ComputereOperativsystemer

Computeren er indlæst i lang tid (Windows 7), hvad man skal gøre?

Computer lang tid at indlæse? Windows 7 eller andet operativsystem er installeret - uanset om det er en ret almindeligt problem i nutidens brugere. Lad os prøve at beskæftige sig med dig, hvad gør du i sådan en situation. Desuden er det værd at bemærke, hvilke faktorer er "moderatorer" af computeren.

Pas-system

Så den første mulighed, hvor lang tid at indlæse din computer (Windows 7) - er naturligvis, banale manglende overholdelse af alle regler om "omsorg" for operativsystemer. Så over tid begynder det at tilstoppe og fylder de gamle programmer, spil og andre programmer. Som et resultat, det begynder at bremse din computer, lang tid ned at indlæse Windows 7. Hvad skal jeg gøre - du ikke kender. Så prøv at begynde at slippe af med alt det, du ikke har brug for, men ikke desto mindre er installeret i systemet. Gamle spil og programmer software - alt det, du ikke har planer om at køre, er det bedst fjernes ved hjælp af "Control Panel". Når du er færdig med jobbet, vil du bemærke, at systemet begyndte at køre hurtigere. Men det er ikke alt. Grundene til, at det lang tid at indlæse din computer (Windows 7), en hel del. Lad os se, hvad der ellers kan bidrage til en sådan adfærd.

"Tyndt"

Tja, hvis du opdager, at dit operativsystem er meget gerne en smertefuld lang tid at indlæse, så du tænker over, hvor længe du har gjort det såkaldte diskdefragmentering. Denne proces er ønskeligt at foretage en gang om måneden for at sikre normal drift af systemet. Hvis du aldrig har været involveret i denne proces, og pludselig har du en lang tid at indlæse din computer, Windows 7 nægter at adlyde, så det bør ikke være overraskende.

Vi bliver nødt til at gøre en defragmentering. Dette er en standard funktion "windose", så du kan finde det i "Reference" fanen. Klik på "Systemværktøjer" og derefter komme derud, "Diskdefragmentering". Klik på dette menupunkt og markere alle dine harddisk partitioner for defragmentering. Når processen er færdig, vil systemet begynde at køre hurtigere i et par gange. Og hvis ikke begynde at "flyve". Men det er ikke alt. Værd at se et par af grundene til at computeren starter længe. Windows 7 - er ikke den eneste operativsystem, med forbehold af dette problem.

mange ting

Nå, en anden årsag til den langsomme drift af systemet er den banale rod i systemet, eller rettere, dets "fyldt med" diverse, konstant fungerende programmer. Hvis du er vant til at køre 100 programmer til at behandle grafik, en anden 100 - til at arbejde med musik, flere dusin værktøjer til internettet, og alle - på samme tid, bør du ikke blive overrasket over, at du oplever øjeblikke af "tanke".

Denne situation vil kun passe den totale udslettelse af de konstante køre flere programmer. Med andre ord, er det nødvendigt at begrænse hans entusiasme og ikke køre på samme tid 200 ansøgninger. Prøv ikke at indlæse processoren af computeren meget. Ellers har du et problem med hastigheden på arbejde og vil ikke blive justeret. I stedet skal du tænke over temaet: "I lang tid til at starte en computer (Windows 7) - hvad gør du?" Begræns dine ønsker, eller blot købe en mere kraftfuld computer. Det vil gøre det muligt at bruge flere programmer samtidigt.

virus

Hvis du har en meget lang tid at indlæse din computer, Windows 7 i øjnene mister sin hurtighed - måske den system er inficeret med en eller anden form for computer infektion. Simpelthen sætte. Du har hentet virus, som nu er computeren starter op. Moderne trojanske heste og spam er stille og roligt at blive ordineret i opstart, samt køre deres kopier og "formere". Alt dette gør computeren meget lang tid "til at tænke."

Hvad skal man gøre i denne situation? Måske den mest logiske ville være at slippe af med virus. Hvordan man gør det? Der er en masse forskellige måder at bekæmpe denne plage. Du kan endda sige, at hver Trojan har sit eget råd. Det vigtigste er at starte med operativsystemet scanning for skadelig software. Efter dette, lidt rydde op i registreringsdatabasen, og først derefter at se hvordan man kan slå især din "infektion". Efter at systemet er hærdet, hastigheden af rebound. Men der er andre grunde til en sådan adfærd. Nu vil vi endelig se, hvad der ellers kan være afsæt for de dårlige resultater.

jern

Nogle gange grunden til, at i lang tid at starte computeren (Windows 7), er "jern", hvorfra "computer" omfatter en helhed. Her problemet er opdelt i flere kategorier. Ikke desto mindre vil resultatet være det samme - enorme "bremse" i arbejdet, hvis ikke alvorlige fejl, der fører til tab af data. Lad os se, hvad der kan være afsæt for sådanne fænomener.

Således er den mest tiltalende resultat - du indstillet for kraftfuld operativsystem til din computer. Med andre ord, det er ikke bare "pull", er ikke egnet til minimumskravene for "styresystemer". I denne situation, kan du enten nulstille systemet til højre eller til at ændre computerens hardware.

Det andet scenario - et svigt af enhver computer "kirtler". Som en generel regel. før dette system informerer brugeren om det. Meget ofte vi får meddelelser med fejlkoder (hvis ikke til almindelig tekst), viser årsagen til den "mange overvejelser", før handlingen. Hvad skal man gøre i denne situation? Tag computeren til et servicecenter - der er sikker på at hjælpe dig med at finde årsagen og løse det. Eller, hvis du ved præcis, hvad du brød, kan du prøve at erstatte punktet selv.

System, farvel

Tja, hvis din computer er indlæst i lang tid (Windows 7), en sort skærm vises i stedet for skærmbilledet Velkommen derefter, selvfølgelig, det kan kun betyde én ting - "faldt" dit system. Kort sagt, det brød sammen. Af en eller anden grund er det - det er kun kendt til dig og din computer. Dette er - den mest ubehagelige ting, der vises efter en bruger har ignoreret flere gange beskeder med kritiske fejl. Hvad skal man gøre i denne sag?

For startere, kan du tage Windows 7-installationsdisken, og forsøge at gendanne systemet ved hjælp af opsving værktøj. Hvis du tilfældigvis bringe computeren tilbage til livet - det samme at scanne det, ren, og bedst af alt, i almindelighed, kalder en guide, der hjælper dig med at holde systemet i drift.

Det andet scenario - det er et komplet system tab, sammen med alle data. Der vil kun komplet geninstallation fra harddisk formatering. Så vær forsigtig, være opmærksom på alle de fejlmeddelelser og fiaskoer - så vil du være i stand til at erkende problemet og løse det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.