Kunst og underholdningFilm

Evgenia Lapova - succesfuld model, skuespillerinde, kone, mor

Vinderen af konkurrencen "Beauty of Russia-2009" Eugenia Lapova begyndte sin karriere i modellen, da hun var femten år gammel. Allerede klokken fire var hun berømt over hele landet, men ikke kun som den smukkeste kvinde, men også som en vellykket nybegynder skuespillerinde. Eugene Lapova, hvis filmografi nu har mere end et dusin værker, debuterede i multiseriebilledet "Web", hvor hun spillede heroine Masha. Hvad var hendes kreative vej - læs i artiklen.

Begyndelsen af begyndelsen

En fremtidig skuespillerinde optrådte den 22. november 1985. Derefter boede forældre til Eugene, det videnskabelige personale, i Novosibirsk, hvor pigens barndom gik forbi. Hun var glad for at danse, var engageret i et vokalstudio og spillede i KVN. For første gang tog Eugene fordel af sine eksterne data, da hun var tolv. Så vandt hun konkurrencen "Young Beauty of Russia-2002". Da hun blev femten, gik hun for at studere på Novosibirsk modelleringsbureau Elite Stars. Det gav den unge pige grundlaget for fremtidige sejre. Meget hurtigt begyndte karrieren af modellen at få fart. Evgenia Lapova fungerede som model i Frankrig, England, Italien. Som Zhenya minder om, var tiden smertefuld for hende, da hun sammen med det, der var behageligt for hende - rejser og tjente penge, måtte udholde chikanerende fester og vandreture i klubber med andre modeller. Hun kunne ikke lide denne livsstil, pigen følte, at hun var nedværdigende.

Første sejre

Efter eksamen fra modelskolen besluttede Eugene Lapova at deltage i Miss Bikini World-2003, som blev afholdt i Libanon. Den første sejr i skønhedskonkurrencen, en ung attraktiv pige vandt i 2005, blev hun tildelt status som "Frøken Asien og Oceanien".

formation

Karrieremodellen udviklede sig let og lethed, og Eugene ønskede mere. Træt af de mange bevægelser og fester besluttede pigen sig for en mere alvorlig sag. Biografen blev valgt af Eugene Lapova. Biografi viser, at hun i starten besluttede at få den rette uddannelse. Så blev hun studerende på VGIK (værksted Grammatikova VA), der lykkedes sin eksamen i 2009, modtog et rødt diplom.

Første roller

Debutarbejdet fra begyndelsen skuespillerinde var rollen i filmen "Web". Filmen skulle kombineres med studier, da Eugene studerede i instituttets andet år. Også under studentedagene spillede skuespilleren Lilith i talepræmien "From the First Person" (ifølge M. Pavic), Håb i "The Last" baseret på Maxim Gorky og Agafya Tikhonovnas arbejde i skuespillet "Marriage" (efter N. Gogol).

I 2009 spillede skuespilleren i filmen Shevchuk Michael "Big Dream" (Galsworthy). Eugenia minder om, at hun altid var munter, altid munter og positiv, det var meget svært at spille den beskedne, beskedne og berolige Pauline, som måtte græde og lide hele tiden. Af de fyrre scener i filmen var der kun to, hvor hendes karakter smilede og var i et godt humør.

Bred popularitet

Næsten umiddelbart efter at have modtaget eksamensbeviset for videregående uddannelse blev Eugene Lapova inviteret til Veronika Maslovas rolle i multi-seriebilledet "Sleeping area", som bragte hendes popularitet. Ifølge skuespilleren blev scriptet ofte tilpasset til det, flere gange blev det omskrevet. I særdeleshed, da det blev tydeligt skuespillernes reelle graviditet, blev manuset redigeret, og hendes heltinde Veronica begyndte også at vokse mave. Indledningsvis troede karakteren Evgenia negativ, men til sidst blev alt ændret takket være mange tilpasninger af scriptet.

Arbejde i "Sleeping Area" gav skuespillerinden ikke kun kærlighed og anerkendelse af publikum, men også uvurderlig erhvervserfaring. Skydningerne af serien varierede spontant - måtte ofte komme op med yderligere handlinger på farten, forklare de ændringer, der opstår i det virkelige liv, på skærmen.

Blandt andre værker med deltagelse af Yevgenia Lapova findes der billeder som "Woman without the Past" (2008), "Heirs" (2008), "Univer" (2008), "Special Investigation Department" (2009), "A Mom is Better" (2010), Efrosinya (2010), Puteytsy-2 (2010), Chemist (2010), Gamers (2012).

"Skønhed i Rusland"

Parallelt med skydningen formåede Evgeni at forberede den all-russiske konkurrence "Beauty of Russia-2009". Vinderens kroon tillod ikke kun pigen at nyde berømmelse, men gav også mulighed for at repræsentere landet på verdensplan.

Evgenia Lapova: personlige liv

2009 var den mest intense for den russiske model og skuespilleren. Hun spillede ikke kun sin hovedrolle, vandt skønhedskonkurrencen, men fik også personlig lykke. Eugene blev konge til en succesfuld forretningsmand og fødte sin datter Eva. Nu lever ægtefællerne i to lande - Tyskland og Rusland - og planlægger en anden tilføjelse til familien i den nærmeste fremtid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.