HjemlighedKonstruktion

Opbygning af en veranda med sine hænder

Er det svært at bygge en veranda med hænderne? Hvis du allerede har bygget et hus, hvor det er nødvendigt, er det ikke. Hvis huset er allerede i lang tid, og kræver kun en rekonstruktion af våbenhuset, bliver du nødt til at se på nogle af de finesser raboty.Obychno valg af materiale til våbenhuset af bygningen er dikteret af materialet. For en ramme hus er bedre at bygge et træ veranda med hænderne, men mursten er mere egnet sten og beton.

Beton veranda med sine hænder

Det første trin i konstruktionen er fremstillingen af sitet. Hvis du beslutter at sætte en ny veranda på stedet af den gamle, så skille allerede eksisterende til jorden. Under gravet fundament pit dybde på omkring 1 meter (70 cm i regionerne med høj grundvand og 1,5 meter i nordlige områder med strenge vintre), 20 cm sand tager airbag, der er monteret oven forskalling og hæld det med cementmørtel.

Der er en nemmere måde at forberede sitet: jorden lag fjernes ved kun 15-20 cm, og at uddybe lå grus og sand hældes på toppen og vandes med vand, så han slog sig ned i mellemrummene mellem stenene. Det er nødvendigt at hælde så mange gange som nødvendigt at udfylde alle hullerne. Du kan derefter konkrete skridt.

Til veranda, med sine egne hænder gjort, det var holdbare og pålidelige, forskallingen monteres separat for hver etape. efter opløsningen i den første af dem hærder, inde i strukturen fyldes grus og sand. Så forskallingen overføres til et højere niveau for den Mexicanske det næste skridt, og så videre, indtil den fulde beredskab af trappen.

Vinklerne er ikke spaltes, de forstærker metal hjørner, som har brug for lidt vask i ikke fuldt hærdet beton. Pynt færdige veranda med sine egne hænder ved hjælp af skridsikre fliser, der er designet til udendørs brug. Et glimrende valg er granit.

Ydre pad veranda bør være et par centimeter (ca. 5) under niveauet for døren. Rækværk kan være lavet af mursten eller metal, men sørg for at bruge et mere behageligt materiale, bedste træ til gelændere.

træ veranda

Hvordan til at bygge en veranda med hænderne for et træhus? For rammekonstruktioner eller log først nødt til at beregne alt omhyggeligt forberede det materiale, som du vil bruge til jobbet. Træet skal være så stærk, fordi det vil være på gaden. nåletræer er derfor egnede: lærk, fyr, gran.

Sådan en trappe kan være både kapital og Tilstødende, men den anden udførelsesform er mindre pålidelige. I den kolde jord nedenunder kan løfte, kølet, og jam døren til varmen i offensiven.

Den nemmeste og mest funktionel version - er opførelsen af de trin kasser af bestyrelser, som er installeret på en betonunderlag. Den øvre del af strukturen støttes af bjælker fastgjort til væggen af huset. Alle tavler, der er på eller under jorden, før du installerer imprægneret med bitumen eller spildolie.

Der er også mulighed for at installere en veranda på kosour. Grundlaget er ligner beton platform, hvorpå støder passende forarbejdet nedre ender af stringerne. I stedet kan du bruge betonsveller, stave knyttet til den bruger til at skære ned. Ovenfra de er forbundet til bæreren bord, som er fastgjort gennem et par pigge.

trinhøjde skal være behageligt for de mennesker, der bor i huset. Hvis en familie har små børn eller planlagte udseende af barnet, er det bedst at lave en fladere anledning til sikkerheden.

Overflade-trin i flere trin imprægneres med lak, og derefter overtrukket med lak i området udefra. Periodisk belægning behov for at blive opdateret til at stige med flere gange levetiden for de nye trapper.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.