FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvad er den pædagogiske innovation? Konceptet, de grundlæggende retninger. Innovative processer i uddannelse

Lad os tale om, hvad en pædagogiske innovationer og hvordan de påvirker kvaliteten af uddannelse.

Indførelsen af anden generation standarder

Den nuværende fase af udviklingen af uddannelse i vores land er baseret på gennemførelsen af den nye føderale standarder (anden) generation. Før skoler og lærernes grupper til opgave at forbedre og optimere uddannelse. Ud over alle niveauer af skoler, blev disse standarder indført i børnehaveklasse.

OU problemer

Innovative processer i uddannelse er rettet mod at løse mange af de problemer, der findes i børnehaver, skoler, lyceums og gymnastiksale. Først og fremmest den opmærksomhed blev givet Undervisningsministeriet til forbedring af teknisk uddannelse. Dette gør det muligt at forbedre effektiviteten af informationsudvekslingen mellem elever og deres lærer. Innovativ informationsteknologi, som udkom i væggene i uddannelses- og førskole-institutioner, bidraget til at skabe et nyt læringsmiljø for reform og forbedring af den pædagogiske proces.

definition af innovation

Så hvad er den pædagogiske innovation? På engelsk sprog lyder ordet som brug af nye færdigheder, teknikker, formularer, som involverer minimal tid, materiale, og intellektuelle ressourcer til at producere det ønskede resultat. Begrebet "pædagogisk innovation" har en lignende betydning, men et snævert udvalg af applikationer. For nylig, transformation bekymring ikke kun det økonomiske liv i landet, men også den intellektuelle felt (universiteter, skoler, børnehaver).

Funktioner af pædagogiske nyskabelser

Og hvad er den pædagogiske innovation? Lad os betragte udtrykket mere detaljeret. Først og fremmest er der tale om en form for målrettede aktioner, der kan bidrage til omdannelsen af undervisningsmiljøet, øge de særlige kendetegn ved forskellige dele, såvel som de enkelte komponenter i hele systemet.

Innovative processer i uddannelse er forbundet med at søge efter og udvikling af nye teknikker, teknologier, fonde, programmer.

I en sådan handling kræver, nye programmer, deres indføring i den pædagogiske proces gentænke deres betydning og betydning.

En særlig plads er givet til organiseringen af samspillet mellem lærere og elever, en ændring i kriterierne for klassificering den erhvervede viden.

af teknologi

Pædagogiske nyskabelser i uddannelsesprocessen indebærer brug af opdateret teknologi træning og uddannelse af den yngre generation. De tjener som et redskab, hvorigennem du kan bruge i praksis et nyt uddannelsessystem. En sådan uddannelse er orienteringen af uddannelsessystemet og uddannelse proces på barn mulig i betragtning af dens psykologiske og fysiologiske egenskaber, den efterfølgende gennemførelse af opgaverne. Det er moderne pædagogiske nyskabelser skal bidrage til udviklingen af innovative mekanismer til at arbejde, at finde kreative teknikker til at løse komplekse problemer, omdannelsen af den kreative proces til normal.

Formålet med innovation

Først og fremmest det antages ændringen af kvaliteten af personlighed egenskaber i sammenligning med den traditionelle uddannelsessystem. Lignende transformationer er mulige i forbindelse med gennemførelsen af praktiske aktiviteter af lærere i uddannelses- og undervisningsprogrammer, som dannede utraditionel kreativ tænkning af børn, i det omfang der er en åbning af deres naturlige tilbøjeligheder. Alle innovationer i uddannelse vedrører udviklingen af den yngre generation af uafhængighed, ønsket om at forstå deres innovative resultater af videnskaben til at bruge i hverdagen færdigheder, der dannes i løbet af uddannelsesaktiviteter.

sorter af innovation

Klassificering af pædagogisk innovation indebærer fordelingen af følgende muligheder:

  • organisere træningssessioner med brugen af klassen-lektion system
  • dannelsen af specialiserede klasser;
  • ansøgning i undervisningen gaming teknikker.

Nyskabelser tillade en afvigelse fra den klassiske og lektie-system, og anvendelsen af design teknikker, gør det muligt for studerende at tilegne sig den nødvendige viden gennem sit engagement i forskningsaktiviteter. Der lægges særlig vægt på skabelsen af kredsløb af fjerntliggende samspil mellem lærer og elev, forældre og elever. I denne klassiske opgave systemet kan opretholdes eller opgraderes. En anden interessant tendens er den pædagogiske innovation som oprettelse af særlige (individuelle) pædagogiske metoder og programmer.

Især overførsel af ekspertise

Til alle moderatorer planer er blevet gennemført med succes i praksis, med fokus på uddannelse af lærerstaben. I løbet af de sidste par år, diskuterede vi muligheden "professionelle standard" lærer. Alt det pædagogiske samfund involveret i dette arbejde, der i den nærmeste fremtid at udvikle det minimum af kompetencer for lærere, som han skal have for fuldt ud at gennemføre alle pædagogiske nyskabelser. Lærere tilbyder deres egne supplerende kriterier, hvorefter det vil være muligt at tale om en sand professionel, der ejer de innovative teknikker og undervisningsmetoder.

Funktioner innovative undervisningsmetoder

Så hvad er den pædagogiske innovation? Den første er de nye teknikker og træningsmetoder, der tager sigte på at opbygge selvtillid blandt skolebørn. Særlig opmærksomhed på lærerne i deres arbejde begyndte at give design proceduren. Hvis det traditionelle system fik ikke tid til at udvikle de kreative evner af studerende, efter indførelsen af nye føderale uddannelsesmæssige standarder af anden generation, hvert barn får en reel mulighed for en harmonisk udvikling og selv-forbedring.

fremtidige teknologier

Hvert år på August møder Fair i pædagogisk innovation, hvor lærere stifte bekendtskab med nye undervisningsmetoder. Efter en detaljeret gennemgang af de enkelte går sin test i praksis. Når resultaterne er positive der er oplevelsen af udsendelser på andre uddannelsesinstitutioner.

Forskningsaktiviteter som en måde at gennemføre pædagogiske nyskabelser

Som en af de væsentlige komponenter indholdet af hver disciplin tjener ingeniør eller forskning. Under de nye uddannelser standarder føderale, skal alle børn mestre denne teknik, der gør dem i stand til at udvikle kreative og individuelle evner. For at bekræfte det udførte arbejde i løbet af skoleåret, i slutningen af skoleåret de er klar projekter, introducere lærere og klassekammerater med resultaterne af deres videnskabelige arbejde.

En sådan aktivitet er med rette anerkendt innovationer i uddannelse, fordi her, i stedet for den traditionelle rolle læreren, læreren synes at elever som lærer, assistent, en ældre ven. Sammen med dit barn, er han arbejder på en teknologi, forskning kort, bestemmer retningen af aktiviteten opfanger eksperimenter.

Opgaven for læreren kommer ind i afdelingerne forklaring af komplekse teoretiske problemstillinger, hjælp i tilfælde af vanskeligheder med at udføre de specifikke kemiske omdannelser, udførelse af meningsmålinger.

Det vigtigste arbejde på projektet er engageret i pupillen, som gør det muligt at tilegne sig ny viden om emnet af hans forskning. Takket være disse innovative metoder bestemmes af barnet gradvist og med valg af deres fremtidige professionelle aktivitet.

Resultaterne af afprøvning af nye pædagogiske metoder vidner om deres høje produktivitet og effektivitet. Afgang fra den traditionelle autoritære uddannelsessystem giver harmoni til at udvikle barnets personlighed, det forenkler processen med sociale tilpasning.

Nye projekter inden for uddannelse

For at understøtte dygtige lærere og børn er blevet indført særlige nationale uddannelsesprojekter i vores land. Hvad er deres rolle i udviklingen af undervisningen og pædagogiske proces? Feeling reel støtte fra staten, lærerne forsøger at arbejde kreativt, kigge efter bedste praksis for dannelsen af en fuldt udviklet personlighed af barnet.

Vigtigt og statslige støtte for talentfulde unge. En række tilskud konkurrencer og projekter med henblik på at identificere og tilskynde de unge mænd og kvinder, der forsøger at forbedre den økonomiske og sociale situation for de mennesker, for at reducere antallet af internationale konflikter, er meget værdsat af regeringen. Børnene opfordres til ikke kun materiale til deres forskning og projekter, men også for at få en reel mulighed for at omsætte til praksis vores planer.

konklusion

Innovationer, som har rørt den moderne uddannelse, har ført til en stigning i sund konkurrence mellem underviserne. Hver lærer har nu deres elektroniske eller papir portefølje, der viser alle hans faglige resultater. Det er af denne "portefølje resultater" eksperter estimere effektiviteten af sit arbejde, tage en afgørelse om udstedelse sine kolleger vis kvalifikation kategori. På grund af den aktive gennemførelse i uddannelsesinstitutioner i innovative informationsteknologier, mulighed for fuldt ud fjerntliggende undervise børn med alvorlige helbredsproblemer. En særlig tilstand projektet "Tilgængelig miljø" for disse studerende skabte gunstige betingelser for udvikling, tilegnelse af ny viden, kompetenceudvikling, vellykket tilpasning til moderne samfundsforhold.

Der lægges særlig vægt på indførelsen af profilen system på senior skoleniveau. Dette gør det muligt for børnene at vælge de områder, der er interessante for dem, vil kræve en større grad i den efterfølgende læring uden for skolen. Problembaseret læring, profil skole, computerteknologi, dannelsen af patriotisme - det er langt fra alle retninger, lavet muligt takket være innovative processer, der finder sted for nylig i den russiske uddannelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.