ModeTøj

Mænds størrelser kujoner - hvordan at finde hende, og ikke til at tage fejl

Så vi har til opgave - at afhente mænds undertøj. Og ikke tage det første tilgængelige, og købe komfortabel og praktisk at have på. Meget ofte viser det sig, at spørgsmålet om køb af undertøj falder på mødre, veninder eller hustruer. Men selv af mænd nogle gange har brug for ekspert hjælp i denne sag.

Med stil og materiale stadig en eller anden måde kan forstå deres egen. I det første tilfælde, idet den sædvanlige model (boksere, trusser eller klassisk semeyniki), i den anden - der gives fortrinsstilling til naturlig bomuld, da materialet er hygiejnisk og behagelig til hverdagsbrug. Men hvordan man kan vælge størrelsen på de underbukser og ikke at gå glip af? Der skal findes nogle generelle retningslinjer for at hjælpe dig med at beslutte om denne sort, der blænder på hylderne og i kataloger.

Den vigtigste regel af udvalg af undertøj siger, bedre at tage modellen lidt friere end at gå i stramme badebukser. Faktisk mænds størrelse trusser er det, der kaldes "flyde". Det vil sige, at være på grænsen mellem "ligesom den 46." og "lidt for stor 48th", tage den sidste. Bare ikke tabe. Nyt undertøj ville ikke trykke, gnide og bump.

Til mindre tvivl bør arm målebånd og foretage de nødvendige målinger. Mere præcist nok for en til at finde ud af hvilken størrelse mænds underbukser er rigtige for dig. Eventuelle vanskeligheder her. Tag et målebånd, så er det flette hans hofter. "Centimeter" bør holdes vandret, og fange de mest prominente steder af din bagdel. Hvis du er bange for unøjagtigheder, så spørg din kæreste (kone og mor) til at hjælpe dig. Og, selvfølgelig, er det ikke nødvendigt at foretage målinger, klædt i jeans eller bukser. At eksponere undertøj. Det resulterende tal kløft i halve. Den resterende halvdel vil tjene som en guide til en af de russiske størrelser.

Men hvordan man griber de små ting amerikansk eller europæisk oprindelse? De lokale producenter, fordi mænd størrelse trusser mærket forskelligt.

Det er okay. Vær opmærksom på produktets emballage. Det har en sammenligning diagram, som viser de native henvisningstal, og en række - svarende udlandet. For eksempel overveje størrelsen af de løbende mænds underbenklæder XL (Extra Large), i bogstavelig oversættelse - "endnu mere." Det svarer til vores sortiment af størrelser 50 og 52. Hvorfor bare to? Husk, hvad vi sagde om afvisning af tæt undertøj?

Men nogle producenter levere deres kunder andre data for at søge efter den rigtige undertøj. Disse tabeller er baseret på betegnelsen allerede er bekendt brev, men tjener som benchmarks højde og bygge. Nå, ideen er lyd. Det er især nyttigt for folk, der har besluttet at vælge en gave. For at estimere væksten er enkel. Desuden kan man nemt vedrøre skænke en af kropstyper: tykke, tynde, eller sædvanlig.

Og nu et par ord om den såkaldte malomerki. Mænds størrelser trusser asiatisk oprindelse kan faktisk være en smule anderledes end europæiske mærker. Men hvis du køber undertøj kendte producenter har vist sælgere, er risikoen minimeres.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.