HjemlighedMøbler

Møbler til et lille køkken

I typiske hjem køkkener ikke hengive lejere til dens størrelse. De kan betragtes som lille, hvis de ikke er mere end 8 kvadratmeter, eller selv om et større område, men med den akavede layout (smal, L-formet, etc.). Hvordan kan optimalt rumme møbler til et lille køkken til området synes større? Lad os tale om de teknikker til at gøre det.

Det er vigtigt, arbejdsplads, herunder et køleskab, komfur, vask, vaskemaskine og så videre. E. At arrangere, så emnerne ikke forstyrrer passagen. Vask og plade er ikke fast forbundet med et gasrør og en kloak afløbet. Ved hjælp af fleksible foring og gasslangen, kan de anbringes i rummet i køkkenet med den største bekvemmelighed. Samtidig må vi huske, at vasken ikke er placeret ved siden af ovnen. Mellem dem er bedre at placere et skærebord. Plade kan ikke placeres tættere end 30 cm fra køkkenvinduet - vinden kan blæse ud ilden. Fra sin dør bør være mere end 1,2 m fra de modstående møbler eller vægge.

Arbejde overflade - et samlet areal på skæreborde, gulv kabinetter og piedestaler. Bedst af alt, hvis det er lavet som en helhed bordplade. Det bør være særlig stærk. Være deres fremstilling er velegnet POLIGRAN, et specielt kompositmateriale, holdbart og hygiejnisk. Placering af møbler til et lille køkken, bør høje genstande (skab, køleskab) sættes på kanterne af arbejdsfladen, uden at rive det. Væghængt frysere hang så deres bund var omkring 60 cm over bordfladen. Over madlavning overflade af emhætten er placeret.

Til visuelt udvide køkkenet, anbefales det at lave en skydedør eller endda fjerne det og udvide døråbningen. Dette vil give effekten af den såkaldte åbne rum. Samtidig, ved hjælp af møbler til et lille køkken med skrå eller afrundede skabe og åbne hylder, er det muligt at kompensere for manglen på plads i skabene. Hvis du foretrækker at lade døren, kan du vælge det i form af en sammenfoldelig partition, der kun optager lidt plads. Det kommer til at fungere som en harmonika, og det er tilstrækkeligt fra 10 til 20 cm døråbning.

At vælge et sæt af køkkenmøbler, er det nødvendigt at gå ud fra det faktum, at jo mindre antallet af objekter, der skal placeres på den samme plads, vil rummet virke mere rummelig. Derfor bør i stedet for 4 små borde og 6 små hængende garderobeskabe købe et sæt med et mindre antal emner, men normal størrelse. Små størrelser til køkkenelementer skabe en slags overdreven rod.

Indtrykket af ekstra plads kan oprettes ved at vælge den rette farve og belysning løsning. God belysning, lyse vægge og møbler gøre køkkenet visuelt mere rummelig. Du bør ikke bruge alt for farverige og mnogouzorchatye tapet og tekstiler. Så for et lille køkken møbler er bedre at tage de blege nuancer af lys. Bedre, hvis det vil være blank. Lysrefleksion visuelt forstørre pladsen. Tja, hvis noget er i møblerne sæt vil blive forlænget op dimensioner (skab, skænk).

Hvis køkkenet er meget lille, med en bredde på 2 m og døren ligger overfor vinduet, er det bedre at arrangere møblerne langs væggene, som er placeret kommunikation. Her fit gulv kabinetter med dobbelte døre og en meget lille spisebord mod den modsatte væg.

For firkantede Køkken 2,5h2,5 meter fra døråbninger og vinduer på tilstødende vægge er mere velegnet møbler arrangement i form af bogstavet H. Hvis kan indtastes de tilstødende vægge døve, i det L-formede tilpasning og en spiseplads. Køleskab kan installeres med kanten af arbejdsfladen. En anden mulighed - at købe et køleskab med en højde mindre end det arbejde overflade og placere den under bordpladen. Den kan placeres i nærheden af vinduet, mellem den tilstødende væg og vinduet. Placering af møbler L-formet, eller i en linje, kan du planlægge et lille køkken og en hvilken som helst form.

Eksperiment dristigt - og du vil lykkes!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.