Nyheder og SamfundØkonomi

Rettighedserhverver - er at underskrive aftalen ... Features cession

Kontrakt om overdragelse af retten til efterspørgslen kaldes processer. Denne aftale har en særlig plads blandt andre transaktioner. Overvej nærmere begreber som overdrageren og erhververen, Hvem er denne, som har retsevne og engagement.

oversigt

Normalt overdragelse indebærer betaling af en kompensation for den modtagende part. Faktisk handlen involveret tre emner:

  • En person, der har visse forpligtelser i kraft af den oprindelige kontrakt. Dette parti kaldes en debitor.
  • Med forbehold for hvilket forpligtelsen. Han er en kreditor.
  • En person, der har, i virkeligheden, give ret til krav.

Overdrageren og erhververen, Hvem er det?

Emner, der har visse forpligtelser, debitors vegne. Dette udtryk er mere snævert defineret. Ikke desto mindre er han, i overensstemmelse med gældende praksis, kan betyde ikke kun de monetære forpligtelser, men også den gæld af en anden art. For eksempel kan det være en pligt til at udføre arbejde / levere tjenesten, overføre ejerskabet, og så videre. Emnet, en kreditor, kaldet overdrageren i opgaven. Denne person overfører til en tredjepart til at kræve betaling af gælden. Sidste transaktion, der er nævnt i erhververen. Han er i stand til at kræve betaling af gælden i deres favør.

erhververen

En fysisk person som følge af afslutningen af transaktionen til overførsel af retsstillingen for at kræve tilbagebetaling af gæld, overtager hele omfanget af de beføjelser, der var i den oprindelige kreditor. Sidste i dette tilfælde kommer fra kontrakten. Rettighedserhverver - er en deltager i transaktionen, hvilket er i overensstemmelse med den indgåede aftale med den oprindelige kreditor, er i stand til ikke blot at kræve tilbagebetaling af gæld, men også at straffe en person, der afviger fra denne.

De nærmere af overgangen myndighed

Indgåelse af aftalen omfatter ikke opnå obligatorisk samtykke fra låntageren. Loven fastsætter imidlertid, at det er nødvendigt for at debitor meddelelse om en sådan transaktion. Meddelelse er nødvendig for at modtage betalinger begyndte vegne af erhververen. Dette vil undgå potentielle problemer for begge parter i kontrakten. Hvis debitor ikke ved om ændring af kreditor, kan han fortsætte med at tilbagebetale forpligtelser til fordel for de oprindelige långivere. Som et resultat, han dannede gælden.

De beføjelser i den nye kreditor

erhververens rettigheder i transaktionen har samme volumen og den samme rækkevidde som de oprindelige långivere. For eksempel har den traktat forudsat mulighed for at tilbagebetale de overføre forpligtelser aktiver. Långiver kan derfor slå det til din fordel. Den samme mulighed er, og erhververen. Det vil ikke afhænge af, om meddelelse om provision af debitor af transaktionen. Transfer (tilbagebetaling passiver) kan være i enhver form (monetær / ægte). Men i alle tilfælde er det nødvendigt at definere de beføjelser, som har en ny långiver.

tilbagebetaling gæld

I praksis betalinger sjældent udført i kontanter. Typisk tilbagebetaling af forpligtelser foretaget ved at kreditere den konto, som er erhververen. Det kan også være spørgsmålet om egenveksler, checks, andre omsætningspapirer. I overensstemmelse med princippet om autonomi vilje deltageren, kan parterne i overdragelsesaftalen have en anden adresse spørgsmål vedrørende rettigheder erhververen de beløb og ejendom indhentes i henhold til den oprindelige aftale.

vigtig faktor

Som det blev sagt ovenfor er ret erhververen bevaret uanset om debitor er blevet underrettet om indgåelse af opgaven. Denne fremgangsmåde er almindeligt accepteret og er gældende i næsten alle retssystemer. Dens anvendelse er betinget af behovet for at sikre tilbageholdelse af betaling, hvis det blev gjort før meddelt debitor. Hvis pengene kom til overdrageren, efter at låntager er blevet adviseret, er erhververen berettiget til disse betalinger, fordi gælden under den nye aftale ikke er blevet annulleret.

konklusion

I henhold til gældende lov, kan overføres forskellige typer af rettigheder. De eneste undtagelser er dem, der er direkte relateret til personligheden af den oprindelige kreditor. De forpligtelser af denne art, for eksempel, omfatter underholdsbidrag betalinger, erstatning for skader på helbredet. Det vil sige, kan retten til at kræve disse betalinger ikke overføres. Den oprindelige kreditor i overdragelsesaftalen, er forpligtet til at levere en fest garanti tredjedel. Navnlig skal han bevise sin ret til ejendommen, værdi, service, eller et andet objekt, der skal sendes. Den oprindelige kreditor, hvilket giver dokumenter, der viser objektet tilhører. De bør bekræfte legitimiteten af rettighederne på tidspunktet for tildelingen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.