Kunst og underholdningFilm

Denni Boyl: Filmografi

Denni Boyl - den populære britiske filminstruktør, på grund af hvilke mange vellykkede projekter. Den mest populære af hans film - "Trainspotting" "Slumdog Millionaire", "28 uger senere" "Sunshine"

biografi

Fremtidig direktør blev født Den 20. oktober 1956 i en familie af irske katolikker. Denni Boyla forældre var meget religiøse, selv hans mor havde drømt om, at hans søn ville blive præst. Men da Boyle var 13 år gammel, afskrækket en præst ham overført fra skolen til seminariet.

Efter eksamen fra high school, Denni Boyl indtastet det prestigefyldte universitet Bangor, hvor han studerede engelsk og drama. Under sine studier, mødtes han med skuespillerinden Frances Barber.

Tv-projekter

I 1987 begyndte han sin karriere Denni Boyla på TV. På det tidspunkt, han fungerede som en producent af mange tv-film, herunder den meget kontroversielle kortfilm af Allan Clarke "Elephant".

Den debut af Denni Boyla tog ikke lang tid - i 1991, han tog 2 episoder af den populære britiske detektiv serien "Inspector Morse" serie af bøger baseret på Colin Dexter. Efter en vellykket start på instruktørens karriere, Boyle fokuseret på spillefilmen.

Karriere i Film

I 1994 udrulle den sorte komedie "Shallow Grave", instrueret af Denni Boyl. Medvirkende i filmen udført af Yuen Makgregor og Kerri Foks. Det var et sjældent tilfælde, når filmen er meget værdsat af kritikere og publikum. I kommercielle vilkår billedet var også en succes - med et budget på $ 2,5 millioner, den har indsamlet 20 millioner i billetindtægter.

Den næste fuld længde projekt Denni Boyla var dramaet "Trainspotting", baseret på en roman af Irvine Welsh. Denne film havde en endnu større succes end det tidligere arbejde af direktøren. Kritikere roste drama og realisme i billedet. Empire Magazine gav filmen fem stjerner ud af fem, der beskriver det som "... noget, som Storbritannien kan være stolte af, og noget at være bange for Hollywood. Hvis Storbritannien kan skyde en film, så Hollywood er simpelthen ingen chance."

I 1997 Boyle tog endnu sorte komedie - "A Life Less Ordinary" Den vigtigste rolle i filmen spilles Yuen Makgregor, som Boyle tidligere har arbejdet på "overfladisk grav".

I 2000 instruktøren arbejdede med Leonardo DiCaprio på eventyr drama "The Beach". På trods af den kommercielle succes, har kritikerne ikke lide billedet. I 2017 Denni Boyl indrømmede, at "stranden" er ikke en af hans yndlingsfilm.

Snart Boyle besluttede at forsøge sig med genren "rædsel", fjerner filmen "28 Days Later". I 2007 kom en fortsættelse af maleriet - "28 Weeks Later" instrueret af Denni Boyl også gjort. Filmen blev en klassiker af horror-genren, og stadig ikke mister popularitet.

I 2008, rullende ud, måske den mest succesfulde film Denni Boyla - "Slumdog Millionaire". Filmen blev hædret med otte priser "Oscar" og anerkendt som den bedste film af året.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.