Hjem og familieBørn

Huggies - trusser: anmeldelser af bleer og sammenligning med konkurrenterne

Kimberly-Clark - selskabet, der udsteder tørhed og komfort af babyer verden over. Produktion af en af de største producenter af bleer kan findes på de lyse flerfarvede design og drillesyge børn, smilende med emballagen. Unge forældre nok gættet, at vi taler om brand Huggies ( "Haggis"). I 1870, i den amerikanske stat Wisconsin Virksomheden blev grundlagt af Kimberly Clark and Company, et par år senere blev navnet omdannet til en mere kortfattet version - Kimberly-Clark. I 1920 starter produktionen af produkter til personlig pleje til kvinder Kotex og papirlommetørklæder Kleenex. Den første pakke Huggies bleer er blevet frigivet fra transportøren i 1970. Bred efterspørgsel og masse popularitet kom ikke med det samme, men efter et årti med produkter har vundet det internationale marked. I dag Huggies (bleer og trusser) er inkluderet i de tre øverste salg på verdensplan. Siden 2001 har virksomheden producerer mere end 3 milliarder pakker årligt.

At tage sig af hvert barn

Alle produkter er helt, hvad enten Huggies bleer eller trusser, for en aktiv tidsfordriv udendørs og til mange timers behagelig sovende barn. På engelsk navn brandet betyder "knus", og ja, sarte materialer af høj kvalitet på huden af nyfødte og ældre børn, giver en følelse af komfort og sikkerhed.

Tør over tid opnås ved multiple lag af en engangsble. Indtrængende det første lag bliver væsken absorberet af et specielt absorberende materiale, der fylder det indre af bleen. Den særlige teknologi i produktionen sikrer pålidelig tilbageholdelse af væske i hele iført periode uden direkte kontakt med huden.

Til kvalitativ absorption i bleer og trusseindlæg Huggies ansvarlig geldannende sammensætning - blanding af pulp og absorberende krystaller. Det indre dæklag materiale indeholder den innovative Baby Soft. Blid bomuld tekstur er blød og luftig uden at forårsage ubehag barnet og ikke forårsager allergiske reaktioner.

For eksterne produkter i henhold ansvarlig materiale lufttørre. Dens unikke mikroporøs struktur gør det muligt for følsom hud til fuldt ud at ånde, forhindrer lækage.

Sikkerhed absorberende, hvilket er grundlaget for et absorberende lag af bleen, bekræftes af talrige videnskabelige undersøgelser. Han beskytter epidermis fra overophedning, overdreven sveden og irritation fra urin og afføring.

kommerciel række varer

I linjen for nyfødte ikke bruger lotion og cremer. Dette hjælper til at undgå hududslæt og andre manifestationer af allergier i følsomme børn.

Den mest udbredte serie af klassisk og Ultra komfort. Takket være en bekvem elastisk velcro og elastik manchetter på benene, give komfort forlænget brug.

For brugere af den ældre varemærke tilbyder Huggies trusser. Adskillelsen interval for drenge og piger udført under hensyntagen til de anatomiske træk.

Komfortable trusser på vagt tør og komfortabel

Lyse, mindeværdige og mest komfortable trusser ligesom børn takket være den oprindelige udformning af "Disney" selskab.

For forældre, mærket giver flere fordele:

  1. Bløde materialer. Huggies Bleer-trusser lavet af UltraSoft materialer med mikroporer. En babys hud at ånde i løbet af hele den periode, der bærer dem, uanset graden af fyldet.
  2. Optag optagelseshastigheden. Mere end 70% af produktet består af et absorberende lag Tør Touch. Det absorberer væsken i et par sekunder, sikkert at låse den indefra. Maksimal beskyttelse lækage er garanteret. Den knægt er i en tør dag og nat, er rødme og ble udslæt ikke på huden.
  3. Komfortabel elastisk bælte. Trusser Huggies bleer til drenge og piger har en polstret bælte, komfortabel elastisk i alle retninger, elastiske manchetter, der støder op til benene, og bred sidedækslet. Produktet sidder stramt på kroppen, giver maksimal komfort under udendørs spil. Strækker struktur sikrer komfortabel brug af børn i alle bygge.
  4. Let at sætte på / fjernes. Produktet er slidt som normalt undertøj, gennem benene. Grown baby er i stand til at klare denne opgave på egen hånd. Fjernet mindst let, takket være velcro på sidedækslet.
  5. Ved hjælp 24/7. Den ergonomiske form giver mulighed for trusser Huggies 5, 4 og 3 om eftermiddagen og aftenen.
  6. Fugtindikator. En tynd stribe i midten af bleen skifter farve som fylde den med væske. Orange og lyse nuancer af rød - meddelelse om behovet for at ændre hygiejne.

Linealer ble trusser "Haggis"

Produkter Kimberly-Clark fra det amerikanske selskab er designet til børn i alderen 6-8 måneder og ældre. De lærer om verden i bevægelse, og ikke sidde stille i et sekund. Våde bukser bør ikke forstyrre deres planer. Dette vil hjælpe trusser Huggies bleer til drenge og piger, som produceres på grundlag af de fysiologiske egenskaber kønnene. I det første tilfælde er det absorberende lag fordeles ensartet over hele overfladen af artiklen, i den anden - er koncentreret i den forreste del deraf.

artsdiversitet

Små Walkers - tynde bløde trusser straks absorbere og sikkert holder væsken i hele brugsperioden. De behøver ikke holde nede bevægelser, ikke glider og ikke gnide.

DryNites - serie til en nats søvn. Stand til at føre et register mængde fugt. Selskabet nu limited edition produkter til børn med enuresis, der vejer 27 til 57 kg. Naturalistisk design giver selvtillid og gør det muligt for dig at komfortabelt overvinde den delikate problem.

Vigtige konkurrenter - Pampers

Lets Go-serien er fokuseret på børn fra 8 måneder og ældre, der er aktivt bevæger sig og lære om verden gennem leg. For at holde det bølle på plads og ændre en ble, forældre nødt til at sætte en stor indsats. Produkterne er designet til at løse problemet med Active Boy & Aktiv Girl - trusser med et unikt lag af Extra Dry, fugtabsorberende kvalitet uanset placeringen af barnet. Iført dem som almindelige bukser, kan knægt selv slippe dem og gå til potte. Fuld hygiejne emne kan nemt fjernes ved at rive sidesømmene.

Ligesom trusser bleer Huggies 4, Pampers konkurrent tilbyder produkter til både drenge og piger med tema udskrifter.

Desuden bleerne har et lag imprægneret med en beroligende creme med ekstrakter af aloe og kamille, hvilket giver dem en karakteristisk smag. En sådan beslutning - det forkerte valg til børn med en allergi over for et af midlerne til komponenterne.

Libero - bleer kommer fra Sverige

Feature trusser "Libero" - i særlige inderlommer, for og bag, er ansvarlige for tørt uden utætheder. Dette er meget vigtigt i 8-9 th måned af barnets liv, når det meste af tiden er han vågen og aktive bevægelser.

Til hurtig og pålidelig absorption af fugttilbageholdelse i det mikroporøse lag svarer Dry Tech TM, trusseindlæg bleer Huggies 5 har en lignende sammensætning. Tilbyd Up & Go absorberer 50% mere, og garanterer en absolut beskyttelse mod lækage på grund af høje barrierer omkring benene. En babys hud er tør til 20-24 timer. Bleer kan bruges til lange ture og en nats søvn.

Pottetræning bukser fra Libero

At lære et barn at potten uden tårer og for meget stress, det svenske mærke tilbyder et begrænset sortiment af Pottetræning med særlig intern fyldning vådfølelse. Væsken trænger ind i det mellemliggende lag af bleen, absorberes effektivt, men en følelse af ubehag og spyt. Bare en vandladning til barnet følte fugt og søgte at slippe af med de trusser. Child hurtigt indser forskellen mellem våd og tør. En introduktion til puljen ville være hurtig og sjov!

Størrelser har tilbud til drenge og piger, der vejer 12-26 kg. Dette Pottetræning ligner trusser Huggies.

Superdyshaschie Bella Baby Glad

Unik ekomateriala fordelingslaget letter hurtig indtrængning af væske inde i bleen. Når interagere med absorberende materiale valg at gel uden kontakt med barnets hud. På grund af bæltet trusseindlæg elastik fra "Bella" mageligt sidde på børn af forskellig vægt og teint. På forsiden af båndet viser de lyse billeder, som appellerer til unge brugere. Den anatomiske form af foringen, og flere lag af rynker på siderne giver yderligere beskyttelse mod lækage under aktiv leg.

4 Huggies trusser versus Bella Baby Glad er af materialer lavere kvalitet. Feedback fra brugere har gentagne gange bemærkede udseendet af en baby ble udslæt og hudirritation.

Fitopodguzniki Sun Herbal

Den egenskab, der adskiller produkterne fra den sydkoreanske mærke - healing fitovstavka inde i bleen. Den optimale koncentration af den urteekstrakt giver kløestillende, antibakterielle og tørring virkning. Plantepræparat yasentsa hvid, bark Amur fløjl, gul, indigo, malurt og alun eliminerer behovet for at anvende cremer under ble og har køling egenskaber. Kontakt med barnets hud, ekosostav køler, lindrer og tørrer de irriterede områder. Det fjerner drivhuseffekten, som er særligt harmer børn om sommeren.

Huggies, bukser til drenge og piger, i forhold til tilbuddet Sun Herbal, har elastik "talje" og ikke komprimere maven i udførelsen af de respiratoriske bevægelser. Beliggende på kanten af bløde manchetter giver yderligere beskyttelse mod lækage. Disse funktioner har gentagne gange bemærket i kundeanmeldelser.

Helen Harper med pleje af børns Butt

Bleer belgisk virksomhed baseret på miljøvenlig ikke-vævede materiale, ikke absorberer fugt, men giver naturlig luftcirkulation. De knægt føles naturligt og behageligt. Produkter er gentagne gange blevet udsat for test og blev testet af uafhængige laboratorier. Resultaterne er en behagelig overraskelse - Helen Harper tilhører den gruppe af elite produkter af høj kvalitet, de er pålidelige og hygiejnisk. Blød & Dry serien er udstyret med fleksible bælter og høj vandafvisende barriere samt hægter til gentagen brug.

I modsætning til Huggies, er trusser mærke Helen Harper ikke præsenteret.

Molfix - bedst for dit barn

Karakteriserer deres varer producent, der bekræfter deres ord med unikke egenskaber, trusseindlæg bleer. Sammen med modellen absorptionen af fugt, de forhindrer hudirritation. Ekstremt blød og blid indre lag omgiver barnet behageligt miljø. Ved fremstillingen af "molfiksov" en standard for import af råvarer sat bleer:

  • cellulose udvundet fra nåletræ træer;
  • absorberende pulver (SAP mikrogranula);
  • Ultratynde plastfolie;
  • papir.

Materialer bestået miljøtest og er helt sikkert for børns sundhed.

Sammenlignet med Huggies, shorts til piger og drenge, værdi Molfix kvalitet er langt højere.

Merries - Japanske bleer på hjemmemarkedet

I hjertet af produktionen af "merriesov" er naturlige ingredienser af naturlig oprindelse. Blid bomuld materiale forhindrer gnidning og irritation. Specielt konstruerede "åndbare" overflade trusser skaber en følelse af tørhed og komfort 24 timer i døgnet.

Det innovative system Side Up til formål at forbedre de absorberende egenskaber af sidedele af bleen, og giver barnet komfort og tørhed. Den anatomiske form af produktet forsigtigt knus kroppen af barnet, giver dig frihed til at ånde og ikke klemme huden.

Hamamelisekstrakt, der er imprægneret Merries, forhindrer rødme, inflammation og allergiske reaktioner på steder, hvor kontakt med huden.

LED fyld i form af tre striber i centret vil underrette forældrene om behovet for at ændre hendes trusser.

Den moderne vifte af faciliteter for barnets hud forskelligartet. Den væsentligste forskel er i prisen på bleer og funktionelle egenskaber, trusseindlæg bleer. Produkter amerikanske mærke "Haggis" - en pålidelig valg. Flere generationer af børn komfortabelt mødte natten og havde sjov dag. Anmeldelser forældre - bevis.

Forslaget i form af underbukser - en sikker skridt mod voksenlivet og pottetræning.

De er nemme at sætte på og tage af, barnet selv regulerer deres behov og aktivt udviklet. Stilfuldt design i form af tegn elsket af millioner af filmstudie "Disney" vil være en velkommen tilføjelse!

Brand daglig forbedret i et forsøg på at forbedre følelsen af små brugere og omkostningsbesparelser på deres forældre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.