansigt. Men alle forstår, at der er regler, der skal følges af absolut alle børn - er at hjælpe, både økonomisk og moralsk hans forældre, omsorg og kærlighed, interesse og engagement i deres liv. Med andre ord - alt det gav dig dine forældre da du var lille.

Respekt for deres forældre - er den vigtigste forudsætning. Og i de tyve og fyrre år, skal det erindres, at moderen foran dig - en kvinde, som du blev født, der gav dig hele mig, lærte, plejes og bevogtet, som hun kunne, og nogle gange endda mere. Det var hende, der bar dig i min mave, blev det smurt med grøn maling brudte knæ, og det var hende, der var med til at finde en vej ud og desperat, det forekom situationer. Og nu, efter flere års, det værste for de mødre og fædre - det er respektløst til dem og glemsel.

Venligst forældrene dejlige favoriserer og nipsgenstande, til behagelige overraskelser. Bed dem om at gå, være interesseret i deres liv. Man tider så lidt behov for at være lykkelig ...

Hvordan at være en god datter - er at løse problemerne med deres forældre, og ikke kun, når de er blevet gamle, men meget tidligere.

Må ikke være egoistisk i forhold til forældre, så husk at du skylder dem meget. Svært at se, hvordan alderdommen er givet til forældrene på et plejehjem, for at gøre deres liv lettere. Alt, siger de, har overlevet sin egen, havde ikke brug ... Hvor ulækkert at høre gennem væggen skrigende nabo, der råber på sin mor, sengeliggende seneste og frygtelige forbandelser ønsker? Jeg ved, hvis den kvinde, der for 40 år siden flettet rottehaler og rødmossede datter at bede om hendes skæbne, der venter hende denne skæbne?

Hvad vil det sige at være en god datter, alle fortæller hjertet og kærlighed og hengivenhed for sin mor, der varmer indersiden. Vær barmhjertige, sympatisk og taknemmelig for mødrene for deres hårde arbejde og tid, og dine børn vil være glade.

Det er så dejligt, når du har en mor!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.