Kunst og underholdningHumor

"Village of Fools": aktører og deres roller

Han havde kun at minde om den melodi, der spiller i begyndelsen af russiske tv-show "Village of Fools", som stemningen selv er steget, og de dumme vittigheder helte kun styrket det generelle indtryk. Mange mennesker kunne lide showet, men også der var også modstandere, der tror hans unfunny og endda fjollet. Men nogle gange, efter en lang og hård dag på arbejdet, bare manglede noget lys og morsom, i sådanne situationer, og leverede "Pun".

Historie af programmet

Som enhver anden show, "Pun" har sin egen historie. Oprettelsen af programmet blev efterfulgt af foreningen af den komiske trio og duo til et enkelt hold under navnet "Full House".

Den første serie af TV-showet kom ud i 1996, men ingen kanal ønskede at vise i det mindste en af dem. Ikke desto mindre blev 12 episoder udgivet i Kharkov, men så telekomiks kaldes "Full House", og har ikke haft meget hype. Efter den tilsyneladende svigt af generaldirektøren for projektet Irina Trump vendte sig mod sin gamle ven Eduardo Verhoturova med et forslag om at blive direktør for programmet. Manden straks imod tilbuddet og begyndte at trække sig ud, "Full House" ud af pit. Og Yuri Yuri Stytskovsky, som i øjeblikket er ikke kun instruktøren, men også vært for showet, hjælpe ham.

"Full House" vs "Village of Fools"

Først 5 af de 12-serien var helt peresnyaty og udgivet, og den kedelige navn "Full House" forvandlet til en interessant og morsom «Pun:. Village of Fools" Senere, når programmet blev populær, begyndte problemer at dukke op i Odessa, sammen med det sted, dislokation blev udskiftet og producenten, denne gang var det Yuri Volodarsky. Seriel venstre på ORT, kom fire år endeløse arbejde omkring 90 numre af "Village of Fools"!

New Age - det nye opholdssted

Siden begyndelsen af det nye århundrede og opdaterede program, flyttede hun igen, men på en anden kanal, sådan bevægelse af producenten forklaret økonomisk gevinst. I december 2000, "Pun" begyndte at blive udgivet den RTR, for året blev skudt omkring 40 episoder!

cast

Gæt hvad programmet indeholder de bedste komikere i det tidligere Sovjetunionen? Fans af god humor får brug for en anden til at indse, at det er "Village of Fools". Skuespillere er samlet kun de bedste, hædret og talentfuld.

Hvilket kun de mest uventede tegn, vi ikke har set på skærmen yndlingsprogram: en Bjørn, og piloten, og landsbyen en kvinde, og en stewardesse. Og opført billederne - er kun en lille del af dine favorit helte, der udfører de samme mennesker, men i forskellige skitser. Uerstattelige vært, kok, sjov og endda en smule skøre kommandør besætning Yuri Yuri Stytskovsky er dygtigt spiller deres roller. Nu skuespilleren fortsætter sine aktiviteter og i film.

En anden stor karakter - en morjachok, der enten hele tiden var i en tilstand af alkoholforgiftning (huske, hvordan han har slugt den bryg), eller var lidt "ud af det." En ting er sikkert - Vadim Nabokov spillede sin vidunderlige. Morjachok Fool var ikke kun en af de sjoveste karakterer i programmet, men også den foretrukne helten i mange. Også skuespilleren spillede en rå Zhrankelya, radio kode, som under ingen omstændigheder ikke vise sine følelser, og en frequenter.

Tatyana Ivanova - Perle "ordspil" dame "all-rounder". I showet spillede hun en servitrice, stewardesse, som ikke er "vuggende" der sker på flyet, og en kvinde i samme landsby. Og selv på trods af, at en kvinde som per definition ikke kan være en god komiker, Tatiana spillede deres roller på højeste niveau, med hvert parti for at ødelægge alle de fordomme om kvinders humor.

Sergey Gladkov - er en anden komiker, viste tydeligt sit talent i form af en taber, der holdt baren, Manager, Privat Drankelya og meget mustached mand med en rød næse. Alle disse tegn gav os positive følelser og havet af latter.

Den sidste kunstner på listen, men ikke den mindst vigtige - Aleksey Agopyan. Vi husker ham for sin rolle som den geniale Drinkinsa pilot, der altid forsøger at redde situationen og bringe flyet fra "skarpe peak".

Efter at have analyseret skuespillerne og er fuldt ud klar over deres talent, ufrivilligt du indse, at dette er snarere en landsby af talentfulde og veluddannede komikere end en landsby tåber. Aktører af showet og stadig fortsætte med at fungere, men ikke i et sådant omfang.

Hvorfor "Village of Fools" er ophørt med at eksistere?

At eksistere (desværre) program afsluttet i 2001, og senere på tv replays kun eller nogle optagelser fra showet viste. Årsagerne til dette er stadig ukendt, som en af de mest populære show var bare "Village of Fools". Skuespillere mener, at årsagen var i økonomiske vanskeligheder.

"Pun" stadig "twist" på nogle kanaler, publikum gerne revidere denne berømte i sin tid show. En af grundene til den berømte "Village of Fools" - skuespillere. Men, ak, selv deres enorme talent var ikke nok til at vise varede længere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.