HjemlighedMøbler

King bed

Hvis man ser på alle de kongelige gemakker - antage, at i Sengekammeret af en fransk konge får uden problemer - det kan ses, at de fleste af værelset indtager sengen. Dog kan den fælles seng blive kaldt en queen size seng med stort besvær. Efter alt, den kongelige seng væsentligt anderledes - og anderledes - fra beds "almindelige dødelige".

Tal om en kingsize-seng

Den første ting, der altid har skelnes den kongelige seng - det er størrelsen. De blev gjort virkelig enorme - to meter bred. Enten fordi de fleste af de kronede personer udmærker sig ved en stor fysik, hvad enten fra det faktum, at grænsen selv om noget var i dårlig smag, men på den kongelige seng kan placeres næsten hele kongefamilien. De vejede derfor - for eksempel, sengen, hvor Koroleva Viktoriya sov i slottet Penrhyn, vejede næsten et ton! I alt dette, gør senge ikke var høje - de klatrede over gulvet ikke mere end en halv meter. Nu er denne form for køb god seng er muligt her.

For det andet - det er barer og Valance. Selv nu, nogle købte sig over sengen baldakin. Det er overflødigt at sige, at den person af kongeligt blod sikkert vil vejet sin seng tunge velvets, brokader og silke? Omsorg for sådanne støv samlere krævede betydelig (det er ikke underligt, at den kongelige sovekammer rengøres meget omhyggeligt og i lang tid), men hvad en stor visning af sengen!

Andet kendetegn af kongelige senge - en overflod af ædle metaller og sten i deres design. Igen, det kun vidner om de særlige forkælede konger, kronprinser og hertuger. Senge blev rigt dekoreret med juveler, sten instrueret, og omkostningerne ved hver seng så utroligt stort. Intet under, at det er en seng i første udplyndrere røvet mens bevæbnede strejftog i den kongelige sovekammer - trukket ud af hovedet af rubiner er helt nok til at købe deres eget hjem.

Sandt nok, og en konge seng havde sine ulemper. Og, mærkeligt nok, de var alle forbundet med deres størrelse og massivitet. Efter alt, for at levere en sådan pragt, der vejer flere gange mere end den sædvanlige seng i sovekamret af kongen, måtte svede. Ofte tømrerne efterbehandling arbejdet med skabelsen af sit mesterværk allerede i paladset - naturligvis ikke blot i soveværelset af kongen eller prinser, men i nærheden. Det samme gælder for guldsmede: de har tendens til at være størstedelen af deres tid brugt på slottet. Af den måde, nu kongelige samt henvise til soveværelser og senge er ofte købt kun på en udvalgt person eller virksomhed. Men nu vælge en mere moderne model senge - dem, for at skabe, som ikke kræver guld eller diamanter. Hvis du har brug for en god madras kan ses her.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.