Kunst og underholdningHumor

Konstantin Malasay: biografi og personlige liv humorist

Og du ved, hvem Constantine Malasaña? End han blev berømt over hele landet? Hvis ikke, anbefaler vi, at du læser artiklen. Vi lover at være meget interessant.

biografi

Konstantin Malasay blev født April 6, 1981 i Tomsk. Hans forældre - almindelige mennesker, der ikke er relateret til showbusiness.

Vores helt fra en tidlig alder viste kreativitet. Han organiserede hus koncerter for forældre og bedsteforældre. Belønningen for forestillingerne var slik og legetøj.

læring

Da Kostya gik til den første klasse, han vidste allerede, hvordan man skriver og læses af stavelser. Og alle takket være det faktum, at det drejede sig om bedstemor. Lærerne roste Malasaeva af flid og indsats.

Forældre har forsøgt at sikre den fulde udvikling af sin søn. For at gøre dette, de indspillede det i flere kredse - tegning, skak, karate og balsal dans. Drengen aldrig klaget over fuld beskæftigelse. Han tog det for givet.

I 12 år, vores helt blev interesseret i esperanto (internationale sprog for kommunikation). Men han kunne godt lide at indsamle origami figur.

I gymnasiet, Kostya havde en drøm - at vinde den russiske TV og få hær af fans. Forældre er stærkt støttet det. Det første skridt mod drømmen blev et hit i den studerendes teatertrup. Det skete i 1998. Kostya deltog i konkurrencen og slå deres konkurrenter.

studerende

I slutningen af gymnasiet gik Malasay at handle i Tomsk State University på fakultetet for journalistik. Men fyren mislykkedes eksamener. Kostya gjorde ikke fortvivle. Han valgte en anden retning - Institut for Kunst og Kultur. Denne institution hører til Tomsk State University.

KVN

I 1999 Konstantin Malasay besluttede at prøve sig selv som en humorist. Han bliver medlem af KVN hold "City Lights". Drengene var Tomsk State University. Desværre, holdet var i stand til at komme i finalen. Kostya Malasay Misha Bashkatov og Aleksey Bazay meddelt, at de forlader de "Lights of storbyen." Drenge skabte deres eget hold "Maksimum". Det omfatter de mest aktive og ressourcestærke elever.

I 2000 holdet "Maksimal" KVN vundet titlen. Det var en stor succes. I de efterfølgende år, den Tomsk holdet fortsætter med at deltage i KVN spil. I løbet af denne tid, drengene formåede at vinde publikums kærlighed og respekt fra kolleger.

fjernsyn

Vores helt er berømt ikke kun for sin deltagelse i KVN. Han arbejdede på en af de førende tv-kanaler i Tomsk. I sin kreative sparegris overføre såsom "Bakers Dozen" Otdyhay.tomsk.ru ", og andre.

I 2010 begyndte han at handle i Malasaña Comedy Club. Ser man på de foto Bones, kan du nemt finde det Nikita fra gruppen USB ( «United Sexy Boyz»). Denne karakter er at positionere sig som en repræsentant for seksuelle minoriteter.

Konstantin Malasay: kærlighedsliv

Det er kun i den fase af vores helt viser et repræsentativt utraditionelle seksuelle orientering. I det almindelige liv, det er i orden med kvinder.

Tilbage i gymnasiet, den blonde fyr var populær hos pigerne. De kastede ham i en pose kærlighed noter og fotos.

I flere år er humorist lovligt gift. Hans valg var charmerende blondine Julia. Hun arbejder som frisør, make-up artist. Konstantin Malasaev og hans kone drømmer om børn - to drenge og en pige. Vi håber, at det vil.

Som konklusion

Konstantin Malasaña - dejlig og intelligent ung mand. Han bevæger sig fremad, åbner nye aktivitetsområder. Vi ønsker ham succes i alle dine bestræbelser!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.