ModeShopping

Den ideelle form eller kjole wraparound

Ekstremt feminin - der kan beskrives som repræsentant for messen køn i omklædningsrummet, hvor der er mindst en kjole med lugten. Et par bedre: til enhver lejlighed og årstid.

Morgenkåbe, forvandlet til en sensuel kjole

Ideen om at skabe en sådan feminin kjole mode hører til dronningen for hver dag Claire MakKardell, præsenteret for amerikanerne i 30'erne denne revolutionerende for disse model år. Men at virkelig værdsætte den skønhed og bekvemmelighed af en variation over temaet pels kunne kun med fremkomsten af 70'erne i samlinger af Diane von Furstenberg moderne version af kjolen med lugten.

Hvor attraktiv er kjolen? Selvfølgelig, at hans evne gøre enhver form som et timeglas. Wasp talje, barm, stejle hofte - alle kun en "skrigende" om det faktum, at ejeren af den artikel i tøj - en rigtig kvinde. Dette attraktive kraft giver et mønster kjole med lugt, takket være som selv de mindste flaws tal lurer.

Denne kjole fremhæver fordelen bryst, trak visuelt taljen, og hofter er i en vandret linie med skuldrene. Øge effekten af "timeglas" kan, hvis de kunne blive udvalgt og materialet af den skræddersyet kjole.

Traditionel klud til genstand for kvinders garderobe anses trøje. Denne kjole er en stor del af afslappet stil og business-afslappet. Men for den romantiske billede er værd at være opmærksom på den gennemsigtige silke model. Satin og trykte tykke stoffer er ideelle til at skabe din aften look.

Alle tre typer af materiale gør det nemt at eksperimentere med farvepaletten. Den mest populære løsning anses for at være en klassisk sort og hvid print "kæde". Men når du vælger din model bør være baseret på tsvetotip fordi wraparound kjole - en solo element til at skabe en tilpasset billede.

Kvinden er altid, eller bære en kjole

Denne stil af kjole er blevet, takket være indsatsen fra designere, virkelig universelle. Dygtigt spille snit, materiale og farve, med lugten af tøj nemt passe ind i mange retninger.

Casual stil er utænkelig uden en sådan model. For det bør vælge en kjole i jersey, mens foretrækker monotone muligheder.

I modsætning til den tidligere stil med "street chic" eksperimenterer ikke kun med en klud, men også med farver. Klassisk sort tone kan trimmes med guld broderi forneden og ærmerne. Desuden medtagelse værdsat etniske geometriske motiver og farver.

Til aften er den bedste pasform udstoppet klud eller silke monokrom model. I dette tilfælde er damer storslåede former anbefales ikke at bære det silke varianter, flimrende i søgelyset.

vindende kit

At klæde med perfekt lugt kom ind i omklædningsrummet, er det nødvendigt at se nærmere på de foreslåede optioner stylister. Så for den daglige måde genstand for kvinders tøj bør kombineres med monoton topom i en palet med kjolen, kontrasterende domstol sko og kobling. Som dekorationer bør vælge en halskæde eller et par kæder, der lægger vægt på formen af brystet.

Til aften vil være den perfekte løsning i vintage stil. Dekoreret med sofistikerede gardiner kjole, domstol sko med åben næse og mini-cap holder håret kun via stifter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.