Kunst og underholdningFilm

Hvem er Jedi? Jedi - det ...

"Ja kraft være med dig" - denne sætning er kendt ikke kun die-hard fans af "Star Wars". Cult plads saga er kendt over hele verden. Og med udgivelsen af den første af sine millioner af børn verden over drømte om én ting - at blive en Jedi.

Oprindelse af ordet

Det kom op med sagaen instrueret af Dzhordzh Lukas. Ifølge ham, grundlaget for genren biograf, tog han titlen Japan "jidaigeki". Denne historiske drama, i midten af plottet, der er liv og dannelse af Samurai. Skaberen af "Star Wars" værdsætter japansk kultur, og måde at samurai, kan have været taget af dem til grundlaget for hans karakter. Hvem er Jedi?

Knights fredsbevarende styrker - Warriors of Light

Jedi - er et af de centrale figurer i rummet episke "Star Wars". Han er forsvarer for republikken under den væbnede konflikt med fjendtlige styrker. Jedi er altid forsøger at handle udelukkende på en fredelig måde, så de er også kaldet Knights fredsbevarende styrker.

Jedi - dette er ikke et overnaturligt væsen. De kunne være en hvilken som helst menneskelignende, har evnen til at tvinge kontrol. Hvad er det, i stjernernes sagaen erklærede kortvarigt. I en scene, forklarer han, at alt liv i universet er forbundet med nogle mikroskopiske skabninger, der giver dig mulighed for at styre den levende og livløst stof. Dem med blod mange, og kan være en Jedi. Ifølge en anden version, Kraften - det er en integreret del af alle levende ting i universet.

Børn har mulighed for at finde og afleveres på uddannelsesområdet i Jedi Order. Hvis de var til at ende hele vejen til dannelsen og med succes holdt fem test, det fik titlen ridder. I sjældne tilfælde, Jedi ridder voksede uden at passere testen - for meget usædvanlig heltedåd.

Bekendtgørelsen af Knights of Force

Årtusinder siden blev Jedi Order etableret, som var på vagt ro i den Galaktiske Republik. Hans fødested var planeten Tython. Oprindeligt han studerede naturens kræfter, men med tiden begyndte at tage en stadig mere aktiv del i anliggender af galaksen. Det menes, at ordren har intet hoved og Styrelsesrådet for Jedi. Men der er en formel Masters titlen på den øverste hersker af Jedi. I "Star Wars" kaldet Master Yoda Master et par gange, og dette tyder på, at der på tidspunktet for de begivenheder, der finder sted i sagaen det var ham, der førte Jedi Order.

Prioriteringen af bekendtgørelsen som følger:

  1. Younglings - dem, der er begyndt at tage de første skridt i læring.
  2. Padawan - Knights studerende, der fuldføre første trin i uddannelsen.
  3. Jedi.
  4. Master - en Jedi, hvis eleven har bestået afsluttende prøver og fik titlen ridder.
  5. Master - vælges af bestyrelsen blandt de bedste krigere. I "Star Wars" er Yoda.

Jedi Code

Knights fredsbevarende styrker har deres eget sæt af regler. Først og fremmest er det nødvendigt at hjælpe Padawans, unge studerende, for at overvinde den mørke side af kraften af tiltrækning.

Kodeksen indeholder et par bud: ikke bruger deres evner til personlige formål kun opererer i harmoni med Kraften, ikke at bukke under for rase og vrede, der fører til den mørke side, og forsøger altid at finde en fredelig løsning på konflikten. Jedi indtil sidste forsøg på at holde fred og forsvare alene. Attack, kan de i det mindste, hvis det er muligt at forhindre en endnu større trussel.

Jedi: krigen med Sith

Den verden skabt af en genial instruktør George Lucas, er enorm. Han holder tusind forskellige karakterer. Warriors of Light kunne ikke undvære antagonister. Den plads saga "Star Wars" Jedi har deres evige og kraftfuld modstander - Sith. Udseende, de er skræmmende og frastødende - under indflydelse af de mørke kræfter er ved at ændre den menneskelige form, vælge vejen til det onde. hvide i øjnene bliver gule, og eleverne er "kat".

Jedi der valgte den mørke side af Kraften, blev udvist. De flygtede til planeten Korriban, blandet med lokale indianere krigeriske race af menneskelignende væsner, Kraft-følsom, og grundlagde sin kendelse af Sith. Siden da, de er de vigtigste fjender af Jedi.

ridder våben

Faktisk er den vigtigste våben af Jedi er sig selv. Mere præcist, at dens evne til at styre strømmen. Takket være hende, kan han flytte objekter og holde dem i luften. Med hensyn til krigsvåben, og det uvægerligt er et væsentligt træk og emblemer. Dette Jedi lyssværd - bladet, bladet som er en ren energi.

Det bruges både i ceremonier og i kamp. Traditionelt skal til ridder Jedi sværd gøre deres egne hænder. Våben håndtere forskellige billeder og blade-udformninger. Farven på lysstrålen kan også være anderledes - hvid, blå, blå, grøn og lilla, afhængigt af den anvendte krystal i sværdet.

"Return of the Jedi" - historien om at blive en "stjerne" af kriger

Knights fredsbevarere fundet i sagaen med den første del. Men Jedi oplysninger præsenteres meget dårligt. Det er kendt, at det er de soldater, der bruger nogle kraft, er på den gode side, og forsøger at opretholde balancen i universet mellem godt og ondt. Men i den tredje del af den episke film "Return of the Jedi" bliver publikum endelig vist, hvordan læring finder sted riddere, og stifte bekendtskab med den legendariske leder af Jedi Order, Master Yoda.

I denne del af sagaen viser klart, at det ikke er i kraft, og udvikling af erhvervslivet. Tiny stormester af Ordenen for nemt at vinde hans overlegne dimensioner af Luke Skywalker.

Kulten af Knights of fredsbevarende styrker

Indflydelse af "Star Wars" så meget, der har ført til ikke blot et enormt antal fans af Lucas og glødende fans af rum saga, men også til fremkomsten af en slags religiøs undervisning - jediismen. Det er hensigtsmæssigt at sige, er stadig ikke en ny religion, men den subkultur. Jediismen - officielt registrerede religiøse bevægelse i Storbritannien. Her er antallet af dens medlemmer er næsten 400 tusinde mennesker. De fleste af dem - studerende på de store universiteter i landet. Også mange tilhængere af denne doktrin i Australien og New Zealand. I Rusland, denne bevægelse er ikke så almindeligt, men efterhånden kredsen af deltagere vokser. Hvem er de Jedi ifølge en ny religiøs doktrin? Den er baseret på den samme plads saga "Star Wars". Det Jedi - en ridder efter lysets vej og bruger strøm til ædle formål. Med hensyn til den nye religion, denne definition ikke er helt korrekt. Jedi her - snarere, det er den, der følger stien til åndelig og fysisk fuldkommenhed, og det er ligegyldigt, hvad den kampfærdigheder han besidder.

Dzhordzh Lukas i jediismen er æres som profet.

Jedi - ved visionære George Lucas Knights fredsbevarende styrker Tving mestre i den lyse side, og i dag er stadig en rolle model fans berømte plads saga.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.